מתגעגעת אליכן...

מתגעגעת אליכן...

לא יוצא לי כל כך להכנס במשך היום, וזה לא אותו דבר בערב. גם לא יכולתי להגיע למפגש כי בת דודה שלי מחו"ל הגיעה לארץ ואירחתי אותה בירושלים.

../images/Emo10.gif מתנצלת שוב, ומקפיצה

קר ומגעיל. כבר שבועות מחפשת עבודה. דכאון.

אתי@

New member
מבינה לליבך ../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד ואל תתיאשי. גם אם את מרגישה שלא רואים את האור בקצה המערה, תשתדלי לתת את אותם מאמצים שנתת בתחילת החיפוש. מחזיקה לך אצבעות
אתי

באמת זה מייאש, ואני כבר לא רואה

מאיפה זה יבוא. יש ימי שישי שאין אפילו את הקטגוריה של עורכי הדין בלוח הדרושים, כלומר - אין בכלל מודעות

אוף... כתבתי ונמחק לי... אז שוב...

(הפעם בתקציר...) רק רציתי גם אני לחזק אותך שלא תתייאשי... בסוף העבודה הכי מדהימה תגיע ותהיי נורא מאושרת! גם אני פעם התפטרתי מעבודה ששנאתי ופתאום בעיתונים לא היו בכלל מודעות רלוונטיות לי... אבל אז הגיעו להן כמה מודעות שוות ומצאתי אחלה משרה... בבקשה לשמור על אופטימיות ובינתיים פשוט להנות מהחיים ומהחופש!!!

תודה רבה! עד עכשיו די נהניתי מהחיים

אבל עכשיו בא הדכאון. כמה אפשר להנות, כטשר כל דבר עולה כסף?

לא לא לא!!!בלי דכאון!!!

הבעיה במצב של חוסר עבודה זמני הוא חוסר הוודאות... הרי ברור שאם היית יודעת שבעוד חודש תמצאי עבודה חדשה וטובה - היית נהנית מכל דקה של החופש הזה - לא?!? אז נסי (אני יודעת שזה לא קל בחיים אלא רק בתיאוריה אבל בכל זאת...) להנות מהרגע כאילו העתיד ברור ובטוח... כאילו את בחופשה זמנית... אני בטוחה שיש הרבה דברים נחמדים שאפשר לעשות בלי הרבה כסף...

lital_helmer

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

כבר חודשיים+ מחפשת עבודה..וכלום! (מקומות העבודה מרשים לעצמם לבקש 5 ואפילו יותר...שנות נסיון) האמת, התחלתי להתייאש. ליטל

lital_helmer

New member
אה...לא ברור כל כך

אבל הייתי רוצה להכנס לתחום של משאבי אנוש...או אדמיניסטרציה. אם דבר כזה בכלל היה אפשרי הייתי רוצה לנסות להכנס לרדיו בתור קריינית, שדרנית או משהו כזה...זה החלום שלי. (כבר אני מגלה את כל הסודות
) אבל במצב של היום אני מוכנה כמעט לכל דבר. ליטל

אמיקה

New member
עירית - אני נורא סקרנית לדעת מה

קרה להצעה ההיא שדיברנו עליה... חסרת במפגש
היום ראיתי בלוח שליד ביהמ"ש מודעת "דרוש עו"ד". בכניסה מבית אריאלה.. להעתיק כשאני שמה?

להעתיק, להעתיק ../images/Emo13.gif

ההצעה ההיא בתל אביב - התקבלתי וסרבתי
. אני מקווה שאני לא מתחרטת, כי בסוף עוד נעבור למודיעין וזה בכלל יהיה חבל.

דווקא לא משתעממת כל כך

מנסה את שתי הידיים השמאליות שלי: עושה נרות, מוביילים, שרשראות; מבשלת, כלים, כביסה; עושה סידורים בשבילי ובשביל האיש; לא קוראת מספיק; הלכתי השבוע ליום עיון; לומדת קצת - תואר שני; חדר כושר; מחפשת עבודה; עכשיו התחלנו לחפש דירות; בקיצור - תאמיני לי, משרה מלאה...

למעלה