אני אוהב אותך! מה אמזוג לך?
E efratushke New member 15/7/04 #42 כוסית של יין זך! או קפה שחור....... שאלה שאלתית: מה נתתי לה לבחור?
מ מור כרסנטי New member 15/7/04 #43 לבדוק לך מאחור- או אותך איתי לגרור? זה נתון לשיקולה!!!!!!!!!!!! מה היא מעדיפה?
ש שייקה לא אנושית New member 15/7/04 #44 ../images/Emo79.gifיעל../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif מה לבן לה
E efratushke New member 16/7/04 #50 לקרנבלללללללללללללללללל מה הידעת? חחח סתם! אל תכתבו פה את כל השיר! מאיפה בדרך כלל אני מתחיל?
ש שייקה לא אנושית New member 16/7/04 #51 ../images/Emo79.gifיותר גבוה... מה מחר בכלל לא בא לך <חחח.....זה לא נשמע טוב...> < >
מ מור כרסנטי New member 16/7/04 #52 וואלה באמת ממש לא בא לי לעבוד מחר באמת שאין לי כח לעבוד.... אבל מה לעשות צריך כסף לא? של מי הרגליים?
ש שייקה לא אנושית New member 16/7/04 #53 ../images/Emo79.gifשל אחת שווה...../images/Emo68.gif מה קורה כשאני בגרוב יש לי תחושה שכבר שאלתי את זה, אבל אולי בעצם לא... ...
../images/Emo79.gifשל אחת שווה...../images/Emo68.gif מה קורה כשאני בגרוב יש לי תחושה שכבר שאלתי את זה, אבל אולי בעצם לא... ...
כ כתמונית New member 18/7/04 #57 בפורים הזה!!! (הדרן ענק!!) אבל! זה blinde cowboy... תלמד אנגלית! חחח!! לאן נסעתי?! (בין ערביים כדיי לפשט את העסק...) (למרות שאתמול בין ערביים נסעתי לחיפה! היה כייף חבריה!!!)
בפורים הזה!!! (הדרן ענק!!) אבל! זה blinde cowboy... תלמד אנגלית! חחח!! לאן נסעתי?! (בין ערביים כדיי לפשט את העסק...) (למרות שאתמול בין ערביים נסעתי לחיפה! היה כייף חבריה!!!)
P papal New member 18/7/04 #58 \בכביש לגבעתיים השלם את המשפט "אהההההההההההההה.............." נראה אם תבינו.....
P papal New member 19/7/04 #62 הממ זה דווקא היה "אהההההההההה- וטוב לב רבנן......" אבל זה גם הולך טוב עם מלכה אז זה מקובל עלי
כ כתמונית New member 21/7/04 #63 מגזים!!! הגעתי למסקנה שאתה מתחכם! חחח!!! (גם אני חשבתי כמו עינב...אבל זה לא היה נראה לי הגיוני)