מתגרשת!

האבודה1

New member
מתגרשת!

טוב זה סופי אנחנו מתגרשים!!! אחרי 9 שנות נישואים ושנתיים של חברות ושני ילדים מדהימים קטנים נלחמנו על הזוגיות אבל אין.....זה לא זה חבל שנתעורר בגיל 50 ונסתכל אחורה ונגלה למה לא התגרשנו לפני...זהו מתגרשים עכשיו כל עוד יחסים טובים ולא מכוערים. אני רק מקווה שהוא לא יתכער לי בגירושים...אני מצידי רוצה לעשות הסכם ביננו שיהיה הוגן לי ולו ובטח לילדים גם לשנים הבאות מקווה שיהיה טוב

b e c k y

New member
שיעבור מהר ובקלות.

המלצות: 1. תעשו את זה בגישור. (לא לחסוך כסף - לכו למגשר/ת איכותיים) 2. דברו על זה מעט ככל האפשר עם אנשים אחרים. - כמות השטויות והעיצות הגרועות שתקבלו היא אינסופית. 3. זיכרו כל הזמן, הגירושים כבר קרו בעצם, ברגע שהחלטתם להפרד, אתם כבר לא זוג. כל מה שהיה בעבר, הוא חסר חשיבות. מה שחשוב עכשיו הוא עתיד הילדים והסיכוי שלהם לגדול בצורה נורמלית בלי חסכים מיותרים ובלי לחוות מלחמה בין ההורים שלהם. 4. לא למהר. אפשר להתגרש לאט. התוצאה בסוף היא אותה תוצאה. 5. זו ריצה למרחקים ארוכים. הסתכלי אל האופק וסמני לך מטרות - איפה היית רוצה להיות בעוד שנה, בעוד שלוש שנים, בעוד 10 שנים. ההסתכלות קדימה היא הדרך הכי טובה להתמודד עם ההווה. בהצלחה

polina800

New member
מיצטרפת לכל מילה שכתבה בקי.

את ואני באותה הסירה, רק שאצלי אלה יהיו גירושים מספר שתיים שלי. בהצלחה לך.

אייבורי

New member
שיהיה בקלות

תזכרי גם בימים הקשים את הימים השמחים תזכרי שהילדים הם לא רכוש ולא חוט מאריך תזכרי להיות הוגנת תזכרי להיות סבלנית ומשם, תמשיכי עם העצות המצויינות של בקי

למעלה