מתגעגעת

מתגעגעת../images/Emo14.gif

מתגעגעת אלייך ומנסה להפסיק מחפשת כוכבים בשמיים ולא מוצאת רוצה להחזיר את הזמן אחורה ולסרב לך, לסרב לך כי הייתי צריכה לדעת שזה סתם זה סתם משבר שאתה עובר זה סתם געגועים למישהי אחרת כל המילים, המבטים, הפינוקים הנשיקות והחיבוקים, את כל אלו רצית להעניק בעצם למישהי אחרת ועכשיו שאני מבינה את זה אני נשברת אני נשברת למול לבי הזועם איך מסרתי אותו בלי לחשוב פעמיים אני נשברת למול הזיכרונות למול התמונות אני נשברת למול התקוות שהתנפצו למול החלומות שלעולם כבר לא יתגשמו למול הערבים הפנויים שפעם מילאת באהבה למול הבדידות שכל בוקר וכל לילה דופקת על הדלת ומזכירה לי שאתה הלכת ולא תחזור ואני רק מבקשת את הגלגל להחזיר לאחור כשהלכת כל כך רציתי לבקש שתישאר אבל ידעתי שזה לא יעזור ולמרות שהדמעות נלחמו והנשמה נשרפה המשכתי לחייך כאילו דבר לא קרה הלכת ולא השארת חיבוק או נשיקה, לא השארת גם תקווה, השארת רק תמונה של שנינו מחייכים, אבל היא שייכת לימים היפים, והלב לא מעכל שהם לא חוזרים, מנסה את כל מה שהיה אתך לשכוח ולא לזכור, למרות שבפנים אני עוד מקווה שתחזור, כנראה שזה כבר לא יעזור, לכאן אתה כבר לא תחזור..... אני יודעת בפנים שאוכל גם בלעדייך, אבל בינתיים רוצה רק אלייך, לא נמשכת לאחרים, גם שיהיו מהטובים שבגברים... רוצה רק אותך, כי היה לי טוב אתך, והטוב הזה נגמר, לבי נשבר- מתגעגע, בגופך הוא חושק ...לגן עדן שהוא חש כשלי אתה נושק, ממני שעוד מחכה במקום שנפגשנו, ולצערי הוא גם המקום שנפרדנו....

smd

New member
כשכוכב נופל?

לכל דבר טוב יש סוף. פיספסת,ללמוד מהשגיעות כי אנשים צעירים הרי לא שומעים למבוגרים מהם ובמיוחד הגברים הישראליים שחושבים שאישה זה מין מין מין מין מין מין מין עכשיו אין מי מין מין מין מין מין מין מין, ומי שמחפש כוכב שילך לפנטזיות שלו. לך אל הנמלה עצל למד דרכיה.......

למעלה