מש"קית ת"ש ת"ש ת"ש ת"ש

מש"קית ת"ש ת"ש ת"ש ת"ש

לפני שבועיים הייתי במיונים לזה ,רציתי לשאול כמה בנות בד"כ משתתפות סה"כ במיונים הללו שלפי מיטב ידיעתי ערכו מס' ימים...כמה בנות בד"כ מתקבלות מתוך סך הבנות שמתמיינות והאם אפשרי שמכיוון שאני באתי למיונים האחרונים אז לא ישאר לי מקום למרות שיכול להוית שאני מתאימה. אה והאם שולחים מכתב הביתה גם לאלו שלא התקבלו...ובגלל שאני לא סומכת על הצבא יותר עם המכתבים שלו אז האם יש טלפון שאליו אפשר להתקשר במידה ולא אקבל כלום תוך שבוע שבוע וחצי... בהצחלה לי ותודה לעונים הנחמדים...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אין לי מושג לגבי השאלות שלך../images/Emo141.gif

אבל היום שמעתי משו מעניין על משקיות ת"ש. אמרו לי שהצבא מממן לכל חיילת הפלה אחת. אבל, למשקיות ת"ש בלבד, 3 הפלות

PinkyRaSta

New member
חחחחחחחחח למה הם רומזים, ../images/Emo210.gif

או יותר נכון, מהן דרישות התפקיד?

purple rose

New member
אז ככה-

קשה לדעת כמה בנות מגיעיות וכמה בנות מתקבלות. בעיקרון זה תפקיד שצריך המוווןןןן כאלה בצבא. לכל בסיס כמעט בארץ יש לפחות(!!!) משקית ת"ש אחת תחשבי כמה בסיסי יש בארץ ויצא לך שצריך הרבה. זה לא קשור למתי את באה להבחן. יש מבחנים בנחזורים שוניםפ לאורך כל השנה כמעט (מינואר עד אוגסט) כל חודש וחצי בערך יש שבוע מיונים. קודם כל מסיימים את כל השבוע ורק אז בודקים את תוצאות המבדקים. הם שולחים תשובה גם לאלה שלא מתקבלים... איןלך מה לחשוש זה מגיע במכתב הביתה זה משתנה בקיסוק שלך באינטרנט וגם לפי זה ישתנה התאריך גיוס שלך. רק שזה יקח זמן.. משהו כמו חודש-חודש וחצי. קיצור.. לא להיות בלחץ.. מי שתתאים תתקבל זה בסה"כ קורס! בהצלחה

snail1

New member
יש בערך

מאתיים אלף משקיות תש, כל קורס בערך 100 בנות, ויש משהו כמו 6 קורסים בשנה.

למעלה