מתבייש מהפנטזיות

EuroSims

New member
מתבייש מהפנטזיות

שלום - אני לא יודע מה לעשות יש לי כל מיני פנטזיות ואני פשוט מתבייש מהן לא - הן לא על לעשות את זה עם בעלי חיים או משהו אחר לא נורמלי אבל בכל זאת אני מנסה לא לחשוב עליהן - כי הם ממש גורמות לי אי נעימות אבל ככל שאני מנסה לסגור אותן בקופסה הן רק מנסות לצאת יותר וממש הורסות לי את החיים כי אני מוטרד כל כך הרבה במהלך היום וגם כשאני צריך להתרכז כמו נגיד בזמן הלימודים במכללה - זה די משגע ! מה כבר אפשר לעשות?!

*g99

New member
אז ככה:

הגעת למקום הנכון! פה רושמים כל מה שבראש שלנו... מה שהיית רוצה שיקרה ולא קרה עדיין. מה שאתה היית רוצה אך משאיר את זה ככה מכל מיני סיבות,מוסר פחד וכ"ו... מה שאתה רוצה שיקרה אך פוחד או מתבייש. כל העולה על הדמיון פרט ל:אלימות, אונס או שיתוף בעלי חיים! אז קדימה,אין לך ממה לחשוש,פה כולם מעודדים ותומכים בכולם! g99...

EuroSims

New member
תודה על התמיכה

אבל האם הייתם מקבלים אותי גם אם הייתם יודעים שיש לי פנטזיות על סקס עם גברים? - מעולם לא הופרעתי על ידי זה תמיד הייתי בטוח שאני סטרייט אבל פתאום הן הופיעו כל כך מענגות. האם הייתם מקבלים מישהו כזה?

*g99

New member
לי אישית

אין בעיה עם מי שאוהב/ת את מינו...זה אגב לא משהו שצריך להרתיע ולהבהיל.זה סה"כ משהו שאני לא מקיימת,אך זה לא סטיה חלילה. זה טיבעי שתחשוב על בני מינך זה גם קורה אצל נשים שהם "סטרייטיות"... אני מקבלת אותך בשמחה! אגב,מיותר לציין שגם גברים ונשים שאנם/ן "סטרייטים/ו" יתקבלו בברכה,פנטזיות הם פנטזיות ולא משנה אם זה עם נשים או גברים. g99...

EuroSims

New member
תודה

מקווה שאני אצליח לגשת אליהן ולא לפחד מהן יותר אז הם גם לא ינסו לפרוץ כל הזמן החוצה כי זה הרי ידוע - אם יש איזה משהו שאתה לא רוצה לחשוב עליו הוא בכוונה יפריע לך

למעלה