מתגעגע לאברוצ'י

מתגעגע לאברוצ'י

איך יכלו להרוג כל-כך מהר את אברוצ'י?! הכי מעניין היה לראות את הבוס מהמאפיה היה מתנהל עכשיו. בכלא היה לו כוח וקשרים, אז בחוץ הוא היה הופך למלך. (אני יודע שהוא תכהן לנסוע לאיטליה או משהו, אבל שהיה נשאר עוד כמה פרקים בארה"ב).

heeeen

New member
אני מסכים איתך../images/Emo45.gif

אברוצי הייתה הדמות האהובה עליי ביותר בסידרה!

dimgold

New member
כנראה הסיבה

פיטר סטומייר הוא שחקן מאוד מוכר, וככל הנראה המשכורת שלו בתור דמות משנה עלתה על זו שלוונתוורט למשל. בגלל זה החליטו להעלים אותו מהעונה השניה. בכל מקרה העלילה לא יכולה להתמקד בכולם.

אתה צודק ולא צודק!

אם אברוצי היה חי אז בטוח שטי באג לא היה חי כי כל אחד רצה להרוג את השני . ודבר שני אני מעדיף שטי באג חי מאשר אברוצי...

MineraL

New member
../images/Emo45.gif הרבה יסכימו איתך../images/Emo10.gif

המוות של אברוצ'י ממש טרגדיה נוראית.. לפי מה ששמעתי (אין לי מושג עד כמה זה אמין ונכון), הוא עוד רצה לעזוב את הסדרה כבר בסוף העונה הראשונה, אז היו צריכים להרוג את הדמות איכשהו...

anyone0

New member
מסכים ../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

אני הצטערתי מאוד כשהרגו את הדמות שלו, והייתי מעדיף שזה יהיה טי-באג במקומו.....

MineraL

New member
לא למה

טי באג מביא אקשן ומתח, חסר להם שהם הורגים אותו

anyone0

New member
אבל ../images/Emo58.gif

(מה שאני כותב זה
לא?) טי באג הפך להיות נכה בעל יד אחת מתפקדת, וזה הופך את הדמות שלו להרבה פחות מענינת....

מתגעגע לאברוצי אבל T-BAG הוא המלך!

מה קרה לכם? אברוצ'י היה תותח אבל T-BAG הוא הדמות הכי מעניינת בסדרה. כל פרק הוא מתחזה למישהו אחר, מאלתר מול כל גורם שעומד מולו. ממציא סיפורים כביכול על העבר שלו. כולם נופלים בקסם שלו. אם הוא לא היה כזה מנייאק הוא היה בנאדם טוב. ועוד דבר, יש לו את המבטא והסגנון דיבור הכי שווים בעולם! הלוואי והיה לי מבטא כזה.

aviGODFATHER

New member
גם אני מתגעגע...

בעונה הראשונה כשטי-באג דקר אותו ממש התעצבנתי. אגב, הדקירה הזאת - נראה לי שזה הפאק הכי גדול שהיה בסדרה אי-פעם. החבר'ה של אברוצי הביאו את טי-באג למחסן\חדר ההוא והשאירו אותם לבד. אחרי כמה דקות, אברוצי יוצא מדמם מדקירה וטי-באג הולך חופשי. איך זה שהחבר'ה של אברוצי לא עשו כלום לטי-באג? גם איך שהוא מת במוטל היה די דבילי. איך יכול להיות שאחד כמו פיבנאצ'י יהיה לבד במוטל מוזנח כזה בלי שמירה צמודה? ואיך הדון של המשפחה הולך ומבצע התנקשות בעצמו (ולבד)? לא ראיתם את הסנדק? הסופרנוס?

זה בדיוק מה שיפה בזה

שילוב של כבוד ויצר הנקמה של אדם כזה הפילו אותו בסופו של דבר. הכל היה מוכן עבורו לעזוב את המדינה, אבל הוא היה חייב לנקום, שום דבר בעולם לא היה עוצר בעדו מלחסל את פיבונצי.

nady4u

New member
גמני מתגעגע לאברוצ'י ../images/Emo7.gif

היה לו סטייל וסגנון אלוף למאפיונר ואיך שהכל היה עובר דרכו, הוא קצת נעלב שסקופילד פתאום הילד הזה לקח ממנו את השרביט
היו צריכים להשאיר אותו בסטנד ביי בחו"ל, אולי היה ניתן להחזיר אותו לסדרה לחלץ את סקופילד מצרה. מאוד מקווה לעונה 3, לסדרה הזו אין תחליף ראוי .

Tin Doll

New member
בדיוק יצא לי לחשוב על זה

חבל שהעיפו אותו מהסדרה כל כך מהר.. אחד השחקנים שעשו את הסדרה ליותר טובה. :)

למעלה