מתגייסים ?

6ברטה6

New member
מתגייסים ?

איפה רוצים לשרת ולמה ? לא מתגייסים ? למה ? אני אתחיל... אני ברטה בן 19 לא מתגייס שוחררתי על פרופיל 21 נפשי... מכיוון ואיני רואה את עתידי בצבא ישראל ואיני רואה בו עזר לקידום הקריירה שלי...

בוא נאמר ככה ש...

עצם זה שיצאת על סעיף נפשי גם לא כ"כ יעזור לך בעתיד זה כתם לכל החיים כי בכל מקום שואלים על צבא.. =) אבל זו החלטה שלך!

Sh0rtY

New member
אני מתגייס עוד שבוע וחצי

לקורס חובשים ת'כלס אני רואה בצבא משהו שרק יוסיף לי מעבר לזה שבתור אזרח שמקבל זכויות,אחת החובות שלנו הוא לשרת.

חובה - לשרת??? מה פתאום???../images/Emo12.gif

זאת שטות!!!

gil levi

New member
אני עתודאי. מתגייס עוד שלוש שנים.

עוד 9 שנים למנאייק!!! מעטים אלו שרואים את השירות כעזר לקידום הקריירה שלהם, אבל הם בכל זאת מתגייסים. שירות בצה"ל הוא חובתו של כל אזרח במדינה.

Black Hawk

New member
אז אתה מבין,

שהפקידה שתדפיס לך את התעודת שחרור לומדת היום בכיתה ג'??

איזה סגנון...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

"מנאייק"... תגיד, תרבות-דיבור במיל אין לך???
וזה לא חובה ולא בטיח.

gil levi

New member
אתה לא מכיר את הביטוי?

"עוד שלושה חודשים למנאייק" יאמר מישהו שמשתחרר עוד שלושה חודשים, או "עוד עשרה ימים למנאייק" יאמר מישהו שמסיים טירונות עוד עשרה ימים (נדמה לי). זו הייתה בדיחה. יש גם נימוקים לגבי מדוע שירות בצה"ל הוא לא חובה?

ולמה....

כי ככה צבא זה עוד מסגרת חובה כמו בצפר למשל והיא אפשר לברוח מזה זה כתם לכל החיים באיחוד אם השתחררת בסעיף נפשי גם אני לא רואה עתיד בצבא של המדינה ולהגיד את האמת גם לא רואה עתיד במדינה הזאת אבל אין ברירה אחרת הסיכוי היחיד שבאמת אני נשאר במדינה הזאת זה רק בתור טייס קרב וגם אז שיגמר השירות אני יעזוב אבל בנתיים אני פה ולא משתלם לברוח

שטויות במיץ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

"היא אפשר לברוח"... "באיחוד אם השתחררת"... "אני יעזוב"... על סימני-פיסוק - בכלל, אין מה לדבר... מזעזע, שטיפוסים כמוך נמצאים על הרשת.

למעלה