מתאים לי הפורום הזה

ש פ ר י ר

New member
מתאים לי הפורום הזה

עוד חצי שנה .. אני מצטרף רשמית לא קראתי את כל מה שנכתב אבל אני רוצה להציע למה לפי דעתי גיל 40 זה הגיל בו אתה מתחיל לחשוב שיש יותר עבר מעתיד. ואתה מתחיל להיות מוטרף מזה שאולי הספקת לנצל את המאגר הסופי של ההזדמנויות שלך בחיים. אז בהתחלה זה קצת משתק אותך ומלחיץ, ואח"כ (מקווה..) אתה מתחיל להתרגל לקצב האחר של גיל העמידה (למה דוקא עמידה ? מעניין) ולקבל ולא להילחם. מישהי הזכירה כאן את הזקן הנשוי 8 פעמים מיצפאן. אז אפרופו זקנים נראה לי שאתה הופך להיות זקן רק כשנגמר לך העתיד ומה שנשאר לך זה רק להתרפק על העבר.

qt1

New member
שפריר אהלן ../images/Emo24.gif

אתה בשלב של השיתוק והלחץ? מאין לך שיש קצב אחר בגיל 40 שכינית אותו בלי בושה
גיל העמידה? מה פתאום גיל העמידה? אתה בפריחה בן אדם! היתה פה החלטה לפני שהגעת , לא רק נשים פורחות בגיל 40+ הוחלט כאן פה אחד שגם גברים פורחים.......................................................................................................................................................................................................................................................מהקן
סתם צוחקת. שבוע טוב שיהיה

sagiberg

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif- אני הייתי

מגדירה את הגיל הזה לא כגיל שיש בו יותר עבר מעתיד אלא כגיל שבו יש תחושה שמיצינו חלק נכבד מההזדמנויות , ומכאן הפחדים והחששות וגם חשבון הנפש -איך למצות טוב יותר את מה שיש בחלק השני של החיים

שגיא....... בואי פה ווקשה

נכון, אין יותר עבר מעתיד, יכול להיות הרבה יותר עתיד מעבר ובמיוחד שלא במושגי הזמן. אבל "מיצינו חלק נכבד מההזדמנויות"? לא ולא, נהפוכו, זה בדיוק הזמן, בו אני מרגישה לפחות, את הבשלות והתובנה שעכשיו צריך למצות הזדמנויות ולא כי עוד מעט לא יהיו לי, אלא בגלל שבשלה להחליט מה לעשות עם כל הזדמנות הנקראת בדרכי הרבה יותר מאי פעם. לא שאין לי פחד או חשש באיך למצות הזדמנות, אבל המוכנות שלי לכך הרבה יותר גבוהה.

qt1

New member
../images/Emo140.gifאיזה כייף לך חמודית...

לקח לך הרבה שנים או זמן להגיע למצב של הבשלות הזו שאת כותבת עליה? התובנה הזו כאילו יום אחד גם תעבור במוח שלי או שזה אבוד?
תמיד אני חושבת שאבוד... אצל אחרים זה משהו אחר, אבל לא בבית ספרי , הלוואי שאני טועה.

צ'מעי qt 1

לאדעת כמה זמן לקח לי להגיע לבשלות ואני בטוחה שיש עוד להתבשל. אבל משום מה מרגישה את זה מאוד חזק בשנה האחרונה. חלו שינויים ועומדים לחול שינויים נוספים בחיי מכל כיוון אפשרי. יש שרואים בזה רע ויש הרואים בזה טוב. אני את השינויים האלו רואה כחצי הכוס המלאה. למדתי להיות אופטימית, להרים כל כפפה שרואה בדרך ולעשות איתה משו, ואולי זה מה שנותן לי את הכוחות והיכולת להרגיש בשלה יותר מאי פעם. חיוך ואופטימיות יקירתי.....עושים לי את זה, כל השאר כבר בא לבד. תצליחי

qt1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifאת באמת חמודית../images/Emo70.gif

למעלה