מתגייסת ב-21/08...עכשיו-

K i t z i

New member
מתגייסת ב-21/08...עכשיו-

שלוש שאלות... 1- אמרה לי הפקידה בתחקיר שאני מיועדת כבר...אבל אני אמותתת אם זה יהיה מחשבים...מפעילת מחשב או משהו כזה- יש מצב גדול שזה זה? למרות שאמרתי בתחקיר שאני כמעט לא מבינה כלום במחשבים...ואם ייתנו לי את זה, אני יכולה לומר לקצין מיון ישר שאני לא רוצה את זה? 2- הנעליים- אני לא מבינה- לקנות נעליים, לא לקנות, מקבלים? לא מקבלים?? מישהי הייתה בטירונות ויכולה להסביר ? 3- רוב הסיכויים שהבסיס הוא סגור או פתוח(במידה ואמרתי שלא משנה לי אם אני משרתת קרוב או רחוק) כי אמרו לי שמי שאומרת ש"לא אכפת לה", בדר"כ מקבלת בסיס סגור הלחץ הלחץ הלחץ...

b e l l a 1 8

New member
שלוש תשובות

1. יכול להיות שזה למפעילת מחשב ויכול להיות שלא, גם אם את לא מבינה כלום במחשבים בשביל זה יש קורס. ובקשר לקצין מיון אני מניחה שאם מייעדים אותך למשהו אין לך הרבה מה לעשות בנידון ביום הגיוס, מה שאומר ששיחה עם הקצין מיון לא תעזור...
(אני מקווה בשבילך שאני טועה) 2. את צריכה נעלי ספורט למדס ונעלים שחורות ליום-יום, נראה לי הכי טוב לקנות נעלי ספורט שחורות לא יקרות במיוחד בידיעה שאחרי הטירונות לא ישאר מהן הרבה... אם לא יהיו לך נעליים שחורות אומרים שמביאים נעליים ממש, אבל ממש לא נוחות. 3. אם תעברי קורס כלשהו בטח תוכלי לדרג בסופו את השיבוצים ושם תוכלי להשפיע, לא חושבת שהם באמת מתייחסים למה שסימנת במנילה...

SimplyMe1

New member
תגידי לק.מיון שאת לא רוצה תפקיד

שקשור למחשבים,יש מצב שהוא יקשיב לך וייתן לך תפקיד אחר. נעליים את אמורה לרכוש. בסיס פתוח\סגור-תלוי שיבוץ ואם יש ת"ש וכיו"ב..

למעלה