מתגעגעת...

סאיורי

New member
מתגעגעת...

בכל לילה אני רואה אותך על סף חדרי. מחייך אתה קרב אל מיטתי ונעמד. ידך מושכת אט אט בשמיכתי, חושפת טפח, ועוד טפחיים... יודע כמה אני אוהבת לישון עירומה. אתה מביט בי בעיניים מתגרות, לוכד את מבטי ומהפנט אותי אליך. אני שוכבת על גבי, השמיכה מחליקה על גופי ברכות מלטפת, את מקומה מחליף משב קליל של רוח חמימה. למה אתה כל כך איטי? למה אתה חייב להתגרות בי ככה? שדיי חשופים לעיניך שבולעות אותן במבטן הטורף. השמיכה נופלת. אתה מחייך אליי וקורץ לי בממזריות. צחוקך המאושר ממלא את החדר, ובתנועות ילדותיות וקופצניות אתה עולה אל המיטה, מתנפל עליי בדגדוגים וסוחט ממני צחקוק ביישני... אצבעך מרחפת לאורך גופי, משרטטת מעגלים סביב עטרת שדיי, מקשה את פטמותיי, עוברת מבין שדיי אל בטני ברפרוף ומהטבור אל ישבניי - תופסות אותם בחזקה בעוד שיניך ננעצות בצווארי. משחררות אנקה חרישית... כמה אני מחכה כל לילה להרגיש אותך קרוב אליי... כמה גופי עורג למגעך הלוהט... ידך חוזרת לטייל על מפשעותיי, מלטפות את ערוותי. אצבעותיך הקסומות עוברות בין רגליי וסכרים של תשוקה נפרצים. חופר בי באצבעותיך, מאבדת שליטה על עצמי. "אני רוצה אותך בתוכי!!! עכשיו!!!" אני זועקת לך, ואתה רק מרים את מבטך אליי ומניד בראשך בצקצוק שפתיים. רגליי פשוקות ואתה מדרים מטה, לשונך רוטטת וחמה באיברי, נעה בקצב איטי ותנועותיה מתגברות ככל שלבי מגביר את קצבו... נעה בין שפתיי, מרטיבה את פתחיי והתכווצויות של עונג פושטות בגופי... חם לי והאוויר לוהט... רוצה אותך בתוכי ואם לא עכשיו אני מתה... תופסת את ראשך ומרימה אותך בחזרה אליי, תופסת בשתי ידיך והופכת אותך על גבך. אתה שלי עכשיו. עכשיו ותמיד. "אל תזוז" - פוקדת עליך ואתה מציית. יורדת מטה ולופתת את איברך הקשה בידי. לשוני רוקדת על כיפתך, טועמת את החשק שלך ומכסה על איברך בשפתיי... יונקת ממנו ומחככת אותו בחיכי ומסייעת עם ידי - צופה בך מביט בי , וזרק את ראשך שוב לאחור, נאנח וממלמל... ואני שוב עולה, מחליקה את איברך אל תוכי, מתחככת בך הזרמים בי גוברים... יודעת שהלילה אתה לא תישאר... גופותינו נעים במחול של תשוקה, רוכבת עליך, ידי האחת מלטפת את אשכיך ובידי השניה מענגת את עצמי. ואז אני גומרת כמו שרק איתך גמרתי, ומשתרעת באפיסת כוחות על המיטה... מחבקת כרית בדמותך - רק מחכה ללילה הבא, שתקום מהאדמה ותופיע מולי כשאתפלל לראותך...

bugbuster

New member
לקח זמן לעכל

כבר אמרתי לעצמי עוד תאור מכניקה מפורטת, כולל שהיה היבהוב יפה בביטוי: "... רגלי פשוקות ואתה מדרים מטה, ..." איזה ביטוי מרהיב, ועדיין אני אומר לעצמי זו מכניקה והנדסות מישור ומרחב עד, עד השורה האחרונה הזו. ועכשיו זו דממה. איזו כתיבה יהפיפיה. ברוכה הבאה.

paren

New member
Hey

Sipur madhim. Kshe karati oto nizkarti bahavera lesheavar sheli. Al kama sheani met lavo velihyot ita kaha... Tov tamshihi baktiva hayafa

למעלה