מתגייס מחר...

iRoNBaLLz

New member
מתגייס מחר...

פורום יקר שלום! אני מתגייס מחר... אל הלא נודע ( או לכלל צה"לי לצורך העניין חחחחחח ). מיועד להיות ג'ובניק ( באסה עם 64 ) וכנראה לשרת בתור מניאק ( משטרה צבאית ). התכנון הוא פשוט ביותר - לא להתפנות עד שאין העלאת פרופיל.. ורצוי עם שליחה על טיל לשיבטה ( בסיס הטירונים והאימונים של חייל התותחנים ). אני מודה מאוד לכל חברי הפורום הזה, פורום הזוי קצת, אבל מאוד משפחתי ומגובש, שאומנם לא הייתי ממש משויך למשפחה הקטנה הזאת ( כן, קטנה כי אין פה הרבה חחחח, ולא שייך כי מלא בדיחות לא הבנתי חחחחחח ולא הייתי במפגשים ). נהנתי מאוד מהשהות שלי כאן, ואני עוד אחזור! אז זהו לבינתיים.. אני אהיה פה בחלקים מהיום הזה... אחרי שאכלתי ממתקים ( פורקן של תסכול רב אחרי חודשים של אוכל בריא ( יחסית.. שונא ירקות בלאט!! ) ) צריך לעשות סבבי "פרידה". אז זהו בינתיים... תודה על הכל
אלעד.

ssdd12345

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אל תלך..תישאר פה...אל תלך...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהמון המון המון בהצלחה../images/Emo24.gif

כבר מתגעגעים

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifבהצלחה אלעד!

גיוס מוצלח, ואני מקווה שתבלה בצבא, ושהכל ילך טוב, והרבה בהצלחה, ושתחזור אלינו בשלום

drnaji

New member
ברוך הבא לצבא אלעד ../images/Emo195.gif

בתור קצין בצבא אני חייב להגיד לך דבר אחד-אלו יהיו 3 שנים מהטובות בחיים שלך! אתה תכיר המון אנשים חדשים,תרכוש חברים חדשים ותרחיב אופקים! ג'ובניק זה טוב,ואני ממליצ לך בחום לחפש עבודה ולהשיג אישור עבודה במידה ואתה מעוניין ויכול להשיג את זה. בכל אופן,עלה והצליח

iRoNBaLLz

New member
כמה טובות אני לא יודע.. אני עדיין

מעדיף לחזור לבית ספר... וגם מעדיף לא להיות ג'ובניק... אני ממש ממש רוצה להיות חובש קרבי.. אז נראה כבר מה יסגרו איתי...

drnaji

New member
כלנו מעדיפים את בית הספר

בלי המחויביות ועם המון שטיות אבל עדיין תסתכל על הצד החיובי שבצבא
חובש קרבי? גיוס הקרבי היה לפני שובעיים |באסה| אבל אי אפשר לדעת מה יקרה..תתעקש על זה אולי באמת יתנו לך ואם לא אל תפסול,תהיה פתוח לרעיוניות חדשים. ג'ובניק זה סבבה אם תדע לנצל את זה |אמר הג'ובניק| ואם אתה לא רוצה אתה לא חייב להיות ג'ובניק
בצבא ישמחו אם יהיה לי פחות ג'ובניק אחד אלא אם כן תשרת בבסיס פתוח. בהצלחה בכל מקרה.

iRoNBaLLz

New member
דווקא אני לקחתי את הלימודים דיי

רציני... חחח השקעתי כדי שיהיה ממוצע בגרויות טוב.. ובסוף יש סבבה לגמרי :) אני הייתי אמור להתגייס כבר ביום ראשון לתותחנים.. אבל כמו אידיוט הצהרתי על שברי מאמץ והורידו לי פרופיל.. אני בכל מקרה מאוד רוצה לשרת בקרבי ואני מאמין שזה מה שאני אעשה בסופו של דבר.. אני משער שהצבא יעדיף אותי 100% קרבי במרץ מאשר 100% ג'ובניק בלי כיוון עכשיו.. למרות שיש לי הצהרות מאורטופד שאומר שאני כשיר מבחינתו..

drnaji

New member
אופס..זה נראה מסובך קצת.

ממ..אם הורידו לך פרופיל אז אתה יכול לערער עד ל40 יום מאחר הבדיקה הרפואית שלך. בגלל שאתה מתגייס מחר אז אני משער שחלפו יותר מ40 יום מאז הבדיקה הרפואית שלך בלשכת הגיוס. עכשיו אתה צריך וועדה רפואית,לשם תביא בדיקות רלוונטיות (רלוונטי מבחינת הצבא=3 חודשים אחרונים) ותצטרך לעבור ראיון. אם הצהרת האורטופד מלפני 3 חודשים מהיום של הוועדה היא תחשב כ"לא תקיפה" וחבל. אני דווקא הייתי מת להוריד את הפרופיל שלי..יש לי 82 ואם הייתי יכול הייתי מוריד אותו כי אז לא הייתי חייב לעבור מבחני כושר כל 3 חודשים. בקשר לבית הספר,לדמתי במגמת מחוננים וסיימתי את התיכון שלי בהצטיינות ובכל זאת הייתי זרקן אך משקיע כשצריך ונהנתי מכל רגע. צריך לדעת לשלב בין הדברים,גם בצבא ששם אם תרצה להיות קרבי תצטרך להשקיע המון אבל תאדג שגם תהנה שם.

iRoNBaLLz

New member
זה יותר מוזר ממסובך...

ירד לי הפרופיל ביום ראשון שעבר... על שברי מאמץ... אמרו לי להביא מכתב עדכני מאורטופד שאומר שאני כשיר.. ויעלו לי חזרה ל72... ביום שלישי למזלי היה לי תור.. והוא אישר לי.. אבל הם לא קיבלו את זה.. החליטו שזה ערעור לא טוב... ממש דפוקים ומוזרים... אני אביא את זה איתי מחר בכל מקרה.. ונראה מה יקרה... דווקא ככל שהזמן עובר.. זה אמור להיות יותר לטובתי.. כי זה שברי מאמץ.. משהו שעובר... מה גם שאין לי שברי מאמץ.. יש לי דלקת בקרום העצם.. שזה שלב לפני ומשהו שונה.. בצבא אני מקווה שאהנה.. אני לא יודע בדיוק מה הולך שם אז אני לא אקפוץ לקבוע כלום.. מקווה לטוב.. אני למדתי במגמה של חנונים.. ביוטכנולוגיה
אני גם נהנתי בתכלס.. וכשביקרתי בחמישי האחרון.. זה הרגיש כל כך טבעי.. וגם כל כך חסר..

drnaji

New member
אשכרה מוזר ../images/Emo6.gif

מכוון שורדר ברמן בהספד 2-0 לברסה במחצית ואני קצת בדאון אז אני אבאס אותך עוד יותר ואגיד לך שאפילו אם יעלו לך את הפרופיל ל72 קרבי לא תהיה. כדי להיות קרבי אתה צריך לפחות פרופיל של 82.. אבל אתה יכול לבקש ערעור + בדיקה חוזרת בתקווה שקבעו לך שם פרופיל 82. ביוטכנולוגיה זה משהו מאד דרוש בתקופה הזאת.. לא רק שאני למדתי במגמת מחוננים אני גם התמחתי בפיסקה
בכלל היינו כיתה של מופרעים שלא רוצים ללמוד אבל בסופ כולנו הצלחנו להביא ציונים של 90+ בבגרות בפיסקה. בית הספר זאת התקופה הכי יפה בחיים שלי,בחיים לא תהיה לי עוד מסגרת קלילה שיהיו לי כ"כ הרבה חברים ושאעשה כ"כ הרבה שטיות כי מה לעשות התבגרתי מאז

iRoNBaLLz

New member
אתה מתבלבל בין קרבי לחי"ר

קרבי בטח שאני אוכל להיות.. הייתי אמור להתגייס ביום ראשון לתותחנים.. שזה קרבי.. חי"ר אני לא יכול כי בשביל זה צריך 82.. וממה שהבנתי היה לי 72 על בעיות גב.. ככה שאין לי מה לערער על זה... אם היה 82 נראה לי שכבר שבועיים לא הייתי פה.. הייתי בגבעתי נראה לי... לא יודע כמה זה מבוקש.. אבל אני לא אלמד את זה בעתיד.. זה בעיקר מחקרים.. ומה שאני למדתי דווקא לא היה.. הרבה כימיה וקצת ביוכימיה.. כיף וקל. בפיסיקה פחות הלך לי.. ציוני הגשה טובים.. אבל בבגרויות פשוט פאשלות... בית ספר זה אדיר.. להגיד לך את האמת? עדיין לא עיכלתי לגמרי את זה שאני לא חוזר לשם.. זה כל כך טבעי בשבילי.. כאילו מחר מסתיים החופש הגדול ואני חוזר לבית ספר... שמה אפשר להיות ילדים.. בצבא אי אפשר.. וזה חבל.. אני ילד :\ אבל יהיה טוב אני מקווה...

iRoNBaLLz

New member
תודה רבה לכולם!!! ../images/Emo13.gif אני כבר

מתגעגע... ויהיה בסדר.. עם קצת עקשנות אפשר להצליח...

Aline In Chains

New member
המוןהמון בהצלחה../images/Emo13.gif

אנלא ממש מכירה אותך, אבל חבל שאתה עוזב.. =[

למעלה