מתגעגע ל"דבר-לילדים"

ואת ה...פילפילון לקטנטנים ואת ה...

"שער" לעולים החדשים. געגועים לימים עברו. יום נעים לכוולם.

זוכרים את רוני קרחוני ?

או "הרפתקאות רון משומרון" ? (דרך אגב זה לא השומרון של היום ...זה "השומרון הקטן" אזור בנימינה, פרדס חנה, גבעת עדה וכו' )

ו"משמר לילדים" ו"אצבעוני"../images/Emo13.gif

ואת "יואב בן-חלב" אתם זוכרים? פעם רצו "למלא" אותנו בחלב, היום אומרים "מה שפחות"

ברק 188

New member
אוי "עלילות רוני קרחוני"

וספורי האנמציה בהמשכים בדף האחרון היה משהו...

נו...אז אין מישהו שיכול לצרף קובץ?

נכון זה היה בדף האחרון עד כמה שזכור לי

איזה יופי של קישור

בקשר ל"דבר לילדים"...אני זוכר שכל השבוע חיכיתי ליום שלישי לדבר לילדים שהגיע באוטו האדום של "דואר-נע" (משהו זוכר את התרועה של "דואר-נע" כאשר הגיע לישובים הקטנים ? ) ואז..רצתי לקבל את דבר-לילדים בעיקר בגלל המתח של הסיפורים בהמשכים .....ואם במקרה "דבר לילדים" לא הגיע ביום שלישי ...זה היה אסון אמיתי .....בכלל הרבה דברים שקשורים להשכלה כללית אני יודע מדבר לילדים ולא מבית הספר...חבל שהוא נסגר(לא בית הספר....דבר לילדים) דרך אגב..אני שמח שאפשר לדבר כאן לאו דווקא על שירי שנות השישים אלא גם על נוסטלגיה כללית (למרות שברקע מתנגד לינק שהעבירה גלי עם שירי שנות החמישים .... יש לכם פורום נהדר......

../images/Emo9.gifרק דבר לילדים?

ומה עם הארץ שלנו? ואת אורי מורי מדבר לילדים- זוכר? ואת"המטוס המריא בחצות", זוכר? והיה בכלל ספר שלם של חסמבה שפורסם בהמשכים בדבר לילדים. זוכר? עד לפני כמה שנים היה לי את האורגינל. לא תצלומים. מכרך ח' עד כז ' אם אינני טועה.

"דבר-לילדים" היה השבועון שלי

את היתר אני מכיר ...אבל ל"דבר-לילדים" יש לי פינה חמה בלב את אורי-מורי אני זוכר רק מכרכים ישנים שדפדפתי בהם בספריה לא ידעתי שחסמב"ה פורסמה בדבר-לילדים

היה זה אנריקו ממרוקו

כןןןןןןןןןןןןן היה זה אנריקו ממרוקו- אם זכרוני הדל אינו מתעתע בי- שפורסם בהמשכים בדבר לילדים ואחר כך הוכנס בשלמות לספר חסמבה.

למעלה