מש מש מש מש מש מש מש מש...

ו ר ד ב

New member
מש מש מש מש מש מש מש מש...

משנכנס אדררררררר!!!
נדב אתה מוזמן להצטרף בקלידים
בשנה שעברה, בזמן כזה - שרנו את השיר הזה בהופעות של עמיר... (ונדב איתנו) וכולם מסטולים על הבמה - כי חודש אדר
שרים על בורות העראק - כי חודש אדר
לא שרים את "מה אברך" כבר חודשיים - כי חודש אדר
"נדב שכח את הקלידים בבית" - כי חודש אדר
אסף מתפרע בשירים ברוסית - כי חודש אדר
כי הופעות שכאלו - הם רק בחודש אדר...
"מי בא אלייך כשעייפו עינייך מלראות כל כך הרבה צבעים ותחפושות? אתה צריך איזה עיקר, לאט אתה נשבר" שיהיה לכולם חודש אדר שמח ומלא בבשורות טובות

טוקבק

New member
גרמת לי לקנאה רצינית ../images/Emo7.gif

אל בורות העראק ? הם באמת שרו את זה
?

עמירם04

New member
כמעט שרו... אבל עמיר אמר את זה....

אני לא מאמין. עברה שנה.. איזה הופעות איזה אדר.... עמיר תחזור!!!

../images/Emo92.gif ../images/Emo92.gif תחזור להופיע ../images/Emo70.gif

עמיר כ"כ חסר , אני זוכרת שהייתי בהופעה שלו וכ"כ היה לי כיף, מן התרגשות כזאת, זה כ"כ חסר. עמיר, אם אתה קורא את זה בבקשה תחזור להופיע , כבר עברה שנה... אי-אפשר ככה

ו ר ד ב

New member
עמירם

עוד כמה ימים - יהיה שנה שלמה לגניבת התיק של גרציה והפאדיחות בלוד

עמירם04

New member
"געגועים לדמיון"....

תודי זוהי הייתה בין ההופעות הכייפיות והמרגשות ביותר של עמיר גם במוצ"ש "זמן האיכות של עמיר עם השירה".. {איך כולם קמו על הרגליים בטבעיות ב"כשאת עצובה"..} ..והשריקות של בתאל..... היה מדהים.. את זה כייף להיזכר.. מה שבטוח שהשנה בליל בדיקת חמץ {יג ניסן} יהיה עצוב .. שנה להופעה האחרונה של עמיר. {עוגה/אבנר/יין/מדיטק/עופר/} אתם זוכרים שהרמנו שלטים "עמיר תחזור".. ואז שעמיר פקח את העיניים לאחר הפתיחה עם "מודה אני " וראה את השלטים . ואמר מילים שלמרות השנה הארוכה הזו .עד עכשיו אני מאוד מאמין בהם בתוך תוכי. """אני לא הולך לשום מקום .אני נשאר "", מי יתן בקרוב.. לראות אותו הזה שוב על הבמה...

ו ר ד ב

New member
אני מודה!../images/Emo9.gif

בתור אחת שהייתה בהרבה מאוד הופעות, זאת הייתה ההופעה מתגעגעת
אולי לקראת פסח נוכל לחגוג שוב בהופעות? אני מבטיחה להביא עוגה עם תמונה מעודכנת

גרציה פ

New member
../images/Emo151.gifחודש אדר של שנה שעברה../images/Emo150.gif

אוווך איזה כייף היה, בכמה הופעות הינו בחודש הזה בשנה שעברה, אה? מתגעגעים כמוני?

../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gifובהזדמנות זו,

שיהיה חודש מבורך, שקט מבחינה ביטחונית, רועש מבחינה מוסיקלית, ובע"ה עם הופעה אחת או שניים של עמיר. חודש טוב!!!

למעלה