מתגעגעת

מתגעגעת

אני חושבת עליך בלילות אם זה לא נכון לאהוב אותך אז הלב שלי פשוט לא מקשיב לי כי אני פשוט טובעת לא מצליחה להחזיק את עצמי למעלה מחכה לך כל לילה טובעת בלעדיך נתתי לך את ליבי נתתי לך את נשמתי לקחת אבל מעולם לא החזרת אני יתן את חיי כדי להיות איתך עוד לילה אחד אני יתן את חיי כדי להרגיש את גופך שוב לא יכולה לחיות יותר על זיכרון לא יכולה לחיות יותר על העבר רוצה אותך קרוב אלי רוצה אותך בתוכי רוצה ליטוף רוצה נשיקה נושמת אותך תמיד אמרתי היום אני יודעת כמה זה נכון חיוך גורם לי אושר תמיד אמרתי היום אני יודעת כמה זה נכון אומרת לעצמי כל לילה הלחמי התחנני אבל לא אני לא יעשה את זה כי לא אותי אתה רוצה אומרת לעצמי כל לילה תשכחי מחר יום חדש אבל אז השמש עולה והזיכרונות איתה עולים קוברת את עצמי בעבודה כדי לא לחשוב כדי לא להרגיש את הרקינות שממלאת את גופי בחסרונך

עם כל הקושי שבדבר

לפעמים מגיע הזמן שצריך את החבל לעזוב כי הוא כבר לא מחובר מבינה? כשחבל מוחזק משני קצוות זה כי כייף שיבול להיות אבל כשצד אחד כבר הירפה אז ............ זה כואב ועצוב וזכותך להיות פגועה אבל את צריכה להבין עם כל הכאב נראה לי שהוא כבר לא אוהב חיבוק חם והרבה הבנה תהיי חזקה!!!

היי כוכב

אני יודעת שצריך להרפות שצריך לעזוב אבל לפעמים אומרים את זה בקול אבל לא מוכנים לקבל את זה בפנים אני מבולבלת ואני יודעת שלא צריך להיות בלבול. איך אפשר להכריע בין המוח ללב? המוח צועק די התגברת עברי הלאה אבל הלב מסרב להמשיך הלב מסרב לעזוב זה קשה אבל זה יקרה בסוף. אני לא יודעת אם מגיע לו כל ההיסורים שאני עוברת אבל הוא מקבל את זה אני והוא לעולם לא נחזור גם אם הוא יבקש כי אני יודעת שזה לא הוא שיבקש זה היסורים או המצפון או השיעמום אני כבר לא יודעת כלום. אבל אל דאגה אני יתגבר כלנו מתגברים בסופו של דבר יש כאלו שמהר יותר ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן. תודה על החיבוק החם ועל ההבנה ואל דאגה עם כל הכאב אני חזקה אני לא ישקע שוב לעולם אני לא יתן לאף אחד לעשות לי את זה שוב

היי מלאך

את צודקת כל מה שכתבת נכון שמעתי משפט חכם שמתאים גם לכאן "מה שלא הורג רק מחשל"

למעלה