מש"ציםםםם

the cow

New member
מש"ציםםםם

אז איך היה בקורס???? אני צאיר מש"בית מכפר יונה.. לא ממש נתנו לי לצאת להדריך בקורס כי לא הוציאו מש"בים מהביצפר שלי... אבל ספרו חוויות

ophirein

New member
מחוז י-ם

הקורס עוד לא נגמר, אלא זה יקרה מחר. הסיפור שלא הוציאו משבים מהבצפר, בגלל שזה מהבצפר, מוכר לי, אבל סלחתי כבר למארגנים. בקיצור, אתמול ביקרתי, ועשיתי את הלילה בקורס, והקורס נראה סבבה. בייחוד הבנים עם החולצות הורודות
לא נראה לי שיהיו כאן כל כך הרבה מש"צים טריים שיספרו לך חוויות - אבל אני שמח על התקווה שהבעת בעצם כתיבת ההודעה
וגם מה שלא כתבתי קודם, ברוכה הבאה לפורום
זה כל מה שלי יש לכתוב, לפחות לבינתים, כי בטח יהיה לי משעמם, ואני יעבור ויכתוב כאן מתישהו משהו. תמשיכי לכתוב כאן, והרבה - תרגישי שכשאת כותבת את עושה מצווה. תכתבי גם אם אין לך כ"כ על מה לכתוב!!

ophirein

New member
וכמו שאת רואה......

שלוש ימים אחרי, ואף אחד לא סיפר חוויה.... אבל אני שמח שהיתה בך תקווה ובאת לבדוק
אם את רוצה את יכולה לדבר איתי, אני תמיד פה
חחחחחחחח

ophirein

New member
פוליטיקה במחוז!

היו 5 מש"בים מהבצפר שלי השנה, אז לא לקחו עוד, כי ידעו שיהיה בעיות עם זה.... שנה שעברה לא הייתי בקורס, כי המחוז לא ממש הכיר במש"צים מהבצפר שלנו
אז לא ידעתי על הקורס
אבל לא נורא, שנה הבאה, כשזה יהיה אחרי בצפר, כשאני כבר מכיר את המחוז די יפה, אולי נשב שם בתור מישהו צמוד למנהל או משהו כזה

FreakinOut

New member
היה כיף!!^^

ממ לפחות במחוז ת"א. השבוע הראשון של המסלולים היה הרבה פחות כיפי מהגיחה. הגיחה הייתה ממש כיפית.. בעיקר היום של הטקס. [:

ophirein

New member
יופי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום ולמשפחת המש"צים

למעלה