מתגעגעת לשמלות

Shellylove

New member
מתגעגעת לשמלות

מכל הדברים בעולם שאני כביכול מפסידה בגלל ההנקה, הדבר היחיד שחסר לי זה ללבוש שמלה (כזאת עם כתפיות, קיצית וכיפית). לא חסר ברמה של להפסיק להניק בגלל זה, אבל לפעמים מה זה בא לי!! למה אתן מתגעגעות?

ronnieyuval

New member
בדיוק חשבתי על אותו הדבר! ../images/Emo12.gif

כלומר על השמלות... אבל הכי אני מתגעגעת לישון... רצוף... עשר שעות... ושלא יעירו אותי! טוב, נו, אם אי אפשר 10 שעות אז גם חמש יהיה טוב... הכל עדיף על לקום כל שעתיים להניק!
אני שמעתי פה איזו פולניה מתלוננת????

almost

New member
שינה אמיתית אבל...

גם כשהם ישנים, אני מתעוררת לבדוק אם חם להם, קר להם וכו´ אני רוצה לילה אחד בלי דאגות ובלי התעוררויות...

לאה_מ

New member
כן, כן. לשמלות. צודקת.

וגם לכמה חולצות שלי מבדים יותר "מתקמטים", שלא סובלות שיקווצ´צ´ו אותן לכל הכיוונים בשביל להגיע לציצי הנכסף. ובעיקר - לשבת על הספה אחר הצהרים ולקרוא ספר או עיתון או לדבר עם חברה או לשתות קפה או סתם לבהות באוויר, ושלא יגיע תוך 10 דקות גמד בלונדיני וידרוש ממני "ננוק!". וכשאני לא רואה אותו יותר משעה - לגמד הבלונדיני!

zimes

New member
שתהיה אפילו עם שרוולים ../images/Emo13.gif

בעיקר נשבר לי מלחפש כל פעם מכנסיים שמתאימים למידה המשתנה שלי
(מהלידה אני כל הזמן בנדנדה של משקל, ולא מצליחה להתאפס על ארון בגדים יציב). ל motherware.com יש שמלות הנקה, אבל הן גם יקרות, וגם או רשמיות מדי, או כפריות מדי לטעמי. אני אלך להציץ, ואדווח. (
המון טסים לי מעל הראש עכשיו. מתחמם בצפון, כנראה
)

ronnieyuval

New member
דווקא חלק חמודות, אבל למה אין XL?

לא חשבו על השמנמנות שבינינו... וגם לשלם $100 על שמלה לא נראה לי... אני חסידת הסיילים לדורותיהם.

האמת../images/Emo35.gif

עכשיו השעה בדיוק 15:08 וזה אומר שעוד 22 דקות אני מתייצבת בבית התינוקות של עידו (אם אחזיק מעמד ולא אלך קודם ואפריע לפעילות) ואני בשעה הזאת כבר אכולת געגועים כי משמונה בבוקר לא ראיתי את המלאך. אבל לשאלתך - אני מתגעגעת לשנת לילה טובה, להליכה עם בעלי היקר למסעדה טובה בלי להיות טרודה במה שהשארתי אצל סבתא, מתגעגעת להיכנס מתחת לפוך ולראות סרט שלם בטלויזיה בלי הפרעה ובלי עייפות שמשתלטת עלי בגלל לילות ארוכים אבל... לא הייתי מחליפה את האושר האינסופי הזה בעד שום דבר

חד משמעית- לשמלות.

אפילו עשיתי ניסוי, לא כל כך מוצלח, ונתתי לתופרת לגזור את הכתפיות יפה, ולעשות שם תיקתקים. שמלה אחרת הרסתי בנסיון ליצור פתח הנקה... אני נואשת, ותיכף כבר קיץ
מה יהיה?

ronnieyuval

New member
תיקתקים בכתפיות זה רעיון...

למה זה לא עבד? נראה לי אחלא לקיץ! בתקווה שארזה קצת ואוכל להרשות לעצמי ללכת עם כתפיות...

כי היתה לי בעיה לסגור את

התיקתק בגמר ההנקה. החצי האחורי של הכתפיה נופל אחורה, ולכי תמצאי אותו. זה נוח אם יש מישהו צמוד שעוזר בסוף.

zimes

New member
אבל...

ראשית - אני מניקה עם טריקו בד"כ - מרימה אותו (עם כפתורים רואים יותר, זו לפחות ההרגשה שלי). שנית - תדמייני לפתוח כמה כפתורים, ולהניק כך שניים. לא. לא נראה לי. ושלישית - מה הסיכוי שאני אמצא שמלה שמתאימה לציצי של מיניקה ולגובה שלי?

אפרת_ח

New member
אני מניקה תמיד עם כפתורים

ככה התינוקת לא לומדת להרים לאמא את החולצה ולהביך את אמא בגיל חצי שנה! הכפתורים זה מוטוריקה הרבה יותר בוגרת
לגבי שניים - קטונתי

אוי נושא כאוב מאד

גם אני מתה ללבוש את השמלות שלי.. בדיוק לקראת פסח עשיתי סידור של בגדי הקיץ, והנה תלויות להן שמלות נחמדות שפעם היו שימושיות מאד... והיום??? מה שעוד אני מתגעגעת אליו זה הניידות!!! מאז שסגרו את החברה שלי כשהייתי בשמיני אני בלי רכב... אז איזה באסה... אם גם ככה יותר קשה לי לעשות דברים בגלל איתמר (ואני מעדיפה לוותר על הכל בשבילו שלא תבינו אותי לא נכון) אז עוד להגיע לאן שהוא... חודשים אני מתה לעשות טיפול פנים... אך היו ימים אז בסוף התגברתי על הקשים וקבעתי תור לשבוע הבא אבל מה? אחותי תקח אותי ותהיה איתי שם עם איתמר... אם הוא ירצה לאכול אז היא תתיתן לו בקבוק (אני אשאב בבוקר) אם זה ילך יפה אולי יהיה לי אומץ גם לצאת להצגה איזה יום... מתי שהוא אני צריכה להשתחרר לא?

כבר שנים שאני לא קונה בגדים שלא

מתאימים להנקה- מרגע שקלטתי את העניין, כשהגדול נולד (לפני 6 שנים כמעט...איך שהזמן טס). אני מתגעגעת ללצאת עם יוסי לבית קפה בערב. עם הגדולים חזרנו די מהר לזה, כי הם היו נוחים מאוד בקטע של הבייבי סיטר. משה ממש לא סובל שמשאירים אותו עם מישהו שהוא לא ממש מכיר, וחוץ מזה הוא מתעורר 3 פעמים עד 12 ודורש לינוק. לא כל פעם אבל הרבה ערבים זה ככה. אני מתה כבר לאיזה ערב שקט מחוץ לבית...אולי בקיץ כשנהיה אצל ההורים שלי, ובתקווה שעד אז הוא יהיה פחות אובססיבי בעניין ההנקה...אני בדיוק עובדת על זה עכשיו...בפעם המאה...

GshelT

New member
דווקא אפשר עם...

אני הייתי בחתונה לפני חודש וחצי ומצאתי שמלה עם כתפיות דקיקות וגמישות מאוד חתיכית וכשרציץתי להניק, שמתי עלי ג´קט ופשוט שלפתי ציץ. אמנם לא כל השמלות מאפשרות אבל רוב השמלות שמדדתי היתאימו להנקה. ולמה אני מתגעגעת ? לגזרה, לשינה, ולהריון

דיאנה1

New member
שמלות, ללא ספק. אולי הקיץ אפנק את

עצמי בשמלה מ motherwear למרות שהן נורא יקרות, ואי אפשר למדוד, אולי זה בכלל לא יהיה יפה עלי. או בכלל בגדים שאי אפשר ללבוש עם חזיית הנקה: כתפיות דקות, סטרפלס, מחשוף טיפה יותר עמוק. וגם לנסוע ליותר מיום אחד רק שנינו. אני יודעת שזה אפשרי אבל אני חוששת שהוא לא ירצה לינוק כשנחזור ולכן מעדיפה לוותר על זה. אבל הכיף שבהנקה שווה הכל

למעלה