מתא``ן H-( H-( H-(

מאריאן

New member
מתא``ן H-( H-( H-(

אם למישהו יש את הכתובת של אתר מתא``ן, בבקשה תנו לי אותה כדי שאשים ברשימת הקישורים של הפורום. מה זה מתא``ן? מתא``ן (ראשי תיבות למשהו שאני לא זוכרת) הוא מפעל לאומנויות בכל מיני תחומים. למשל - תיאטרון, אומנות פלסטית, כתיבה, מחול ועוד הרבה. כל שנה יש קורס קיץ לכל תחום, ואחרי קורס הקיץ יש גם תוכנית שנתית. אני הייתי שנה שעברה במתא``ן, בתחום תיאטרון, בקבוצה של נעם מאירי, וגורמה התחילה היום בתחום של אומנות פלסטית. בקבוצה של נעם למדנו תיאטרון סיפור. הקבוצה השנייה בשכבה שלי למדו קומדיה דל-ארטה. במשך שבועיים בקורס, למדנו כל מיני דברים כמו תיאטרון תנועה, אימפרוביזיציות, ועוד ועוד, כשהדגש היה על תיאטרון סיפור. מה דעתכם שמי שהיה במתא``ן יספר קצת חוויות? נהניתי מאוד, מכל רגע. האנשים שם היו מדהימים, זה המקום היחידי שאנשים הרגישו חופשיים מספיק כדי להתיישב ליד אנשים שהם לא מכירים בכלל, ולהתחיל לדבר איתם. וכמובן שהשטחים המדושאים והנעימים של גבעת חביבה השרו אווירה כפרית וקלילה, גם בימים הכי חמים של הקיץ :) זהו פחות או יותר... מי שרוצה לספר עוד, מוזמן בהחלט B-) מאריאן.

WC

New member
פיקס פוינט

אני הייתי בקבוצה של שולי כהן - קומדיה דל ארטה!- האליטה!!!!!!!! היה קאעים שנה שעברה ואת בטח זוכרת את פישר! המלך! עכשיו מסכרן אותי יותר מתמיד - מי את? תני לי שם ומאיפה? בבקשה. סוףסוף אני פוגש מישהו שאני מכיר עוד מלפני - איזה אושר WC פאבלו העיוור!!!!!! (רק מי שהיה בתאטרון שנה שעברה יודע על מה מדובר!) נב זה מייצג מחנה תרבות ואומנות לנוער!

מאריאן

New member
אההההה!!!!

האליטה!!!!!!!!!!! :) כל כך התגעגעתי!!! בטח שאני זוכרת את פישר!!! הוא כל הזמן הציק לי.... אתה בטח לא תזכור מי אני אם אני אגיד את השם האמיתי שלי, כי כולם שם קראו לי בטי (השם האמיתי שלי הוא מעיין ואני מהוד השרון), ואני הייתי בחדר עם יעל ויעל (גם מהאליטה) ונוגה (אם אני לא טועה בשם...) מהקבוצה שלי. החדר שלנו היה החדר איפה שכולם נכנסו ועשו באלגנים... כל לילה המדריכה שלכם (שכחתי איך קראו לה, אולי עירית?) באה ורבה איתנו שנלך לישון.. איזה כייף היה!!!! B-) פאבלו העיוור!!!!!!!!!! יווווו! :) כל כך כייף להיזכר... אתה יודע כמה סבלתי בלילה ההפוך ההוא? פשוט שנאתי את זה... אוי, פיקס פוינט, ונועם כל הזמן אמר לנו - ``ואז מה קרה?`` ``וגם...`` אח, הנוסטלגיה :) וזוכר את פאולו שעשה לנו אימפרוביזציות? את השיעורים שלו הכי אהבתי! עכשיו תורך לגלות לי מי אתה...

WC

New member
בטי!!!!!!!1

את לא תזכרי אותי אני הבחור שעזב לספרד (זה שהגיע עם יעל (ברון) ועם אריאל ) הייתי המספר במופע הסיום- כיפה אדומה וכו` ד``א יעל ואריאל בדיוק היו אצלי פה באספניה WC האושר תמון בנוסטלגיה

מאריאן

New member
חחח... כייף שזוכרים אותי :)

אני זוכרת את אריאל ויעל (טוב, יעל הייתה מיטה לידי...). יש לי אפילו תמונה עם אריאל, כשהוא לבש חולצה עם בטי בופ.... היו זמנים B-) אבל שאלה אחת... מה זאת אומרת עזבת לספרד? נסעת במיקרה עם עוד מישהי לאיזה מבחן למחנה כלשהו בחו``ל באמצע הקורס? לזה אתה מתכוון? כי אם כן, אז ניראה לי שאני יודעת מי אתה, אני יודעת גם את השם שלך, אבל אני לא אגיד בפורום כדי לא לפגוע בפרטיות שלך. ובכל מקרה, אתה בלונדיני? כי אם כן, אני כמעט בטוחה שאני יודעת מי אתה. (וזאת מחמאה, כי יש לי ממש חרא של זיכרון...) אגב, אחת מהקבוצה שלי (שירלי) הייתה איתי במיונים למודיעין שבוע שעבר. מאריאן, שבאמת מרגישה מאושרת עם ריח הנוסטלגיה שבאוויר...

WC

New member
בטי את טועה

אני לא בלונדיני היה לי שער מוזר בצבע סגול אדום כזה ומזל שלא אמרת את השם שלי אחרת הייתי רוצח אותך! WC

מאריאן

New member
הממ...

אני מודה שאני לא זוכרת מי אתה... אבל זה כי אני חרא בשמות של אנשים, בכלל יש לי חרא של זיכרון ואני סנילית... אתה סולח? :p אני אפילו מודה שכשבאתי בתחילת השנה לפסטיבל תיאטרון קצר (זוכר שכשפסטיבל עכו התבטל נתנו לנו כרטיסים לתיאטרון קצר במקום), ואז כולם אמרו לי היי ודיברו איתי אבל לא ממש זכרתי שמות... בכל מקרה... למה לא המשכת גם השנה? מאריאן

WC

New member
כי אני גר בחו``ל

בגלל זה גם לא הייתי בתכנית השנתית! לא נורא שאת לא זוכרת- אני אסלח לך - אבל רק הפעם! WC זוכרת את מיצי (רותם)?

למעלה