מתגייסי מרץ-אפריל

merlin888

New member
ממש קשה

למצוא עבודה בגלל שבכול מקום חושבים שנתגייס ונעזוב את העבודה.

1אניטוש

New member
זה הכי כיייףףףףףףף

אני מנצלת כל יום ויום עד הסוףףף לפני שבוע חזרתי מאיה נאפה סוף החודש אילת חודש הבא עוד כל מיני תוכניות כל יום יוצאת לים בריכה נהנים מכל דקה ודקה אה וכמובן שעובדים.. וגם אני מתחילה קורס פסיכומטרי באוקטובר ככה שאני לא שורפת את הזמן

לדעתי את היחידה!!!../images/Emo77.gif

כיף לך!!!

1אניטוש

New member
למה? את לא נהנת?

תחשבי על זה שכל החיים חיכית לרגע הזה שאת מסיימת ללמוד בביצפר ולנוח! עכשיו הגיע הרגע..הכי חשוב לחיות את הרגע ולעשות מה שבא לך!
..זה המתכון:] חחח

קצת מדכא

אבל זה עדיף על להתגייס עכשיו. הכי טוב זה להתגייס בנובמבר ככה... אפריל זה מוגזם. אבל פסדר, נשרוד.

shira245

New member
יש מאמר נהדר בפורום../images/Emo3.gif

[דרור נכון שאתה גאה בי?!
] מה עושים? מטיילים(יש אחלה מסלולים במיוחד בצפון), עובדים, קוראים(יש לי זמן לקרוא את כל הספרים שרציתי לקרוא ואף פעם לא היה לי זמן), מבלים עם החברים..תמיד יש מה לעשות. דרך מה אתה עושה גרעין?!

La Gamba

New member
אני חלק מגרעין סהר

של התנועה המסורתית, שמבלה את השל"ת בקטורה.

משעמם נורא!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo77.gif

אחותי העבידה אותי השבוע, אז היה פסדר, אבל עכשיו אני מתחרפנת!!!! תכף אני מתחילה לתפס על הקירות
ואין עבודה, אין שפה, קשה קשה

נכון לעכשיו.. לא ממש

אני יעבוד... ויש לי עכשיו חבר שגר 40 דקות ממני.. אז החופש הזה בא בטוב... אני אוכל לבקר אותו הרבה... חחח בתקווה שנהיה הרבה.. חחח

SomebodyElse

New member
אצלי זה בפברואר

ולא יודעת, בינתיים לא מדכא אותי. כיף לי עם החופש הזה. למרות שעכשיו אין לי ממש חופש כי אני עובדת ומגיעה הביתה רק בשבע כל יום, עדיין כיף לי ככה. אני חייבת לציין שבהתחלה כשרק דחו לי את המועד גיוס [ועוד לכזה מועד דפוק, מי מתגייס בפברואר?!] זה היה נראה לי הכי חרא בעולם, אבל אחרי זה נרגעתי קצת ואני מתכוונת להפיק את המיטב מזה
. סביר להניח שככל שהזמן יעבור ויותר אנשים יתגייסו זה יהפוך ליותר ויותר מבאס, אבל בינתיים מחזיקים
.

בלינצס17

New member
היי אני מתגייסת בפברואר

חח ואני לא מכירה בערך אפחד באיזה תאריך ולמה? ובאמת ככל שיותר אנשים יתגייסו יהיה עוד יותר נורא

SomebodyElse

New member
אממ

התאריך כרגע הוא 21 לפברואר אם אני לא טועה. לא יודעת לאן אני מתגייסת - אני כרגע כביכול במיונים לקצונה ייעודית בכוח אדם
אבל הם קצת שכחו ממני, אני כבר חודש וחצי לא מקבלת מהם שומדבר. לא שזה כ"כ חסר לי, אבל היה יכול להיות נחמד לדעת איפה אני עומדת. אני קצת מקווה שכשיהיה לי תפקיד [אם וכאשר], יקדימו לי את הגיוס. לאן את מתגייסת ובאיזה תאריך?

בלינצס17

New member
../images/Emo2.gif איזה כיף...!

גם אני בדיוק כמוך, אותו תאריך ואותו תפקיד ואני התקבלתי... ואני לא בטוחה שאני רוצה ללכת .. כשאת רואה את ההודעה שלחי לי הודעה במסרים את הבן אדם הראשון שמתגייס בתאריך שלי ובכלל לתפקיד שלי !! :)

לימונדה

New member
קצת מדכא...

אבל סה"כ חיכתי לחופש הזה 12 שנים!!! ואני חייבת לציין שעד כה הוא היה כל מה שציפיתי לו ומעבר! לדעתי זה רק ימשיך וישתפר
ככה שאני לא מקטרת... בכלל בכלל. כמובן שיש את האלמנט המפחיד הזה של "מה, יותר מחצי שנה בלי להכיר אנשים חדשים, בלי מסגרת" וכו' וכו', אבל בגלל שאני יודעת שאני אתגעגע לחופש הזה, ובגלל שאני זוכרת כמה רציתי אותו קודם, ובגלל שאני משתדלת להנות ממנו ולזרום עם החיים ולנצל כל רגע- אז באמת טוב לי
. והלוואי שזה יישאר ככה כל הזמן. אגבף אני חושבת שהמפתח לאיך לא להשתגע בחופש כזה הוא הצבת מטרות... דברים כמו- רשימת ספרים לקרוא, או סרטים לראות, או כל מיני דברים שאף פעם לא עשית ואתה רוצה לעשות, או דיאטה, או עבודה, או וואטאבר... העיקר שיהיו מטרות כדי שנרגיש שאנחנו לא מתנוונים לנו. זו דעתי לפחות...
יום מצויין!

למעלה