מתגעגע להייוואייר

mop666

New member
מתגעגע להייוואייר

הוא היה אחד האנשים המתוקים בסדרה . כמעט בכיתי כשהוא קפץ. מהון הכלב בן כלב הזה אפילו שזו רק סדרה בא לי להכות אותו.

CU22 האחת

New member
חחח../images/Emo58.gif גם אני-ונראה לי שהיית

צריך לשים ספויילר על ההודעה שלך כי הפרק הזה לא שודר עדיין ב YES בכל מקרה הוא היה ממש משעשע והיה מאוד מצחיק לראות את הקטעים איתו גם אותי עיצבן שהעיפו אותו ככה מהסדרה, למרות שיכלו להשאיר אותו כי הוא היה סתם משוגע שלא ידע ולא הבין שום דבר על הארגון החולני הזה והם היו צריכים לוותר לו-אבל הם כל כך לא רוצים לקחת סיכונים שהחליטו לחסל גם אותו-נבלות

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif לא ממש...

זה היה די מכוון. כלומר, הוא אמנם זה שקפץ, אבל מהון די עבד עליו פסיכולוגית.

Garth Karunia

New member
אבל ../images/Emo58.gif

כל הקסם של הדמות שלו היתה בעונה הראשונה כאשר הוא הוצג כמשוגע אבל בעל יכולות של מחונן (כמו לזכור ציור בעל פה, ולפענח את המפה)... הדמות בעונה השניה היתה משעממת ולא מענינת במיוחד, ולכן (לדעתי) טוב עשו היוצרים שחסלו אותו בעונה השניה.

Moreiro

New member
אבלאבל!../images/Emo58.gif

דווקא בגלל שהוא הכי קוקו הוא היה צריך להצליח לברוח וזה. למשל בתחילת העונה השניה כשכולם עוד היו ביחד כמעט, אז אחרי מייקל ואלה רדפו כל הזמן, וטווינר והייוויאר שכביכול נדפקו - דווקא טיילו להם באיזי. וזה היה ממש מגניב. הא וול.

Garth Karunia

New member
ואולי ../images/Emo58.gif

גם מייקל יכניס אותה להריון
שמעתי שהשחקנית נמצאת בהריון
ואז זה יהפוך להיות prison break עם ילדים....

PinkyRaSta

New member
חמוד, אי אפשר להיכנס להריון../images/Emo210.gif

מהחזקת ידיים ומנישוקים בשפתיים

a1b2c3333

New member
כתבתי שזה סבבה

כי זה באמת סבבה בשבילי-אני מצליחה להתקבל עם זה למה שאני רוצה ללמוד. חוצמזה, שזה גבוה לרוב הדעות,והדעה שלך לא מעניינת אותי.

Deunknown

New member
../images/Emo58.gifשבוע הבא אמור לצאת 2 פרקים

משו אומר לי ככה לא יודע מה....?

למעלה