מתגעגעת אלייך...

טאKילה

New member
מתגעגעת אלייך...../images/Emo17.gif

מתגעגעת אלייך כל כך מתגעגעת... את יודעת עברו הרבה שנים, אני כבר לא זוכרת את מספר הטלפון שלך פעם היד הייתה מחייגת אלייך כמו אוטומט, כמו שהייתי רגילה מידי יום כמה פעמים ביום לדבר איתך, היינו יחד כל יום לפעמים כל היום. את בלב שלי כל רגע,, אני אוהבת אותך תמיד. כל כך חסר לי אותך, כל כך אין לי אותך, את כל כך רחוקה, אפילו לחלום שלי את כבר לא באה. אני מתגעגעת אלייך כל כך מתגעגעת... בימים אלה נחגוג לך 17 שנים בגן עדן, את בטח מצחיקה שם את כולם כי כזו את, אפילו את עצמך הצחקת כשהכי כאב לך, בין דמעות ייסורים חייכת להרגיע כאילו הכל בסדר, וכלום לא היה בסדר, עמוק בעיניים שלך האור כבה, התכווצת עם כל כאב, התאבלת על כל שערה שנשרה מראשך. אבל נשארת יפה עד יומך האחרון, את זה הסרטן הארור לא יכל לקחת לך. ידעתי החיוך שלך היה מסווה, הרוע כירסם בגופך וטחן אותך לאט לאט. את יודעת לפעמים בלב התפללתי שהסיוט הזה יגמר, שלא תסבלי עוד, יחלתי לך את המוות. תסלחי לי אחותי... לא יכולתי לראות אותך סובלת, לידך שיחקתי אותה גדולה לא בכיתי , ידעתי אז שנותרו לך ימים ספורים, קמלת כמו עלה סתיו. אני כל כך אוהבת אותך, אני כל כך בוכה את מותך. הזמן אינו מזור, למרות שלמראית עין נראה שהכל ממשיך, בעצם איפה שהוא הכל ממשיך, נולדו לי ילדים אפילו הילדים שלך התחתנו ונולדו לך נכדים ואת לא היית שם לשמוח, כי מיהרת ללכת צעירה מהעולם הזה לעולמך שלך. אני מתגעגעת אלייך אחותי , כל כל רוצה לחבק אותך. אלוהים יודע כמה הייתי רוצה איתך אפילו שעה אחת בה נדביק טיפונת מהזמן הזה שלא ראיתי אותך, מהשנים בם רק שתקנו. יהי זכרך ברוך

שמים1

New member
געגועים של אחות ../images/Emo7.gif

הזמן אינו משכיח רק מכהה מעט את עוצמת הכאב. חיבוק חם ממני. יהי זכרה ברוך

jozefin3

New member
../images/Emo16.gifיהיה זכרה ברוך , טאק../images/Emo201.gif

ריגשת אותי על הבוקר הזה
את זוכרת
את מתגעגעת
היא תמיד תישאר בליבך
והיא מביטה אליך מלמעלה...
ויודעת הכל

יהי זכרה ברוך ../images/Emo201.gif

היא בליבך תמיד היא בליבם של ילדיה היא תמיד איתכם...

למעלה