מתגעגעים?

TwigTwig

New member
מתגעגעים?

חזרתי מהקורס מדצים של הנועל =] אחרי שבועיים עם סק"ש במקום מיטה, עם השקמה ב6 בבוקר במקום ב6 בערב, עם שירי בוקר טוב במקום סיסטם, חזרתי בשביל להמשיך להציק לכם! אני ממש נהנתי.. זאת באמת חוויה מדהימה.. עכשיו אני נח לי בכיף ומתחיל את החופש הגדול =] הכרתי המון המון המון אנשים חדשים שחלקם גם אוהב את סיסטם וזהו! =] א-ל-ו-ן 9 א-י-מ-פ-ר-י-ה ג-ר-ו-ז-י-נ-י-ת

pluplup

New member
אור!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאיי!!! חזרת אלינו!!!!!!!!!!! תהנה בהמשך החופש!!!!!

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאוררררררררררר../images/Emo24.gif

התגעגענו מלא! הפסדת מפגש, אבל לפחות יש תמונות. איך היה?! D:

pluplup

New member
למה את מספרת לו?../images/Emo11.gif

סתם!
למרות שאני יצאתי מכוער בתמונות... כי אני בנאדם לא פוטוגני...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif כן?!

ואני, בנוסף לחוסר הפוטוגניות שלי, מכוערת ברמות, ואל תגידו לא לא כי זה נכון, אבל די להתלונן, יש תמונות ממש טובות. ואתה נראה טוב, שתוק.

Evil Pig

New member
אלוניסט!!!! טוב מאוד! אני הייתי חוג

8! ואצלנו 9 היה הכי מעפן.. יש לי 2 ידידות בשכבה שלך, שהיו באלון 7 והייתי ביום ביקור וחיפשתי אותך אבל לא מצאתי..

TwigTwig

New member
אוקי לאט לאט

9 דבר ראשון היו כמעט הכי טובים באלון! =] ואין אנשים בשכבה שלי שהיו ב7 ו,ו,וחבל שלא התקשרת או משהו :( היינו נפגשים

Evil Pig

New member
לא היה לי את הפלא שלך ולא אפחד

שדיברתי איתו לא היה גם..

STU XD

New member
ברוך השב ! ../images/Emo24.gif

קורס מדציםםםם איזה כיף זה !! חוויה של פעם בחיים ! הייתי עושה את זה שוב בלי לחשוב פעמיים. שמחה שנהנית!! ברוש אימפריה.
כי אנחנו סטלניםםםם

TwigTwig

New member
בשבילך

"אחרי אלון תמיד הולך, תמיד מדריך ומחנך, זה הירוק תמיד בראש, ומ-י ש-ל-א ק-ו-פ-ץ ב-ב-ר-ו-ש!!!!!! מי שלא קופץ בברוש ומי שלא קופץ בברוש, מי שלא קופץ בברוש, ומי שלא קופץ ב-ב-ר-ו-ש!!!!"

STU XD

New member
איזה מורלים מעפנים היו לכולם השנה

ברוש נענע ברוש ברוש נענע XD

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברוך השב!../images/Emo24.gif=)

וכן, שירשרתי אלייך, כי IWYWH אצלך בחתימה, וכי יש לך שיר נסגד בכינוי!

Nitzanyo

New member
הייתי ביום שבת ביער חורש

הייתי ביום מפגש אני מקן שוהם ואני מסתובב לי פתאום אני רואה ילדה עם חולצה של סיסטם ואז הבנתי שהיא משם היא באה לבקר חברה שלה... היה נחמד לראות מישהי עם חולצה של סיסטם אם היית אומר לי מי את/ה, הייתי בא לבקר אותך

AlmogT4

New member
אני גם הייתי ביום ביקור

למרות שלא יצאתי למדצ"ים.. אלוניה !

למעלה