מתאמי קהל

לי כהן

New member
מתאמי קהל

מישהו אולי מכיר את המתאם קהל של התוכנית "רק בישראל"?? האם מדובר באותם מתאמי קהל שהיו במשך העונות הקודמות? (כי אם כן,אני יכול להשיג את הטלפונים שלהם..אבל פאדיחה סתם להתקשר. עברו שנתיים מאז שהייתי בכלל באולפן הזה..ודרך הטלמסר אין סיכוי שיענו לי כ"כ.אז אני לא רוצה סתם לעשות מאמצים לשווא. אז מישהו יכול לענות לי על זה?? תודה

f o x g i r l

New member
ניצו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כולם לקרוא דחוף!../images/Emo39.gif

רב"י, לא מופיעה בטלבלת הרייטינג של עיתון השבוע
, מה זה אומר

f o x g i r l

New member
תראו מה עשיתי, אתי/עמוס, תוכלו

לצרף את זה לגלריית מיצירות חברי הפורום
(זה לא כזאת יצירה...
)

את בטוחה שלא מדובר בשבוע שעבר?../images/Emo16.gif

כי בעיתון של יום שישי לדעתי לא יתפרסמו הנתונים של יום חמישי (יום לפני צאת העיתון)- אלא יום חמישי שבוע קודם. גם ב-ICE עדיין לא פורסם (לפחות לפי מה שאני רואה) הרייטינג של יום חמישי-יום טלוויזיה האחרון, ככה שאני חושב (ומקווה) שפשוט התבלבלת... והכוונה לשבוע שעבר..
ניר

LoLo16

New member
זה אומר שהם לא נכנסו לעשירייה ../images/Emo10.gif

כלומר- פחות מ-19.2% רייטינג שקיבל 'ערב אדיר'

LoLo16

New member
נכון../images/Emo70.gif בגלל זה חבל...

הם צריכים יותר יחצ"נות, וגם להתמיד בשידורי התכנית. אנשים שלא רואים בקביעות ר"בי לא יודעים מתי היא חוזרת ומתי היא בחופשה. חבל. השבוע פגשתי מישהי שבכלל לא ידעה שר"בי חזרה לעונה חמישית...

Human Nature

New member
דווקא הפרסומת עם מייקל בנטון לדעתי

הצליחה. לפחות אצלי בבית-ספר שמעתי אנשים מדברים עליה. ואכן, היא הייתה מצויינת. אבל באמת שמתי לב שקשת כבר לא משקיעה בפרסום של רב"י. זה מוזר, כי הרי קשת ידועה ביצירתיות שלה ככל שזה נוגע לפרסומות ("החפרפרת" היא דוגמה מצויינת).

קשת לא מפרסמת מספיק את רב"י.../images/Emo16.gif

יש לתוכנית של דודו טופז הרבה יותר פרומואים מלרב"י- לדעתי קשת צריכים לעלות גם פרומואים קצרים (10 שניות בערך) כבר ביום שישי/שבת כשיש רב"י ביום חמישי. ועוד דבר חשוב- לשים כמו שהם עשו עד לא מזמן, בהפסקת הפרסומות של המהדורה המרכזית, פרומו מיוחד שמוקלט על מה יהיה ברב"י. פרסום של קשת (ורב"י) באינטרנט, רדיו ועיתונות יכול לעזור במיוחד, וכמובן שיהיה רצף של תוכניות. לא שבוע כן שבוע לא.
ניר

mishmesh

New member
זה של השבוע שעבר!

את מתכוונת לעיתון השבוע של מעריב, נכון? אפשר לראות שזה של שבוע שעבר בגלל שמייקל ג'קסון מככב שם במקום השני.

LoLo16

New member
אולי, אבל גם השבוע הם לא נכנסו

זה היה כתוב באייס.

mishmesh

New member
נכון, אבל זה לא שהרייטינג שלהם ירד

בהרבה, אלא פשוט שאר התוכניות עלו.

LoLo16

New member
תפוזטיפש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הודעה ארוכה....

כתבתי אתמול הודעה ענקית והיא נמחקה (לא באשמת תפוז, אבל הוא עדיין טיפש
)... הנה שחזור- מה שר"בי צריכה זה את המותג החדש שחסר העונה. הם "ייצאו" כ"כ הרבה מותגים כמו "אתה החוליה החלשה", "אני יכול לנסות", צופית גרנט, צלילה והדסה, "טדי הדובון" ועוד המון, אז למה העונה עוד אין כלום? אני עוד מחכה לקורבן של העונה, ואני בטוחה שהוא לא יאחר מדי לבוא. אני חושבת שאחת הבעיות היותר רציניות של התכנית כרגע היא שהיא נתלית על העונה הרביעית. הם חזרו העונה כאילו לעונה רביעית 2, ולא לעונה חמישית נפרדת. אני שמחה שהם המציאו לשמעון סיפור אהבה עם ח"כ גברי-לוי, כי זה באמת איזשהו צעד לעונה נפרדת שבה ה'כוכבת' היתה בוהדנה. כמו שנאמר, באמת ישנה בעיה של פרסום. קשת כנראה מעדיפה להשקיע יותר בפרומואים לדודו טופז, וזה מתנקם רק בהם. צריך לבוא עם משהו ענקי שיחזיר אותם לראש טבלת הרייטינג. כמו שמה שפרסם אותם מאוד לראשונה היה ספיישל "פצפוצי היובל", אולי צריך עוד ספיישל. העם אוהב ספיישלים. משהו על האולפן- חשבתי על משהו שאולי רובכם לא יסכימו איתו- גודל הסט. בעונות 1-3 הסט היה קטן מאוד וכתום מאוד, מה שגרם לתחושה של אינטימיות מצד הצופה, כאילו הוא מארח את לימור ושמעון אצלו בסלון ולא רק דרך הטלוויזיה. בעונות 4,5 הסט ענק (לפחות הוא נראה כך מהטלוויזיה
) ומואר מאוד, מה שגורם לתחושה של ריחוק. זה מה שהיה לי להגיד

עמיתוש

New member
חחחח בהחלט! הסט לא בדיוק

"ענק" כמו שהוא נראה בטלוויזיה (פעם ראשונה במפגש שהיה לנו שהגעתי לאולפן לא האמנתי שזה האולפן, כ"כ פיצי
). ובקשר למה שכתבתם על "רק בישראל", כל אחד מכם רק יותר ויותר צודק. פשוט אין מה לעשות. את השרשור הזה, חייבים אבל חייבים לתת לאנשי ההפקה של התכנית, ואפילו לארז ואורנה, זה מאוד מאוד חשוב.

למעלה