מתביישת

island 84

New member
מתביישת ../images/Emo13.gif

אני רוצה לקנות נעלי ספורט. אני לא קונה אותם בשביל לעשות ספורט או משהו אלא פשוט ללכת איתם לעבודה/לימודים בקטע של יופי ואופנה. אני מתביישת להגיד אבל אף פעם לא ממש היו נעלי ספורט....
אם מישהו יוכל להגיד לי איפה בירושלים יש חנויות טובות עם מבחר גדול זה ממש יעזור חוץ מזה חשבתי לקנות נעל של אולסטאר מה עדיף הגבוהה או הנמוך ובאיזה צבע (חשבתי על שחור) אם יש פה מישהי שקנתה נעל ספורט לא מזמן (אולטסטאר או לא) ויש לה תמונה של הנעל אשמח לראות
סליחה על ההתפרצות

leeut

New member
למה להתבייש?

גם אני לא חובבת גדולה של נעלי ספורט, את הפעילות שלי אני עושה עם נעליים של אחותי... אבל לפני טיול לחו"ל הייתי חייבת משהו נוח, קניתי 2 זוגות ב-סקטור. יש להם הרבה חיקויים של סגנון אולסטארים וקדס במחירים מצחיקים, וגם מקוריות נדמה לי.

niya

New member
קודם כל,

את לא מתפרצת
את תמיד מוזמנת
דבר שני, במה בדיוק את מתביישת? אני, עם כל הכאילו ספורטיביות שלי, קונה נעלי ספורט פעם בעשרים שנה בערך
- פשוט כי אני לא משתמשת בהן כל כך הרבה. הפעם האחרונה שקניתי היתה בספורט ורטהיימר ברמת גן, עם חברה שגרה שם (ומאז הספיקה לסיים דוקטורט, לבנות בית בזכרון יעקב, לסיים פוסט-דוקטורט וללדת שתי בנות מקסימות, הגדולה כבר בת 4!!! אז אני יכולה להתבייש ביושם של הנעליים שלי

למעלה