מתגוררים בבוסטון

מתגוררים בבוסטון

אם זקוקים למידע כללי אנחנו פה בבוסטון האיזור בשם ניוטון והגענו לפני מספר חודשים והכרנו מספר משפחות עם ילדים בגילאים 10 11 כילדים שלנו אנחנו פה מסיבות רפואיות עבור אחד מהילדים שלנו ונשאר מספר שנים עבורו מחפשים שנינו עבודה ( גרין קארד יש) אני פסיכולוגית חינוכית ובעלי בעל תואר שני במנהל עסקים וכלכלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים

ניוטון.. אני מכירה

אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור עם חיפוש עבודה (את יכולה להתעניין בקשר להוראה בבית ספר היהודי בניוטון, הם מתים על ישראלים. ואם לא, יש את שאר בתי הספר בניוטון ובערים אחרות באיזור). אני לא יודעת אם את מתעניינת, אבל יש פעילויות לישראלים באיזור. יש מפגשים של הצופים הישראלים, מה שמתאים לילדים שלך, בברוקליין (עשר, עשרים דקות מניוטון). ובניוטון עצמה אני מכירה המון משפחות ישראליות. (יש לי גם הרבה חברים מניוטון). שווה להתעניין, זה נהדר.. הקהילה הישראלית כאן מאוד מגובשת ותומכת. אני חושבת ששווה לכם להיות מעורבים וכך בטוח גם תקבלו עזרה ועצות מהישראלים הותיקים כאן. המון בהצלחה! ושוב, סליחה על שלא עזרתי הרבה..

מעבר לבוסטון

תודה על המידע (המערכת היתה אווט לכן היום נכנסנו לפורום) ילדיי לומדים במערכת החינוך הרגילה של העיר ניוטון כי מצויינת) בני הבכור לומד באוק היל עולה לכתה 8 מה ההתרשמות שלכן/כם מהבית הישראלי - האם זה הערוץ שהקהילה הישראלית נפגשת (כאשר דברת על מעורבות)! שבוע נעים

limish

New member
בעלת תעודת הוראה בתקשורת וניהול

האם ידוע לכם על אפשרות להשתלב בעבודה חוקית בבית ספר יהודי בארה"ב בכלל?

למעלה