מתגעגעת אליכם

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
מתגעגעת אליכם ../images/Emo7.gif

אני רואה את כל הדברים הנפלאים שאתם כותבים ו שיווווו !!!! סיונייי!!! ראיתי שהיית מנהלת אתמול - ואני לא הייתי כאן !! היית מ צ ו י י נ ת !!!
ימים קצת מטורפים עוברים על כוחותינו.......
- לקאיה מסכנאיה (האמיתית) יש דלקת באוזן
ואין לי אוטו לקחת אותה לוטרינר
- הבוס שלי לא משחרר לי את הכסף של הפיצויים כי יש לי ימבה דוח"ות חניה לשלם (כן, תל-אביב, תל-אביב...) ומתחיל להגמר לי הכסף....
- לא רק שלא ראיתי את ה"ווירטואלי" שבוע - הוא גם לא התקשר מיום שבת...
ואני לא מתכוונת להפעיל לחץ.... אז כנראה שאני חוזרת לשוק... ובכלל בלי אוטו בפעם הראשונה מזה 9 שנים!!! חוסר אונים מסויים - איך אנשים עושים את זה?????? אני צריכה
וחיזוק.... כי אם זה היה תלוי בי הייתי חוזרת אתמול הרבה יותר מוקדם הביתה (ולא ב-3.00 בבוקר) והייתי מספיקה להכנס ולקשקש איתכם.... טוב, רחמים עצמיים קצת (אני מסכןןןןןן)... מקווה שלא תשכחו אותי רק בגלל שאני לא כאן <מישהו הזכיר סחיטת מחמאות??
> וחוצמזה - הכל דובדבן !!!!! עם בננות, ענבים, מלון וסוכריות על מקל
יצאתי לעבודה (רררר.....) מקווה לראות אתכם היום!!!!
אוהבת ומתגעגעת
אני.

Mאיה

New member
קאיוששששששששש

אוי, מה שלומה??...נו, הכלבה המופלאה שלך, מה שלומה?? מי נותן לה חיבוק? מי מאכיל אותה כשאת בעבודה? את יודעת, את אומרת שאת תבואי למפגש הבא... ומה עם קאיה האמיתית? היא חלק מהפורום, היא השומרת שלנו, כבר היקצתי לה מקום חניה למלונה... לא ייתכן שאת מביאה כאן סיפורים מיומנה של קאיה ואני לא אפגוש את היפה והאמיצה הזאת! לא יתכן!! אז צריך לבצע פגישה ביני לבין קאיה- כי אני התאהבתי!
-איתה אני מוכנה בליינד- דייט
אז מתי קבענו?? ותשימי לה בושם, אני אוהבת אותן ריחניות...
שיהיה לך יום נפלא, מתוקה ורק דובדבנים, אבטיח,מלון, ענבים, עגבניה ( מצאי את ההבדל)
, Mאיה.

קאיה -מתגעגעת אליך ../images/Emo24.gif

איך אפשר לשכוח אותך? חשבתי שאת עסוקה בהכנת הסיפור הבא על עלילות קאיה
, ויושבת לך שם בחוף הים, עם שימשיה וחתיכים סביבך
, קאיה האמיתית בודקת את המחזרים, ואת בהשראת הגלים, ומוכרי הארטיקים על החוף
מוסיפה נופך תיאורי לסיפורים. יום נפלא רחל-נשמה

למעלה