מתאם קצונה..

מתאם קצונה..

שלום כולם, גם אני מתנדב, ואני רוצה לשתף אותכם במשהו ואני מקווה לתשובה מכם.. רציתי לבדוק את מתאם הקצונה שלי, בליבי האמנתי שיש לי מתאם 2, חבר שלי בבקו"ם בדק ומצא שהמתאם שלי הוא 0 - לא מותאם לקצונה. ניראה לי מוגזם לחלוטין, אני בחור די כשרוני בהמון תחומים, ציונים די טובים, נתונים אישיים די גובהים, בוועדות ובראיון אישי מאוד הרשמתי אותם משום שהייתי להוט להתנדב.. יכול להיות שלמתנדבים יש מתאם קצונה "0" מסיבות של חוסר נתונים או הליך גיוס שונה, ואין ציון? תודה לכם,

TRANSFER

New member
יכול להיות שהמתאם הנמוך נובע

מהפרופיל הנמוך, אני באמת לא יודע. אבל אל תתייאש, לא קרה כלום, תגיש ערעור עם המלצת המפקד תזומן לריאיון והכל יהיה בסדר
בהצלחה.

נדמה לי שהיה רשום בפורום..

שלמתנדבים אין מתאם קצונה בגלל הפרופיל הנמוך (30), ולי רשמו מתאם - 0 קצת בעייתי יהיה לי להגיש ערעור כי סה"כ אסור לי לדעת את מתאם הקצונה שלי. אלו הנתונים שלי: קב"א : 54 דפ"ר : 70 סימול עיברית : 7 שנו"ל : 12 קב"ם : 37 ------------------------- ד"א ביחידה הרמ"ד שלי (רס"ן) מאוד בעד להוציא אותי לקורס הוא אמר לי שהוא מאמין שיש לי פוטנציאל טוב. תודה על התגובה המהירה!

TRANSFER

New member
המתא"ם הוא לא מסווג

המידע ניתן חופשי לחייל. אז אתה יכול לערער. בד"כ בערעור יבקשו ממך ריאיון עם סא"ל..

Dizen

New member
../images/Emo163.gif

צודקת. טעות שלי...
אז אני חיה בבועה. אז מה

זה ממש קרוב../images/Emo70.gif

איפה אפשר לקבל "ראייה" לכך שמתחיל הכנה באוקטובר
, אני רוצה להראות לרע"ן שלי שיזדרז!! יש לי סיכוי להספיק להיכנס לשם
תודה מראש,

ה"ראייה"

ביום שני יש "כנס מקדים להכנה לקצונה" בבה"ד 6 בצריפין, כל מי שמיועד להכנה הזאת (שלמיטב ידיעתי מתחילה ב-17, אבל אולי זה ב16- לא קריטי בכל אופן..) קיבל הזמנה להגיע לכנס הנ"ל.

היי,

הכנה לקורס, מתבצעת בתוך החייל אליו אני שייך.. ואני בחיל התקשוב - זאת אומרת שאולי ההכנה שלי מתחילה בתאריך אחר
תודה

Herziger189

New member
יש מספיק קצינים בצה"ל שהיה להם

מתאם קצונה 0... עם קצת ערעור ומלחמה אני יודע שלצאת לקצונה עם מתאם 0 זה גם אפשרי. אבל וואלה... בקשר למתנדבים והסיבה שיש לך מתאם 0, אין לי מושג. שיהיה בהצלחה

liore10

New member
יש לך מתאם 0 כי...

יש לך עיברתי 7!!! גם למי שיש קב"א 56 ודפ"ר 90 ויש לו עיברית 7, אז יהיה לו מתאם 0!!! בכל אופן, יזמנו אותך לוועדות לקק"צ, ולפני המבד"קים תעבור אימות עיברית. אם תעבור אותו אז המתאם ישודרג למתאם האמיתי, שבמקרה שלך הוא מתאם 2. בהצלחה!

TRANSFER

New member
אחד הגורמים לקביעת המתאם

זה סימול עברית. זה דווקא לא שטויות.

לא קשור לכך שאתה מתנדב

גם אני בדקתי את הנתונים האישיים שלי רשום לי :"מתאים מאוד" לקצונה. והנתונים האישיים שלי טובים.

למעלה