מתאים לי.

שירי1981

New member
מתאים לי.

אל תהרגו אותי אבל - לדעתי הקולקציה של מתאים לי היא אחלה. סוף סוף בגדים כמו של הרזות אבל במידות בשבילנו. יש מלא ג'ינסים מהמממים, החולצות עם השרוולים הענקיים - וחולצות עם מחשופים נדיבים והדוקות איפה שצריך. בכלל אולי תחלקו על דעתי אבל זה שבחורה שמנה לא אומר שהיא צריכה ללבוש אוהל... מה שכן הם ממש לא הוציאו את כל הדברים הישנים - אמא שלי - אשה מאוד שמנה ועדיין מוצאת שם אחלה דברים. לגבי המחירים זה כבר סיפור אחר. עד שלא יהיו להם מתחרים - המחירים ישארו מופרכים בטרוף. גינס יכול בקלות לעלות שם 450 שח וחולצה בסביבות ה-200. ככה שמי שצריכה מלתחה שלמה יכולה תוך שניות להפטר מ-3000 שח - שזה מטורף. רק רציתי לשתף.... אחלה יום לכולם.

DREAM111

New member
להרוג אותך../images/Emo35.gif D-:

למה שנהרוג אותך
תראי כל אחת קונה איפה שמתאים לה בעצם. אני מחרימה אותם בגלל המחירים השירות האיכות והיחס אבל אני כן הולכת עם חברות שקונות אצלם לקניות ויושבת בצד בשקט.
העיקר שתהני מהקניות ותאהבי את מה שאת קונה לעצמך.

Agnetta

New member
למה להרוג אותך???

אני השארתי שם ביום שני 1500 ש"ח. וכולל ג'ינס. ויש להם ג'ינסים מהממים. אבל אחד יפה עם אפליקציה של פרפר עלה לי 260 ש"ח. בגלל שאני חברת מועדון. אני גם כן קניתי חולצה עם מחשוף נדיב וצמודה מאוד. אבל אגיד לך משהו...זאת לא ממש גיזרה אידיאלית למידות 48+. אולי למידה 42-44 כן. אחת המוכרות, בחורה צעירה הסתובבה עם חולצה כזאת ועוד עם כתף חשופה. והיא היתה גם גבוהה וגם שמנה... וכל השומנים הודגשו לה בגב...ככה שזה לא ממש אסתטי. בכל מקרה תהני ממה שתקני שם..בכיף!

למעלה