מתגעגעת...

vikvik

New member
מתגעגעת...

האמת היא שלא ידעתי איפה לפרסם את זה בדיוק , ובסוף החלטתי לפרסם כאן. אני מקווה שלא יכאב מדי... אני באמת מתגעגעת לאנטון... האמת היא שהתחלתי להתגעגע אליך , אנטון , מאז שהתאשפזת לפני חודש וחצי והופעת כאן פחות. אבל אז הגעגוע היה מהול בתקווה ובידיעה שזה לפרק זמן קצר , עד להודעה חדשה. ועכשיו זה געגוע כזה , חוסר , קבוע. אתה באמת חסר. ההודעות המפגרות שלך שהיו מעצבנות אותי , אתה היחיד שהצלחת לעצבן אותי. אולי כי דיברת כל כך אמיתי , התנגדת לכל אותם הדברים שמעולם לא ידעתי להביע את המרד הזה. ההמלצות המפגרות שלך לעשות עירוי לעצמך , הכעס על החמצן , המרד מול כולם על המצב הבריאותי הדפוק , כאבי והראש וכו'. ותמיד כאשר כבר הצלחת לעצבן אותי והייתי אומרת לך את זה , היית מתקן את עצמך בצורה כזו בוגרת ואני תמיד הייתי נזכרת כמה אני אוהבת אותך , כמו אח קטן כזה , מרדן . מרדן ורגיש. אתה באמת חסר. זה כזה הלם מטורף , זה היה כזה ברור שזה רק עניין של זמן עד שתהיה ההשתלה. מאז שאינך , אני מרגישה בכל הקומונות והפורום , חורים כאלה , כמו של גבינה צהובה , חורים שאתה היית ממלא והיית אמור להמשיך למלא. אתה פשוט הצלחת לחצוב את עצמך כאן והחסרון , לי אישית כל מורגש. אני מצד אחד רוצה להעלם , לפחות לכמה זמן , כדי לא להרגיש בחורים האלה. מרגיש לי בעייתי להתעסק באי פלאו , להגיב בכל מקום כאשר אתה לא תקרא את זה. כאילו להמשיך להגיב זה כאילו להשלים עם זה שלא תחזור ואני לא רוצה! ומצד שני , אני לא מסוגלת , משהו מושך אותי לכאן , אולי הרצון להיות ביחד. יש מלא הודעות ישנות שלך ויש בהן כל כך מלא חיים , ממש מפחיד אותי להתקרב אליהן ולקרוא אותן שוב. זה כאילו שלא באמת הלכת וכאילו כל זה לא באמת קרה. אולי זה יישמע ציני או הומור שחור מדי לכולם , אבל ככה אני מרגישה , מה שלפחות מרגיע אותי זה הידיעה שלך זה לא כואב יותר. למרות ששיט , אני כל כך בטוחה שהיית יכול להנות עוד מהחיים עד אינסוף..... אני מקווה שטוב לך , איפה שאתה הינך , וששם יש אויר טוב יותר. אוהבת ומתגעגעת.

מצטרף לכל מילה שכתבת פה

אמנם ההיכרות שלי עם אנטון היה רק מכאן מהקהילות שלנו בתפוז, אבל באמת הרגשתי שהוא נלחם בשביל כולם עם כל הצרות הבריאותיות עם המכונית החברה הכל ביחד.. אנטון היה צריך להמשיך להיות דמות דומיננטית לעד לצערי הרב זה כבר לא יקרה. לפחות בליבנו הוא ישאר לעד.. כן גם אני מתגעגע... זה ממש מעצבן שכל הטובים עוזבים אותנו.

nagwad

New member
לא מכירה אבל מזדהה

אני אמא של ילד עם סי אף, מכירה את הפורום כקוראת הדוקה בלבד. מכאן גם ההיכרות עם אנטון כקוראת את דבריו, ומהכתבה בעיתון "לנשום חופשי" שהייתה עליו. מלאה בתיסכול על מותו ושולחת חיבוק למשפחתו...

orii

New member
גם אני מכיר את אנטון רק מכאן

אבל בכל זאת זה עצוב וכואב. נאמרו כאן מילים נוגעות ללב. גם אני שולח חיבוק למשפחה ולכל המכרים שאיבדו אותו.

sporTV

New member
../images/Emo7.gif

המחשבות.... המחשבות...... הגבינה שלי היא מסננת......יש יותר מדי חורים בלי אנטון. הראש שלי עובד בסיבובים והמחשבות לא מפסיקות. אני בצבא, אני עושה ספורט, אני אוכל, המחשבות מבזיקות. שאלה אותי מישהי היום - למה אנטון עשה כזה הד במותו לעומת חברינו האחרים? עניתי לה שאין עוד כמוהו. כל כך הרבה פעמים הסוכר שלי עלה בגללו (העצבים), הוא התנגד לכל מה שהצעת בפעם הראשונה,בפעם השנייה והשלישית. בפעם הרביעית הוא כבר יישם. ממש אח קטן וירטואלי. אבל העצבים הם לא הזכרון החקוק, אלא, התשובות האנושיות שלו. את השם קבוצת תמיכה הייתה משנה במקרה הזה למשפחת תמיכה. ויקה, המחשבות שלך אמיתיות כל כך ואני חושב שכל מי שנחשף לאנטון האמיתי יכול להזדהות איתך. אני מקווה שהשכנים המעצבנים של אנטון יתחרטו על כל הסבל שהם גרמו לרכבים שלו, שהוא כל כך העריץ!

מלוחית

New member
כל כך נכון../images/Emo201.gif

כתבתי קצת בקומונה של המושתלים, ונכון שהייתי יותר מעודכנת, גם דרך מפקדו הישיר שהוא קרוב משפחה שלי, אבל זה לא הזמן שלך אנטון- כל כך רציתי לשמוע ממך חויות של "אחרי" ההשתלה, לשמוע אותך גומע קילומטרים, מטייל עם החברה, ונושם בלי מאמץ. היינו נפגשים לעיתים במסדרונות של הדסה או באישפוזים, תמיד עצמאי, ותמיד עם ראש מורם! אני מצדיעה לך, שלמרות הקושי שהתווסף לך בחודשים האחרונים לחייך לא עצרת, לא ויתרת על הצבא, ועל החובות שלך- דרשת מעצמך המון, ועצוב לי כל כך שהריאות לא הגיעו בזמן. חושבת עליך

למעלה