מתגעגעת.....

מתגעגעת.....

ששששש אני מתגעגעת לתפור לא מגיעה לפתוח מכונה כבר 3 ילדים שיהיו בריאים עובדת בחוץ עם המון געגועים למכונה לגזרה וליצירה מאיפה מתחילים או שששלחכות שהפיצפונים יגדלו???? אשמח שתיעצו לי....

שש שבע

New member
שלום לך אורחת!!! מה שלומך?

אז כבר 3 ילדים. יפה יפה, איך הזמן רץ,
ובכל זאת, מתגעגעים למשהו, לא מחכים שהילדים יגדלו, זה לא עובד ככה.
תחביבים אמנם מנהלים כשהזמן פנוי, אבל למי יש זמן פנוי עם 3 קטנים? אז מפנים, זמן, מחליטים מה רוצים יותר,
ומה עם החלומות שלך לפתוח משהו בתפירה? זנחת אותם?

שש מה שלומךךך??? איזה כייף שאת כאן אז כן לגמרי זנחתי את

החלומות הכל כלכך זול חוץ מסלון כלות לא ניראה לי שיש משהו משתלם...

מזדהה כל כך
בין ילדים לעבודה...

אני מנסה בכל יום (טוב.. לא בכל יום.. אבל כמה פעמים בשבוע)

לעשות אפילו משהו קטן
קודם כל - אין תפירה ספונטנית.. אני מתכננת מה לעשות כל שכשמוציאה גזרה - מוציאה כבר כמה מידות למשל... כשגוזרת לבגד, גוזרת כבר לכמה. שמה ליד המכונה...
ובכל פעם שמתאפשר.. יושבת כמה דקות לעשות עוד משהו..
שמלה שאני מכינה עכשיו לקטנה שלי שאמורה לקחת... שלוש שעות אולי... אני יושבת עליה כבר ארבעה ימים... ועודאפילו לא באמצע

כל פעם קצת.. זה מצטבר.
ושיהיה במזל טוב על הילד השלישי

איך אני מבינה אותך

בערב פסח הקדשתי כמה ימים לתפירה, ומאז אולי פעמיים פתחתי את המכונה לתיקונים קטנים, ותפרתי בגדי בית שבתיים לילדים. (היה אמור להיות מוכן לשבועות וסיימתי לפני ר"ח אב).
החלום שלי עכשיו זה להזמין אצל נגר ארון גדול, בו יהיה מדף נשלף למכונה ומדף נשלף לאוברלוק ושאר המקום לכל האביזרים / הבדים, ואז כשארצה לתפור פשוט אפתח את הדלת, אתפור, וכשאסיים אסגור את כל הבלגן לארון, כך כשלא אצטרך לפתוח את המכונה על שולחן הסלון, להוציא את כל האביזרים ולסדר חזרה, אני מקווה שאצליח לתפור יותר.
אבל אנחנו עכשיו מתכננים הרחבה קטנה, שכפי הנראה תתבצע רק אחרי פסח, אז בעלי אמר שעד שלא נסיים ונראה שיש מקום לכזה ארון לא נזמין, (יש לפחות למה לצפות)

הקטע הוא

שגם שיש טיפה זמן אני לא יודעת מאיפה להתחילללל אז פשוט לא מתחילים....מן יאוש מעצבןןןןן

לפעמיים אני פשוט חושבת למכור את כל המכונות והסידקית ופשוט

להעיף את כל הבלאגן של הציוד ושל הנפש שניהיה לי מהתפירהההה באמת נימאס כבר
ממש ניהיה לי סלידה מכל העומס וההשקעה האין סופית ומהחוסר זמן של כל מה שקשור לתפירה

חחחח לא ניראה לי אבל באמת כזאת הרגשה... בדיוק עכשיו

מישהו דפק בדלת רצה תיקון כניראה הוא זה שיאלץ אותי מכל הדיכדוך הזה לפתוח מכונה.....

שש שבע

New member
אני מוציאהמכונה רק כשאני מכניסה מכונה שווה יותר

זה כמו לחתוך איבר מהגוף, טוב נו כמעט, רק בהרגשה,
לא מעיפים מכונה וציוד מהסיבה שצינת, הגעגוע תמיד ישאר, ואם תרצי להרגיע אותו,
פשוט לא יהיה לך איך,

למעלה