מתגעגע אליך

מתגעגע אליך

לא יודע מה לעשות בשתיקות שלך. שולח מסר ואת לא מגיבה. שולח מייל ונתקל בשתיקה. מציץ במסנג'ר וגם כאן את לא נמצאת. מחייג לסלולארי שלך ואין מענה. איפה את ילדה? רק תגידי שאת בסדר הלב שלי נאכל עם כל דקה של שתיקה. כמו בוקס בבטן בכל פעם שאני בודק ת'מחשב וניתקל בחומות של שתיקה. אל תברחי. לא אתן לך להתרחק ממני. עברנו כל כך הרבה ביחד. אני חושב שמגיע לי הסבר. עלי את כועסת? לא חושב. אבל איתך אף פעם לא יודעים. תצעקי, תכעסי, תכי על החזה שלי באגרופים הקטנים שלך או שאפילו תבכי למרות שאת יודעת שלא אוהב דמעות. אם תרצי תפשיטי אותי. אני נותן לך את הגוף שלי. תעשי בו מה שאת רוצה. רק להסתכל. או אולי תרצי גם קצת לגעת, או שאולי תרצי שאוהב את הגוף שלך שתביני כמה אוהב אותך. ואם תרצי חיבוק, רק תגידי. אני אבוא עד אלייך לחבק אותך. רק אל תשתקי.

איש אישי

אולי הילדה כבר לא ילדה אולי היא פשוט התבגרה ואולי היא החליטה ככה להוציא אותך ולהשאיר אותך בדממה המעיקה ולך- איש מאוהב איזה כתיבה מקסימה מפה קל להרגיש כמה שהיא חסרה לך עצוב נוגה ויפה

g a l i l e e

New member
איש מאוהב....כמה יפה כתבת...

אל תפסיק לחפש אותה... אולי אחרי השתיקה תגיע הבהרה ושיחה... אולי חשוב לה לראות שאתה מחפש ודואג?ומתגעגע? בכל מקרה... בהצלחה.

צריך אותך

מתגעגע אליך, לקול שלך בטלפון. קול סקסי. וכשאת מדברת לאט אצלי הגוף מגיב מהר. ישר חושב על דרך להיפגש. על העור הלבן שלך. כל כך נעים לגעת בך. זוכר כמה את רגישה מהאוזן ועד הכתף. ואת הקלות המגרים שאת משמיעה עם כל נשיקה ונשיכה. חולם על הידיים שמחבקות אותי, מלטפות לי את הפנים רגע לפני שכל הגוף רועד. חולם עליך שוכבת ליידי. מתעוררת איתי. ברגעי השיא הלב שלי צועק את השם שלך. כל כך רוצה להיות איתך ולא רק שעוצם את העיניים. מתגעגע לחיוך שלך. מרגיש אותו גם דרך הטלפון ויודע שהוא בגללי. חסרות לי השיחות שלנו. לשורות על המסך. לצחוק שלך בשורות של ח. רק את השתיקה שלך לא יכול לסבול. ואת כזו עקשנית. מי יכול עליך שאת מחליטה משהו? תמיד בשליטה. תמיד בעמדת כוח. ועכשיו? מה מפחיד אותך? ממה את בורחת? מתי תביני שאי אפשר לברוח מהרגש? אני אוהב אותך. תראי לי סימן חיים? אני צריך אותך.

למעלה