מתהוללת, מה נסגר אתך?

אמרלדה

Active member
מתהוללת, מה נסגר אתך?

לא, כי כולנו פה עמלים נואשות ועובדים קשה על ניקיונות, תנורים, חלונות, תפריטים, קניות, כועסים על החמות כי היא לא רוצה להזמין, על הילדים כי הם לא רוצים לבוא, על העולם ששוב כולו נגדנו ועל תוצאות הבחירות לא חשוב למה, ואת מתהוללת לך אי שם. נמאס! זאת אחריות אדמיניסטרטיבית זאת? את עוזבת אותנו בתקופה הכי קשה בשנה. למי נבכה? מי ילטף אותנו כשנהיה עצובים? מי ירגיע אותנו כשנהיה עייפים? מה זה זה?

הקיצר, גמרת להתהולל ובאת לעבוד, או מה? כי אם כבר עבדים - אז כולנו.

yela

New member
מה את רוצה מהילדה?? אמא שלה הרשתה לה !

בטח תחזור בלילה וישר תתייצב.
ובעלה החביב, בגלל הרעיונות הנועזים שלו, יתנדב לקנות לה את השבת באוכל המוכן ויעזור לה כמה שיוכל.

אמרלדה

Active member
אני בעד שהיא תעזור לו.

רעיונות נועזים? - שישלם.

עצבנית פסח אני לגמרי. המזג אוויר המחורבש של היום הוציא לי את כל החשק לעבוד
וההספק שלי היה... לא היה... ולדעתי המתהוללת וזה שהיא צריכה לעזור לו אשמים לגמרי. מטיילים להם ברומא. חוצפה!

yela

New member
אז היא יכולה להמשיך צפונה לפריז, זיהום אויר גדול וצריך לנקות

הרבה יותר מאשר ברומא...

לאה סי

Active member
כמה שהבעל אוהב להפתיע, נראה לי שהפעם זה אבוד. הם כבר בדרך

לכאן. נקיון פאריז יחכה לפעם אחרת...

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מי אמר אני ולא קבל? אני פה, במלוא הדרת ההיסטריה

הבית ממש מבולגן, אפס הכנות לפסח, כביסה שופעת, יש לי עבודות להגיש ושעורים להכין ובר מצווה בעוד חודש, בע"ה!

בקשתי מהחצי לא לקחת אותי לחו"ל בשנים הקרובות - הוא כל כך מתלהב ומתרגש מזה שאני קצת (טוב, הרבה) יותר זורמת וגמישה משהייתי עד לא מזמן, שלא יכול לעמוד בפיתוי. עד לא כל כך מזמן, לא הייתי מוכנה לנסוע, להשאיר ילדים, בית, מחויבויות ולא משנה עד כמה זה חשוב לזוגיות ולנפש. הבנתי, הפנמתי, יישמתי, הוכחתי שאני יודעת לשחרר ולהתהולל. זהו, עכשיו רוצה להיות שוב בבית.

לגבי פסח, הבית מרגיש לי לא נקי - האישה היקרה שמסייעת לי בד"כ עם נקיונות פעם בשבוע, ילדה במזל טוב ונמצאת בחופשת לידה. זו שמגיעה במקומה פחות, טובה.

בקיצור, ארשה לעצמי ללמוד שעה- שעתיים ואז אנסה לגבש תוכנית עבודה.

מקווה שהדרכון יישאר חבוי במקום השמור לו זמן מה.

והתגעגעתי לכלכם

אמרלדה

Active member
שלום שלום וברוכה הבאה. אם את בהיסטריה, אני רגועה. כי

It make's 2 of us...

למעלה