מתארחים ומארחיהם

G4rfi3ld

New member
מתארחים ומארחיהם

הלו כאמור לוח האירוחים של השבועות הקרובים הוא כדלקמן (כולם בימי רביעי ב-22:00 בשידור חי): 13.12 - האסטרוגליידס 20.12 - The Pit That Became a Tower 27.12 - דוד פרץ אשמח אם מישהו, או כמה מישהוים, יצטרפו אלי לאירוחים, במיוחד לדוד פרץ שאני ממש לא מכיר את המוזיקה שלו.

G4rfi3ld

New member
סבבה

קחו שניכם את הפיקוד בראיון איתו. נראה לי שהוא ינגן הרבה באולפן, או אני מקווה לפחות שכך יהיה. מה עם האסטרוגליידס? דה פיט? ניסים גרמה? מה עם להעלות לאתר תמונות מאירוחים?

davecom

New member
לפורום, אתה מתכוון

איפה שלי? אני אשלח לה שוב תמונות

G4rfi3ld

New member
על הכיפאק

יאללה, נשאר לנו דה פיט. דה פיט, מישהו/י? going once, going twice...?

rashlavan

New member
שלום אנשי רדיו הר הצופים

אז מי שלא יודע אני הילה שבשנתיים האחרונות שידרה את רעש לבן...השנה התחילה מאוד עמוסה אבל עכשו העסק מתחיל לזרום קצת יותר רגוע עבורי והמוזיקה מתחילה להתפשט בעורקים בורידים ובנימי נימים שלי. התגעגעתי אז נכנסתי והשם דויד פרץ תפס את עיני. האיש התארח בתוכנית שלי בעונה הראשונה של רעש לבן כך שאני מלאה בחומרים שלו (הקלטות שהוא שלח לי, שאלות שהכנתי ועוד) ובעיקר יש לי לא מעט טיפים על איך לארח, איך לתת לאורח להרגיש "בבית" ולגרום לו להיפתח ומי מכם שרוצה לחלוק מידע או סתם להחליף כמה מילים - אשמח! [email protected]

davecom

New member
הי הילה

(מיותר לציין איך היה בבולינט...)... יש לך ב mp3 או דיסקים? נארגן משהו

rashlavan

New member
הי חברים

הודו (איך לא) הייתה חוויה עולמית והפתיעה אותי בענק! יש לי את התוכנית עם דויד פרץ בדיסק אז אפשר לקבוע איזה זמן באוניברסיטה לצרוב...אולי אקפוץ לרדיו ביום שאני לומדת עד מאוחר (יום חמישי אולי). תעשו טובה תגידו מי אתם, לפי הכינוי אני לא יודעת:(

למעלה