מש-חק!

1Reebok

New member
מש-חק!

והשבוע במסגרת המש-חק, אנו נכיר מקרוב יותר את: מור כרסנטי! יאללה, לשרשר שאלות. בת כמה את? יש לך חיות מחמד? מה החיה האהובה עליך? קוקה קולה או פפסי? נכון שביסלי זה מגעיל? אילו דיסקים מקוריים יש לך בבית? בכמה הופעות היית בכל החיים שלך? מהו הסרט האהוב עליך? האם את משתמשת במשפט "אני את הבגרות בלשון כבר עשיתי"? האם את אוהבת חתולים? האם חתולים אוהבים אותך? טסת פעם לחו"ל? אם כן, אז לאן? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השטויות האלה?

חחחחחחחחחחח אוקיייי!!!!!

אז לשאלותייך חומד: אני בת 17 ו8 חודשים... אין לי חיות מחמד אבא שלי פחדן...הוא לא אוהב כלבים וחתולים ואני אוהבת אבל היה לנו פעם מלא מלא מלא אוגרים סיביריים והם מתו ואחותי נכנסה לאבל ושביזות ומאז אנחנו לא מגדלים יותר אוגרים...אה ו...גם היה לנו 2 תוכים שמתו.... החיה האהובה עליי היא נמלה....חחחח סתם מה אני חננה? החיה האהובה עליי היא נמר- אני רוצה לגדל אחד כזה בבית שאני יהיה גדולה ואז הוא יטרוף אותי... דיסקים מקוריים שיש לי בבית....או אה.... אוקיי כמובן "הדורבנים" שכבר 3 חודש נמצא אצל חברה....אתניקס(זה לא שאני אוהבת אותם פשוט הביאו לי אותו) ווסטלייף(זה לא שאני אוהבת אותו פשוט הביאו לי אותו) וכל מיני אוספים מגניבים כאלה של שנות ה80 וה90 אני חולה על המוזיקה הזו!!!! הופעות בכל החיים שלי? של מי? הדורבנים יעני? הייתי ב4 :2 זה לפני שממש התאהבתי בהם (או באייל) ו2 שכבר נשבתי בקסמיו....חחחח
הסרט האהוב עליי הוא "לב אמיץ..." הוא ישן תחת...אבל אני ממש נדלקתי על התסריט!!! הצילום וכיוצא בזאת...אני הרי בוגרת תקשורת אז...חחחח... אני בהחלטטטטטט משתמשת במשפט הזה "אני את הבגרות בלשון כבר עשיתי" ואני גם משתדלת לדבר לא נכון רק כדי שמישהו יעיר לי על זה ואז אני אומרת לו את המשפט וגם מוסיפה... "בהצטיינות רבה...עם ציון 90" חחחחחחחחחח חננה אני! אני ממש אוהבת חתולים ונראה לי שהם גם אוהבים אותי...משיחה אחת שהייתה לי עם מיצי החתולה הבנתי שהם ממש מעריכים אותי והם רוצים לשמור איתי על קשר!!! אממממ....אם הייתי בחו"ל...הייתי בת"א זה מספיק?
סתם...נראה לך...האמתי שלא טסתי...הפלגתי לטורקיה היה נחמד הרגשתי בדיוק כמו בעזה.... אני מתה לטוס לניו יורק... לפני שהתחלתי לענות על ה- "שטויות האלה" דיברתי איתך באיי סי והחזקתי לך אצבעות שתזכה בכרטיסים של משינה...
בקיצור....זו אני...מור כרסנטי ואגב אם זה מעניין מישהו אז...התפטרתי מהעבודה אתמול!!! אני פה מחכה לשאלות שלכם כי עכשיו אני מובטלת.....

טרושקה

New member
למורוש *כפרות עלייך*....

אוקי! טה דה דה דהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!! מה היה הדבר הכי מעצבן שעשו לך? באיזו שעה את הולכת לישון? האם יש לך בעיה עם גברים מאותגרים חלקותית? (חח.... ותזהרי!!!) מהו התחביב הכי מוזרררר שלך? מה את עושה כשמשעמם לך? האם גם לך אין כוח למלים ארוכות? (לא צריך לענות...) למי את המתחברת יותר - בנים או בנות? מהי מידת הנעליים שלך? האם את מרגישה שאת צבועה לפעמים או שאת אומרת הכל בפרצוף??? בעעע אין עוד שאלות! בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחח מותק....

הבאת אותה בשאלות הא? מותק שלי... הדבר הכי מעצבן...טוב אני ילדה עצבנית מטבעי אז זה לא כ"כ קשה- אני משתגעת מכל שטות קטנה למשל שקוראים לי מלא פעמים כזה : "מור, מור , מור...."וואי אני יכולה להרביץ לבנאדם הזה פשוט! אבל אני הכי משתגעת שנוגעים לי בידיים אני ממש רגישה בידיים ושנוגעים לי בהם...ווואיייייייי אני מתחרפנת!!!! אני הולכת לישון בשעה 20:00 אמא משכיבה אותי לישון אבא מקריא לי סיפור ומכסה אותי....חחחחחחחחחחחח נראה לכם? אני יכולה לישון כל יום בשעה אחרת אתמול למשל עליתי לישון ב5 בבוקר...זה משתנה אצלי...אני מוזרה אבל חשוב לציין שאני לא יייייישן כמו עינב שישנה בכל מצב נתון...(כך שמעתי...) לגבי גברים שעירים....האמתי ש... אני נגעלת מהם...אני לא אוהבת כאלה...זה...בעעעע.....אבל לא נורא קורה... התחביב הכי מוזר שלי זה...וואי יש לי מלא למשל לשחק שש בש עם עצמי...(תנסו זה סוווף....) אמממ..אני אוהבת הכי הרבה להיות עם חברות שלי ולצחוק איתם על סוג של אנשים כאילו אנחנו משחקות כזה ביננו עושות אנשים מעאפנים מוזרים שפוטים כאלה (שבדוק הם קיימים איפשהו..) ואז אנחנו מנהלות דו שיח מצחיק כזה וזה יכול להמשך שעוווות! אה ו...גם אנחנואוהבות לעבוד על אנשים בטלפון...וואי זה הכי מצחיק! חשוב לציין שאם גם אתם הייתם גרים באחוזת ברק...אלו היו התחביבים שלכם(כי זה חרא של מקום...) שמשעמם לי אני לוקחת את הקלטת וידאו של הדורבנים רואה עד שאני משתעממת שוב...אז אני מציקה לחברות שלי בטלפון, או באיי סי אני אוכלת הרבהההה שאני משועממת...אז תזהרו שאני לא יאכל אתכם...
אין לי ראש למילים ארוכות...ואתה מין מילה ארוכה שכזאת צ'או ידידי וד"ש לחייך בתקווה שתבין את הפרחה....חחחחחחח אני מתחברת לשניהם אני אוהבת בנים...במובן ה...ואני אוהבת בנות במובן החברותי של המילה.... יש לי יותר ידידים מחברות אבל עם החברות אני כל יום אז זה אחרת... (בואו ונדון על זה...)
מידת הנעליים שלי היא 38 אני בדר"כ ילדה לא צבועה...אני דואגת שכל מי שאני שונאת יהיה מודע לזה...כל מי שמעצבן- אני מעצבנת חזרה וכן הלאה...אני אומרת הכל בפנים ואני גם נהנת מזה.....חחחחחח... וזהההההההההההווווווווווווווווווווו !!!! אה ו...סתם לידע כללי רציתי שתדעו שאני יודעת לשיר ברוסית...וגם קצת לדבר....חחחחחח...חברה שלי לימדה אותי...עוד משהו שלא ידעתם עלייי

Q&A למור!

שאלות...שאלות...שאלות...שאלות...שאלות...שאלות...שאלות...שאלות... הבה נתחיל: מהי תוכנית הטלויזיה האהובה עליך? כמה אחים יש לך? איזה פסקול מסרט את הכי אוהבת? על איזה כלים את יודעת לנגן? איזה סרט של דיסני את הכי מתרגשת ממנו? איזה שיר של מייקל ג'קסון את הכי אוהבת? מה את שמה על הפאנקייק שלך? האם יש לך כוכבים שזוהרים בחושך על התיקרה בחדר שלך?
איפה חגגת את הפסח האחרון? מהו הסרט הטוב האחרון שראית? מהו הסרט הרע האחרון שראית? מהו האייקון האהוב עלייך? מה סוג שוקולד הפרה האהוב עליך? סיימנו! איזה כיף לשאול שאלות! לה לה לה!
אני מקווה שהיה נחמד...!

בובה..איזה שאלות!

אוקיי תכנית טלוויזיה אהובה עליי- חברים!!! אני חולה על הסדרה הזו מקום שני זה מופע שנות ה-70.... יש לי עוד 2 אחים אני הכי גדולה, שרון בת 14 ונבו בן 9.... פסקול מסרט....וואלה אף פעם לא התעמקתי בפסקולים של סרטים אז.... אבל אני חושבת של ספיידרמן 1.... כלים...הלוואי והייתי יודעת אני ילדה נטולת כישרונות...סתם פעם הייתי מנגנת על קלידים(מזמן...) וידיד שלי לימד אותי על באס אבל שוב...אני לא טובה בזה.... סרט של דיסני...אממממ.....מלך האריות סרט מס' 1!!!! (זה של וולט דיסני בכלל?????) אה ו...יש גם את היפה והחיה... מייקל ג'קסון...תצטרכו לסלוח לי אבל אני ממש שונאת אותו...הוא מגעיל אותי....והשירים שלו ממש ממש לא מושכים אותי.... אז סורי בייב!! על הפנקיייק וואי אני שמה מייפל, סירופ שוקולד ו...שוקולד נוטלה לפעמים (זה שוקולד סווווף) וכמובן-קצפת!!!אני מכורה לקצפת!!! על התיקרה אין לי כוכבים זוהרים אבל פעם שגרתי בטבריה היה לי מללללא על התקרה בחדר- ואז עברנו דירה לחור המסריח פה אז...הם נשארו שם...מסכנים אני תוהה מה שלומם... את הפסח האחרון חגגתי אצל סבא יואב וסבתא גילה(שאגב עברה היום ניתוח...שתהיה בריאה....טפו,טפו,טפו...) בטבריה, הם ההורים של אבא רוני...(ואם זה מעניין מישהו אז לאמא קוראים רונית...) עם כל הדודים והדודות חוץ מדודה טירנית שגרה בלאס וגאס היה נחמד....שתיתי הרבה...התמסטלתי עם המשפחה- זה הכי לא כיייף הסרט האחרון הטוב שראיתי זה מהיר ועצבני 2 סרט טווווב אני רואה אותו כל פעם מחדש... הסרט הרע...אם הוא היה רע אני לא חושבת שהייתי רואה אותו...הייתי פשוט הולכת ... האייקון האהוב עליי...וואלה אין לי מושג עדיין לא העמקתי בזה מחשבה ...תני לי לישון על זה... שווקולד פרה עם עדשים אני חולהההה על זה !!!!!!!!!! וגם שוקולד פרה רגיל... חומדדדד איזה שאלות...הצלחת להכניס אותי לתסביכים.....

השאלות עולות לי לראש..

באופן רנדומלי לגמרי, והן באמת קצת מוזרות
אבל לפחות הן גורמות לך להכנס למעמקי המוח שלך ולחשוב על כל מיני דברים שבד"כ את לא חושבת עליהם, כמו על פסקולים מסרטים.. ועוד משהו: איזה מוזר שלאמא ולאבא שלך קוראים רוני ורונית!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אני

שומעת את זה הרבה...היו שרים לי :"רוני ורונית חולמים בלילה" סטייל המוזיקה של רוני וליטל....

EdEn and NiCkY

New member
למור

א.לא ענית על כמה שאלות של אלון -כמו נכון שביסלי מגעיל{מה שלא!!!}? -האם יש לך מתקן בגני ילדים שיש לך חולשה אליהם? -נכון שסוכריה על מקל שולט!? -איזה דורבן את הכי אוהבת? -איזה שיר של הדורבנים את פחות אוהבת? -איזה שיר של הדורבנים את הכי אוהבת?

כתמונית

New member
מי האדיוט ששאל

מי הדורבן המועדף עליה??!! אתם באמת לא קוראים את מה שהיא אומרת שהיא גם צריכה לענות על זה??!!

אוקיי....אלוני סליחה...

לא שמתי
אז הנה התשובות... ביסלי ממש לא מגעיללללל!!! אני חולה על ביסלי פלאפל וגריל...(ויצא לי גם חרוז מבחיל...חחחח...) לי בכלל יש חולשה לגני ילדים...כל פעם שאני עוברת דרך אחד כזה אני וחברה שלי ישר עולות על נדנדה, מתגלשות במגלשה עושות שטויות- כן יש לנו קצת איזה שריטה... סוכריה על מקל...מה שמזכיר לי...אני מטורפת על הסוכריית מקל ששורקת- עם המשרוקית הזו...פעם זה היה בא עם תווים...עכשיו כבר לא...קיצר יום שישי קניתי כזו והייתי בכנרת ולא הפסקתי לשרוק להם וזה היה כזה מצחיקקקק כל שריקה היא איזה זיוף כזה קול צורם ואני נקרעת מצחוק מעצמי...עזבו... אתם לא תבינו... אממממ...בוא נחשוב איזה דורבן אני הכי אוהבת....אני לא חושבת שיש איזה מישהו מיוחד שאני אוהבת מהם......ממממממשששש!!!! אז למי שלא ידע-ואין לי מושג למה הוא לא ידע כי זה כתוב בבירור... אז איייל מזיג הוא הדורבן שלי! השיר שאני פחות אוהבת שלהם זה "קרנבל" והשיר שאני הכי אוהבת-אוף זה לא פייר אני אוהבת את כולם.... טוב יש לי-3 שאני חולה עליהם- הידעת, בהעדר זמיר והמנוע... וזהו.... ולמי ששאל אני לא מזל דגים אני קשת....נולדתי ב4.12.86 " הכל התחיל שאמא רונית קיבלה צירים בטבריה מיד אבא רוני פינה אותה לביה"ח עפולה בדרך הם פגשו ב...."חחחחחחחח

1Reebok

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif אני לא אוהב ביסלי.

יותר מדי... גע.

EdEn and NiCkY

New member
יוו את מה זה דומה לי

טוב חלקי גם לי יש חולשה לנדנדות לסוכריות על מקל לביסלי גריל ואייל חחח

למעלה