מתגעגעת נורא

מתגעגעת נורא

שלום לכולן אני יודעת שאני מעתיקה מהרמוניה של פעם אבל אני באמת מרגישה בגלות. הלך לי המחשב ואכשיו עד שנקנה חדש אני יכולה להתעדכן רק שאני אצל החמים שלי..... או דרך הפלאפון וקשה לכתוב תגובות אז חשוב שתדעו שאני עוד כאן בעיקר קוראת ומתגעגעת. שמחה על כל התפתחות ובשלב הזה של חיי בוכה אתכן המוןעל כל כשלון. ביום רביעי יש לי ניתוח במקום צילום הרחם עושה בסוף את כל ההיסטרו למינהם אחרי המון חששות בסוף הוחלט ללכת על זה. מקווה שזה מקרב לסוף. קשה לי נורא ועצוב לי ואכשיו שאין לי מחשב אפילו עצוב לי יותר מרגישה שאף אחד לא מבין אותי. ואם אני כבר מתלוננת אז גם נמאס לי שאומרים לי שזה הכול בגלל הלחץ הרגשות אשמה ממש מציפים אותי ואין לי שליטה הבא שאומר לי את זה אני חונקת אותו.... אוהבת אותכן המון כל אחת ואחת חושבת שאתןמקסימות ונורא מתגעגעת

שחר´קה

קודם כל - שיהיה בהצלחה ביום רביעי, אני מבטיחה להחזיק לך אצבעות למרות שלא אהיה כאן. נורא מבאס שאין מחשב ואת מרגישה מנותקת, אבל תדעי לך שפה לא שוכחים אותך ומחכים שתחזרי במלוא הָדָרֵך... ובטח שהלחץ לא קשור לכלום! שיפסיקו לבלבל לך את המוח.

הי סוכריונת

אני מקווה שאת מרגישה טוב. ולגבי הלחץ אני כבר לא כל כך בטוחה בכלום כל הזמן נותנים לי דוגמאות על אנשים שהפסיקו לנסות ובוף הצליחו.... אולי הם צודקים אבל זה לא בשליטתי אני אני פשוט נורא נורא רוצה כרגע יותר מהכול. אוהבת

אני לא רוצה לחזור לדיון שהיה פה

בימים האחרונים לגבי אופטימיות/פסימיות, אבל אני שבה ואומרת את דעתי: לחץ לא משפיע על כניסה להריון, כמו שהוא לא משפיע על אם תשברי רגל או לא. יכול להיות (כנראה, אפילו) שיש גורמים פסיכולוגיים מסוימים שכן משפיעים, אבל לחץ הוא בפירוש לא אחד מהם. תילחצי כאוות נפשך, יקירתי, ואל תתני לאף אחד להביא אותך לרגשות אשם בגלל זה. אולי אפילו עצם הלגיטימציה להילחץ תוריד קצת מהלחץ (לא שזה משפיע עם הסיכויים - פשוט תרגישי יותר טוב...). הדוגמאות שנותנים לך - כמו אלה של נשים שאימצו ובום-טראח נכנסו להריון, נכון? מוכר, מוכר. אני מכירה בערך 9 נשים שאימצו ילדים, מתוכן אחת נכנסה להריון שנתיים אח"כ. זה לא מדגם מייצג, אולי, אבל את אלה שלא מצליחות גם אחרי שכביכול נרגעו אף אחד לא זוכר...

טוב את הדברים

האלה כנראה שלא נצליח להוכיח אבל הפורום הזה והאיש שלי הם היחידים שנותנים לי לגיטימציה לבכות נורא שזה לא מצליח וגם לרצות נורא בלי להרגיש שזה לא בסדר אז תודה על הפורום הנפלא התומך והכל כך מבין הזה שחר

עכשיו אני לא מבינה

אם מישהו לא נותן לגיטימציה לרצון ולכאב שלך, את עוד צריכה להתייחס למה שהוא אומר???

זה לא ההתיחסות

כי אנשים אומרים דברים לא תמיד בכדי לפגוע החברות הכי טובות שלי שממש לא בעניין ורוצות רק לעודד אומרות את זה ישדעה רווחת שאומרת שזה המצב. אז מה להפסיק להתייחס לכול העולם??? צריך פשוט לקחת דברים בפרופורציה אבל במצבשלי כל דברש אומרים לי יושבלי בראש ומכל דבר בכלל אני בוכה אז בטח מהמשפטים האלה שמוצאים אותי מדעתי וגורמים לי להמון אשמה...

מתוקה

אם אנשים אומרים לך דברים כאלה עדיף שתנסי לא להתייחס. כן, זה קשה לא להתייחס לדברים של אנשים קרובים, אבל עדיין, רק את יודעת איך את מרגישה ומה טוב לך באותו זמן. אני פשוט לא סיפרתי לרוב האנשים, רק לאנשים שידעתי ב-100% שיבינו אותי. האנרגיות שלך חשובות עכשיו למשימה הרבה יותר גדולה מלהיעלב מכמה אנשים שאין להם מושג.

הרמוניה

New member
שולחת לך חיבוק אמיץ../images/Emo24.gif

מקווה שגם אצלך אחרי ההיסטרויים למינהם תהיה הדרך פתוחה (כמו תאורטית אצלי) ואני מרשה לך להוכיח את זה יותר מהר ממני... אני כתבתי כבר שאני לא יודעת מה זה אופטימיות פסימיות ולחץ זה הכל מילים שהמשמעות שלהן נורא סוביקטיבית- ואף אחד לא באמת יכול להגיד לנו איך להרגיש אז שיעבור בקלות הרמוניה

זה כל כך נכון

לכן הפורום הזה כל כך חשוב לי אין לי אפילו אדם אחד שאני מכירה שמנסה וזה לא הולך החברים שלי מתחלקים להורים שהיה מה זה קל להם או לרווקים שממש לא בעניין.... אני משתדלת לא לערב המוני אנשים אבל אני מתעקשת לא להסתיר כי נראה לי שזה דורש יותר אנרגיות.... אני אומרת שאנחנו מנסים בדרך כלל זה נגמר בזה ולפעמים קורעים אותי לגזרים בתגובות.... בסך הכול זה מדאגה אני יודעת לפחות למדתי את הלקח אני הרבה יותר רגישה לאחרים.... אם רק היה עוד מישהו שמבין מה קורה לי... החברים שלי עסוקים בלספר לנו כמה מזל יש לנו שאנחנו חופשיים לעשות מה שאנחנו רוצים הם לא מבינים שהייתי עושה הכול ממש הכול בשביל שזה יהיה ההפך

שבת שקטה לכולנו../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אני הולכת אז לא יהיה לי מחשב לפחות נכון לשבוע הבא אז שבוע טוב המון בהצלחה לכולכן המון כוח ואנרגיות חיוביות אני אעדכן ביום רביעי או חמישי אוהבת מלא

שחר בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רציתי רק לכתוב לך שמי שלא מבין אותך כנראה לא מתאמץ מספיק לחשוב מה את עוברת...כנראה שלאנשים שלא נמצאים בתוך "הסיפור" הזה קשה לגלות רגישות. אבל אני יכולה להגיד לך מנסיוני שיש אנשים שאם את יושבת ומסבירה להם איך התגובות שלהם משפיעות עליך, חלקם משנים את תגובותיהם והופכים לקצת יותר רגישים. ואלה שזה לא עוזר במקרה שלהם, כנראה שהם לא מספיק מתאמצים (זו דעתי בכל אופן). אין לך שום סיבה בעולם להרגיש רגשות אשם - זו לא אשמתך !!! את לא חייבת להיות תמיד כל-כך חזקה, מותר להתפרק קצת מידי פעם...בסך הכל הרי אנחנו רק בני אדם. אז שיהיה לך המון המון
מחזיקה לך אצבעות

למעלה