מתבגרים ביישנים?

לא סמך על הזריקה החודשית.

לא לשכוח הם זה לא אנחנו. הם ..יודעים הרבה הרבה יותר ממה שאנחנו ידענו והיינו חשופים אליו. הם מרגישים שהם יודעים הכל. הם מודעים . השאלה שמתבקשת וקצת מפחידה: האם הם באמת משתמשים בהם. אצלי הבכור פעם אמר שבברזיל: משתמשים עם שניים ועוד שמים חומר באמצע. ...
לא סומכים על הזריקה החודשית. אותי מדאיג שיש חברה..שלא ידביקו אחד את השני במחלות..וממש לא רוצה תינוק בדרך. רוצה לדעת שהוא שומר על עצמו.מה הבעייה לומר לי כן וזהו?

זה נכון.

ואגב, קלעת לנקודה מאוד רגישה בתגובתך הקודמת. כשהטמנתי את ה"חבילה" באותה מגירה, הקדשתי מחשבה לעצם הניסוח של ה"יידוע" שלו, כך שלא ישתמע מזה שאני "מצפה" ממנו למשהו או חלילה דוחקת בו.

בדואלינה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הייתי משלמת הון כדי לראות אותך מסבירה לבן שלך על כאבי ביצים

ורד 3

New member
אצלי

שני בנים בני 9 ו- 7 מדברים על סקס ...כבר עכשיו ..מסתבר שהם מדסקסים על זה בבית הספר בינם לבין עצמם.. לא פעם שאלו אותי "אמא נכון את ואבא עשיתם סקס וככה אנחנו נולדנו..." ? "אמא נכון שהתינוק של השכנים חמוד ..סימן שההורים שלו עשו סקס " הילדים של היום ..זה לא מה שהיה פעם.. אני פתוחה איתם ..לגמרי למרות שהם קטנים לדבר על הנושא.. אני לא משדרת להם שסקס זו מילה גסה או אל תדברו על זה .. מנסה להסביר ולדבר איתם ...על הנושא בצורה שמתאימה להם.. לגבי הגיל שאפשר להתחיל .. לכשיגדלו ...אני אהיה בשבילם הכתובת לכל שאלה ובקשה בנושא .....תמיד. מאד חשוב לדעתי שהאבא יהיה עם בנים פתוח וקשוב בנושא של סקס קונדומים והסברה...בעיקר בגלל שהוא מהווה דמות גברית עבורם ובאיזשהו מקום מעין בטחון.לא שולל כמובן את המעורבות של האמא. * לגבי האבא של הילדים שלי כולי תקווה שהוא יהיה פתוח איתם בנושא ..מה שלא נראה לי אבל מי יודע- הלוואי.

ד ו ל ה

New member
לי לא היה נוח לדבר על זה עם הוריי..

ולכן יכולה מאוד להבין את המבוכה שלהם. גם אם אנחנו מאוד פתוחים וליברליים עדיין זה עניין מביך פעמים מעצם היותו מאוד מאוד אישי ופרטי ואינטימי. לא כל דבר חייבים לספר ולא הכל חייבים לדעת לפרטים, גם לא בין אנשים מבוגרים. לא נראה לי שחסר להם מידע אמין ועדכני בימינו...(בשונה קצת מהתקופה שבה אנחנו התבגרנו והמידע היה אולי פחות זמין). אם הם שואלים או מתעניינים אני עונה למה ששאלו ועוד קצת ומנצלת את הרגע לשיחה קצרה בנושא אבל לא עושה מזה סיפור. וכשהם לא מבינים משהו שקראו או שמעו עליו הם באים לשאול ( למשל בארוחת בוקר משפחתית תוך כדי קריאת כתבה בעיתון "אמא , מה זה סקס אוראלי?"
) הקטנים שלי עדיין לא הגיעו לגיל הפעיל לשמחתי אבל המוטו שלי - לא לעשות מזה אישו, לספק את האינפורצמציה כאשר היא נדרשת ולא לחדור לפרטיותם (אלא אם הם באים לספר מיוזמתם) דולה

שלי 9

New member
חח דולה הרגת אותי עם השאלה בארוחת

הבוקר ..אבל את חייבת לנו תשובה..מה ענית לגוזל שלך עליה..

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif

את מתכוונת אחרי שנחנקתי מהביס של הלחמניה, או לפני ששפכתי עליי את הקפה?
כמובן שאמרתי לו מייד - אבא מבין בזה הרבה יותר ממני...

שלי 9

New member
ניר..זה נדמה לי או שאתה במצב

רוח משועשע הבוקר..אבל לא ראיתי מכיוונך כ"כ הרבה אייקונים
כאלה.. אני צודקת?

d a n i e l s 5

New member
הפתרון האולטימטיבי :)

"אבא מבין בזה הרבה יותר ממני ".............. חחחחחחחחחחחחחחח

ומה תאמר על...

ילד שמסביר לילד אחר את הלוגיקה הבאה: "אם מין זה זיונים ואוראלי זה פה זאת אומרת שמזיינים עם הפה. מה אפשר לזיין עם הפה? רק את המוח. יוצא מכאן ש"מין אוראלי" זה "זיוני שכל"!

למעלה