מתאים לי [איכות]

מתאים לי [איכות]

אני לקוחה אחת הטובות של רשתות הבגדים למידות גדולות לכל החנויות יש לי כרטיסי חבר והרבה מאוד כסף השארתי בחנוית אלו לאחרונה אני מרגישה שהבגדים של מתאים לי לא באותה הליגה של פעם הגימורים לא תפורים טוב נפרם מפה ומשם הריצרץ נקרע התפרים נפרמים וזה ממש מעצבן אותי כי המחירים שהם גובים זה בעבור סוג א ומרגיז אותי שהרבה פעמים זה קורה ובהרבה בגדים אין לי תלונות על הבגדים עצמם כי האופנה שלהם בהחלט יפה ומתאימה לי בצעירותה ובשינוי הסגנונות על פי הצעקה האחרונה אבל מין הראוי שיפסיקו לזלזל כי ככה זה לי נראה לאחרונה

DREAM111

New member
היי מירי

למרות שהעירו לי שאני כל הזמן משמיצה את מתאים לי אני חייבת לספר לך משהו לגבי הקטע הזה של איכות. נסעתי לאילת בנובמבר והחלטתי למרות שאני מחרימה את הרשת אני קונה לאחותי שבהריון בגדים אני אכנס גם אליהם. אחותי ביקשה סריגים והאמת בעונות לא מצאתי סריגים שמצאו חן בעיני השנה ומהצצה שהיתה במתאים לי כן ראיתי והחלטתי באילת ושבשביל אחותי נציץ. בכל אופן מצאתי סריג שמאוד מצא חן בעיני ובמידה התאים ואז אני רואה איזה קצה חוט שמבצבץ, אני אומרת למוכרת תראי נראה לי שאם נוגעים בזה מעט זה כבר משוחרר לגמרי, היא עונה לי ששטויות ואין לי מה לדאוג תראי היא אומרת לי ומושכת ואופס מה קורה? כמובן נפרם עכשיו תביני אני רואה הוריי רואים חברה רואה והמוכרת בטוח רואה מה אומרת לי החכמה "זה לא נפרם זה רק קצה החוט" קצה חוט? איזה קצה חוט כל החלק העליון התחיל להיפרם מהקצה חוט הזה. אז החלטתי שאחותי תוותר על הסריגים ותקבל חולצות לא פחות טובות משרינה. וזה אכן מה שקרה והיא מאושרת מהן.

DREAM111 שנירה יקרנים אש

ככה אני לא קונה אצלהם הרבה [מודה ] כי זה רחוק עבורי מעט אך באמת באילת יצא לי לקנות אצלהם וגם בחוצות המפרץ מספר פעמים יש להם בגדים יפים ואיכותיים אבל ...שיש בעיה אין עם מי לדבר בהנהלה זה מעצבן וקרה לי איתם פנצר שאני זוכרת שבסוף קיבלתי את רצוני אבל זה היה אחרי שהתקשרתי הרבה ועד שהשגתי את המנהל שם יצאה לי המיץ מאז זה היה לפני איזה 3 שנים לא נכנסתי אליהם לעומת זאת מתאים לי יש הנהלה והם מקבלים טענות של לקוחות ונוהגים על פי צדק לפחות במקרה שלי ]ותאמיני לי שיש לי באמת הרבה ניסיון בקניות ורכישות בכל החנויות האלו בנוגע לאיכות אני באמת לא מרוצה מהגימורים ומזה שתפרים נפרמים זה מעצבן ולדעתי מתאים לי שזאת באמת היום איזה אימפריה למידות גדולות צריכה לתת על כך הדעת על כך

שרון58

New member
מתאים לי ואיכות

כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, כתבתי מכתב לרשת מתאים לי על האיכות, והם הגיבו בטלפון (ללא הצעת זיכוי או דבר דומה) כי הבגדים עוברים בדיקות טיב ואיכות, ולא יכול להיות שהמוצרים שלהם אינם איכותיים. והנה רק בשבוע שעבר חזרתי אליהם עם חולצת טי-שירט ארוכה אבל יקרה שכל התפרים נפרמו, אמרו לי מה הבעיה נעבור שוב, אז שאלתי אותם האם הם רוצים שאביא אליהם את כל הבגדים שלהם בבת אחת כדי שיעברו על כולם. דרך אגב יש לי תמיד בעיות עם הרשתות האלו, השנה זה בעיקר מתאים לי אבל היו גם שנים שזה היה עונות, אין מה לעשות אני אמשיך לקנות בשתיהן, כי אני זקוקה לבגדים לעבודה ולא תמיד מוצאת רק ברשת אחת. * סליחה על אורך ההודעה

החורזת**

New member
אני מוכרחה לומר שלפעמים מצאתי

אצלם סחורה באיכות מעולה ובפעמים אחרות נדפקתי. למשל במכירת סוף העונה שעברה קניתי שני סוודרים מקטיפה בחנות של מתאים לי באלנבי. השנה כשבאתי ללבוש אותם הסתבר שזו הקטיפה מהסוג הגרוע ביותר שמוציאה סיבים בטונות ומעבר ללכלוך הנורא שיוצר בכל הבית זה אפילו גרם לי לקוצר נשימה. כשפניתי לחברה נענתי שאין מה לעשות כי המוצרים הם מהעונה הקודמת (למרות שהם היו עוד חדשים ואפילו עם האתיקטים). אז הלכו 200 ש"ח כי לעולם לא אוכל ללבוש את הסוודרים. מצד שני, איזו תשובה מטומטמת. הרי כשקונים בגדים בסוף עונה הרי ברור שזה לעונה הבאה

DREAM111

New member
היי חורזת

יכול להיות שישמע לא טוב אבל כפררררררה העיקר את בסדר? אם בגד או יותר נכון הסיבים שלו השערות גורמים לקוצר נשימה שילך כמה כסף שרוצים העיקר שאת תהיי בסדר. נכון חבל שזו תגובת החברה.

למעלה