אפשר להגיד שבוע טוב?
אז ראשית- שבוע טוב לכולם. שנית- אני לא באה לשפוט אף אחד, רק להגיד את מה שמרגיש לי כשאני קוראת את הדברים,,, אני חייבת להודות שהתרשמתי שאכן יש פה צד שנשאר גזען או איך שלא תקראו לזה,,, וזה הצד הלא יהודי. דווקא הבנות היהודיות ויתרו על דתם (צר לי מאוד), על משפחתם, על החברה,,,,והכל "בשם האהבה",,, ואילו הבעלים - מחזיקים חזק בדתם, לא מבטלים את עצמם ואת המורשת, את הדת, בעבור אף אישה,,,גם לא בעבורן. להיפך,,,הם הגיעו לקשר עם תנאים,,,,שהבחורה תתאסלם, תנטוש את כל מה שהכירה עד היום, ופשוט תעבור לצד שלהם. אז אם זאת לא גזענות,,,מהי גזענות? אין פה בדיוק תמונה מושלמת כמו שהן מנסות להציג,,,מה עוד שהן לעולם לא יהיו "מוסלמיות טהורות" , מבחינת החברה הערבית מסביבן,,, הן תמיד ישארו "היהודיות" בעיניהם של הצד הערבי,,, הן לעולם לא יכלו לקבל את ילדיהם לחזקתן במידה - וירצו להפרד. הן לעולם לא יכלו לסרב לבעליהן- לקחת עוד 2,3 נשים מלבדיהן,,,,והרי הוא יודע לאהוב כמה נשים בו זמנית, וזה טבעי עבורו,,,אבל לא עבורן,,,,מן הסתם,,,(אבל הן יכנעו וישתקו- כמו בשאר). מנסה מאוד להתנסח בזהירות המירבית- אבל חייבת לומר, אני מקבלת את דיברי "עזר מנגדו". יכולה להבין ללב הבנות- אבל יש דבר שהוא חזק יותר מאהבה לאיש. שבוע טוב ומבורך לכולנו