פשששש איזו קבלת פנים טללי... תגיד אתה בא לכינרת? סופי אמרה תהפוך אותך לערס השבת...
R Rinattt New member 31/8/05 #14 פשששש איזו קבלת פנים טללי... תגיד אתה בא לכינרת? סופי אמרה תהפוך אותך לערס השבת...
א אביב36היחידה New member 31/8/05 #17 ../images/Emo6.gif ואני הייתי שואלת בעדינות את... סופיה.האם כיון הבליעה הוא אחיד
ס סוף עונה New member 31/8/05 #29 מלכה, ארגז רגיעון לא יספיק מספיק שאילן יהיה, כל השאר יהיו בקומא (מבטיחה להביא לאילן ויאגרה!!!!!)
R Rinattt New member 31/8/05 #30 חחחחחחחחחחחח תארי לך את אילן רץ לדלת בגלל ה- דחוףףףףףףףף חחחחחחחחחחחח עם השכל שלו זה עלול לקרות באמת...
חחחחחחחחחחחח תארי לך את אילן רץ לדלת בגלל ה- דחוףףףףףףףף חחחחחחחחחחחח עם השכל שלו זה עלול לקרות באמת...
ס סוף עונה New member 31/8/05 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחח בטח כשהוא ירוץ נשמע נקישות מכיוון הראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווווו די דייייייי
חחחחחחחחחחחחחחחחח בטח כשהוא ירוץ נשמע נקישות מכיוון הראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווווו די דייייייי
R Rinattt New member 31/8/05 #19 יואוווווו אביב תעזרי לי!!! אילן עיניים ירוקות זה עם האופניים והמזומנים... רוצה לנשק אותי במפגש... נכון את שומרת עליי? נכון? ברררררררר יצא לי כל החשק המיני לעוד 10 שנים עכשיו...
יואוווווו אביב תעזרי לי!!! אילן עיניים ירוקות זה עם האופניים והמזומנים... רוצה לנשק אותי במפגש... נכון את שומרת עליי? נכון? ברררררררר יצא לי כל החשק המיני לעוד 10 שנים עכשיו...
M malka3 New member 31/8/05 #25 רינתתתת תעשי סדר כולם כותבים שבאים אבל לא מצביעים בשרשור של מיקי צריכים לדעת כמה מקום לשמור בחוף
R Rinattt New member 31/8/05 #27 אני???????? האמת מיקי יקרע אותנו שהפכנו את השרשור לצאט... מה שאומר שבטח הוא יהיה עצ'בני בשבת וזה מסוכן... במיוחד כשהוא עכשיו בדיאטה... בערב נשאל מי בא שוב בשרשור חדש... אני בטוחה שפנו למיקי במסרים גם ואישרו השתתפות, דיברת איתו?
אני???????? האמת מיקי יקרע אותנו שהפכנו את השרשור לצאט... מה שאומר שבטח הוא יהיה עצ'בני בשבת וזה מסוכן... במיוחד כשהוא עכשיו בדיאטה... בערב נשאל מי בא שוב בשרשור חדש... אני בטוחה שפנו למיקי במסרים גם ואישרו השתתפות, דיברת איתו?
ס סוף עונה New member 31/8/05 #28 ../images/Emo6.gif גרררר גררר גררר כן אביב, כיוון הבליעה אחיד, זה נורא סמיך אבל עם כושר הכיווץ של רינת הכל בסדר
../images/Emo6.gif גרררר גררר גררר כן אביב, כיוון הבליעה אחיד, זה נורא סמיך אבל עם כושר הכיווץ של רינת הכל בסדר
R Rinattt New member 31/8/05 #34 יופי סופי ועם הויאגרה שתביאי לאילן. נראה שעדיין ישאר אויר... חחחחחחחחח וכשאת בולעת תזהרי לא לנשום אויר את עלולה להיחנק!!! אני עוד מעט עפה לעבוד איפה שהסנשיין והרב... חחח
יופי סופי ועם הויאגרה שתביאי לאילן. נראה שעדיין ישאר אויר... חחחחחחחחח וכשאת בולעת תזהרי לא לנשום אויר את עלולה להיחנק!!! אני עוד מעט עפה לעבוד איפה שהסנשיין והרב... חחח
ה הסוכן64 New member 31/8/05 #37 במידה ואקבל לפני פגישה איתך ויאגרה אני לא אחראי על התוצאות...או שיש לך ניסיון עם ויאגרות רינתוש...
R Rinattt New member 31/8/05 #38 תגיד לי טמבל... עכשיו קצת חצית גבולות עם השטויות שלך... לא עיניים, אופניים ומזומנים יעזרו לך, כי אני לא סובלת טמבלים מתלהבים כמוך... ועוד קשישונים שנזקקים לויאגרה... אתה חוץ מלהיות נושא לגיחוך קל לא יכול להיות יותר! ועכשיו... שנן, למד ותפנים...
תגיד לי טמבל... עכשיו קצת חצית גבולות עם השטויות שלך... לא עיניים, אופניים ומזומנים יעזרו לך, כי אני לא סובלת טמבלים מתלהבים כמוך... ועוד קשישונים שנזקקים לויאגרה... אתה חוץ מלהיות נושא לגיחוך קל לא יכול להיות יותר! ועכשיו... שנן, למד ותפנים...
ה הסוכן64 New member 31/8/05 #41 לא נראה לי שאת עומדת בקיטריונים שלי את יותר מידי מתנשית בפורום ויש יותר איכותיות שאינן משתחצנות על המסך.ויאגרה? לא זקוק ברוך השם אולי אלה שהיו אחרי האקס שלך ניזקקו לזה...מסכנים.
לא נראה לי שאת עומדת בקיטריונים שלי את יותר מידי מתנשית בפורום ויש יותר איכותיות שאינן משתחצנות על המסך.ויאגרה? לא זקוק ברוך השם אולי אלה שהיו אחרי האקס שלך ניזקקו לזה...מסכנים.