מתאים לי - עזרה

passioneta

New member
מתאים לי - עזרה

הרבה שנים החרמתי את מתאים לי. השנה אני בבעיה - לא מוצאת "בגדי עבודה" לקיץ - חולצות צווארון עם שרוול קצר. נראה לי שהקולקציה החדשה שלהם מוצלחת יחסית - אבל השירות בסניפים ברעננה.כ"ס ממש מגעיל אותי. שאלותי: 1. האם מישהי בדקה את הקולקציה מקרוב? 2. איפה יש סניף נחמד?

דפי26

New member
היה עדש לפני שבוע

עם קופון מידיעות חולצות עם שרוול עד המרפק ועם צווארון מבד הודי דק ואורירי חולצות כאלה ב59 ש"ח. אולי עוד מוכרים אותם במחיר הזה.בעיניי מוצלחות.אני קניתי במספר צבעים

בקניון רמת אביב

אליו הלכתי בעקבות המלצותיהן של אודליה ואגנס - הייתי מאוד מרוצה מהשירות.

yoelnd

New member
הוד השרון

הסניף בהוד השרון בקניון מרגלית השרון נחמד ואינטימי...

ר V י ט ל

New member
הקולקציה מאוד נחמדה

אבל המחירים..המחירים.. כרגיל בשמיים. כל שנה זה הולך ונהיה גרוע יותר. אני עדיין בשוק שקניתי שם חולצה פשוטה (ל-ג-מ-ר-י) ליום יום ב - 200 ש"ח. לא יודעת מה עבר עליי!

ר V י ט ל

New member
אה ואגב, לראשונה ממש נהנתי

לקנות בסניף של חוצות המפרץ - חיפה. נראה לי שהמוכרות התחלפו (בשעה טובה).

החורזת**

New member
הסניף בבילו סנטר מעולה ויש שם

גם אאוטלט. גם בחנות האאוטלט בהרצליה (רח' מדינת היהודים 85) זכיתי ליחס מקסים

יאני1

New member
קרייזי ליין!

אני מתרגמת קורסים, ואני צריכה להיראות סופר סופר סופר עסקית. מצאתי חולצה לבנה מכופתרת עם פנסים (ככה כותבים את זה??) שממש עובדת לי. זה די למצוא מחט בערימת שחת אבל שווה את זה..יש גם בירוק ליים ובלבנדר.. בהצלחה! מעיין

chicka

New member
יש בML היום הנחה - יום הבחירות

כל הקולקציה החדשה, ללא מע"מ. הנחה של 16.5% על הכל!!! לכל המעוניינת... וגם אני ממליצה על סניף הוד השרון

Honey Annie

New member
הסניף בתחנה המרכזית החדשה הכי גדול

אחד הסניפים הראשונים של מתאים לי הוא הסניף בתחנה המרכזית החדשה. המבחר שם ענק לעומת חנויות אחרות והמוכרות עממיות, חמות ונעימות. במשך שנים הן מתעלמות ממדיניות הרשת להוציא רק מידות קטנות לחזית החנות. שם יש תמיד את מספרי חמש ושש (52-56) בראש הערימה והמבחר גדול.

למעלה