מה הקטע של פירמדיה וחתול כל סוף
הודעה? לאמשנהההההההה פרק: פרק 4- צוות רוקט מכה שנית "טוב בואי למרכז הפוקמונייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!" אמר פרד, שהחל להיסחף בזרם המים שבקע מן הברכה השבורה. "התוכנית עבדה. כל הפוקמונים שלנו עכשיו" אמרה ג'סי בסיפוק "כן, עכשיו הבוס יאהב אותנו! ולא את קסידי ובוש!" אמר ג'יימס "זה בוץ'!" הגיע קול משום מקום "אתה כאן בוץ'?" שאל מיאו "לא, רק שלחתי לכם מסר כדי שתדעו ששמי הוא בוץ' ולא בוש" אמר הקול ולשלושת האחרים הופיעה טיפה על הרקה "טוב אנחנו הולכים לבוס עכשיו" אמר מיאו שהתעשת "אוקי. בהצלחה" אמר בוש("זה בוץ'!!!") ובכך הסתיימה השיחה "תעצרו במקומכם!" אמר ילד בערך בן 10, עם שיער שחור ועניים שחורות יותר מהשיער שלו שיצא מחליפת הסיל שלו "ומי אתה בדיוק?" שאלה ג'סי בזילזול "הוא עומרי, ואני אוריאל" אמר ילד שני, גם הוא בערך בן עשר, עניים ירוקות ושיער חום "ובאנו לעצור אתכם" "אה באמת, ואיך בדיוק תעשו את זה?" שאל ג'יימס, ביתר זלזול "עם אלה" אמר עומרי "צאו, טוטודייל וסיל!" "ועם אלה" הוסיף אוריאל "צאו בלבאזור ווויפנבל!" "או או, לא טוב.." אמר מיאו "אוקי. צא וקטירבל אש!" אמר ג'יימס. פה זאת הזדמנות להסביר מהם פוקמונים מיוחדים. פוקמונים מיוחדים הם כאלו ששולטים בכוחות של הכוח החזק עליהם, כמו ויקטריבל אש, טוטודייל עשב וכדומה. "צא טוקארבוק!" אמרה ג'סי והוציאה את נחש הקוברה האימתני. "רגע רגע, מי אתם בכלל?" שאל המיאו "אנחנו" התחיל אוריאל "אבירי ארץ המפלץ!" "לא טיפש, זה מסדרה אחרת" אמר עומרי וחבט לו על הראש עם אלת בייסבול שהגיע משומקום. "אה, צודק" אמר אוריאל ושפשף את הפצע. "אהם אהם, אנחנו עדיין כאן" אמרה ג'סי "אה נכון" גיחך עומרי "סיל, דיג'יגדל עכשיו!" "גם זה מסדרה אחרת" אמר אוריאל, לקח לעומרי את המחבט והשתמש בו "כראוי". "צודק" אמר בכאב עומרי "אנחנו כאן למען השם, תילחמו כבר!" צעקה ג'סי כמו מטורפת(חלקנו סבורים שהמילה "כמו" מיותרת פה). "טוב בסדר" קרא אוריאל "וויפינבל, מתקפת זרעים" "טוטודייל, נשיכת מים" אמר עומרי "טוקארבוק, נשיכת על" אמרה ג'סי "ויקטריבל אש, להביור זרעים!" קרא ג'יימס "טארי, מתקפת נגיחה" אמר קול שהופיע משומקום "גראדפייר, להביור כפול!" הצטרף אליו קול אחר "הא? מי אלה?" תמהה ג'סי "אנחנו… עדיין אין לנו שם" אמרה הדמות המסתורית כל הנוכחים נפלו "אנחנו ג'ן ופרד" אמרה ג'ן "ובאנו לעזור לאלה שנלחמים בצוות רוקט הרשע והמרושע!" "כן! ו… מה שהיא אמרה!" הוסיף פרד כל הנוכחים נפלו שנית "תגיד אתה לא יכול לחשוב על משהו יותר חכם?" צעקה ג'ן "אה… לא נראה לי…" כל הנוכחים נפלו בפעם השלישית "תפסיק להפיל אותנו!" קראה ג'סי לקריין "טוב, הפסקתי" ענה קול גבוה "תודה" השיבה לו ג'סי "עכשיו מה עושים?" "לפי התסריט אנחנו צריכים להילחם ואז הם…" "שתוק! אל תגלה להם טיפש!" צעק מיאו "זה בסדר, אנחנו יודעים מה יש בתסריט" אמרה ג'ן כל הנוכחים נפלו בפעם הרביעית("די כבר!") "לא דיברתי עליכם, דיברתי על הקוראים!" צעקה ג'סי "טוב אז בואו נמשיך" הפסיק פרד את ג'סי הפוקמונים הביטו בתמיהה כשראו שוויקטריבל אש וטוקארבוק מעולפים "אה, אז: יש ניצחנו!" אמר פרד שקרא את התסריט "כן, ועכשיו גראדפייר, תעיף אותם עם מערבולת אש!" אמרה ג'ן שקראה גם היא בתסריט. "צוות רוקט שוב מתפוצץ!!!" אמרו השלושה שעפו באוויר וקראו בתסריט. "אחלה עבודה ג'ן" אמר אוריאל "איך ידעת שקוראים לי ג'ן?" היא תמהה "אמרת את זה בעמוד 42 פסקה 4 שורה 5…" ענה עומרי שקרא, גם הוא, בתסריט "תגידו לי, לא למדתם את התסריט בע"פ?" שאל אותו קול גבוה שדיבר עם ג'סי לפני כמה דקות "אה, בערך" אמר עומרי "אוקי. תמשיכו" ענה בשלווה הקול "אוקי מה עכשיו ג'ן?" שאל פרד "נחזור למרכז הפוקמונים שהינו בו לפני שניה ,לא?" אמרה את המובן מאילו "חכו אנחנו נבוא איתכם" אמר עומרי "אוקי עומרי" אמר פרד "איך אתה יודע שקוראים לי עומרי? לא אמרתי את השם שלי…" הוא השתומם "אמרת את זה לפני כמה דקות, פשוט לא ראית שהיינו שם אז לא אמרת את זה לנו…" אמרה ג'ן "ואתה אוריאל" "אה, כן…" הוא אמר במבוכה "אז בואו נלך!" אמר פרד והחל ללכת "אתם יודעים, לפני יום, אני וג'ן נפלנו לבור, וגילינו שאנחנו נבחרנו ע"י שתיים מהציפורים האגדיות. זה כזה מגניב!" סיפר פרד לאחרים כשהם התיישבו במרכז הפוקמונים. "באמת? גם אנחנו!" קרא אוריאל בהתלהבות "אני של פריזארטיקונו" "אני של פריידמולטריס" אמר פרד "אני של אלקטרוזאפדוס!" קראה ג'ן "ואני של גאסידקואטרו" סיים עומרי "ואוו, זה מגניב" אמרה ג'ן בנתיים מעליהם, נראה צל של שתי ציפורים גדולות במיוחד "זהו, הם התאחדו" אמרה האחת, שכולה הייתה כחולה ושובל של קרח וקור עבר מאחוריה "כן, אתה חושב שהם האמינו לשטויות של 'הבנים של…' והם לא הבינו שזה פשוט היינו אנחנו בצורת האדם שלנו?" שאלה השניה, שהייתה כולה צהובה וגופה קוצני "לא, הם לא יודעים שקיימת צורת אדם לציפורים האגדיות" הרגיעה אותה השניה "טוב הבנתי, בוא נלך להודיע לאחרים" אמרה השניה "טוב, אני אלך צפונה" הגיבה הראשונה "ואני מערבה" סיימה השניה והחלה לעוף לכיוון מערב בינתיים אצל גיבורינו "אז על מה אתם חושבים שהנבואה מדברת?" שאל פרד "לא יודע, אולי נועדנו לנצח איזה מפלצת מרושעת" ניחש אוריאל "או שסתם מישהו עובד עלינו" אמרה ג'ן "נראה לך שמישהו היה חופר את כל המנהרות האלה מתחת לאדמה סתם כדי לעבוד על אנשים?" ביטל אותה עומרי "כנראה…" אמר פרד "טוב בינתיים בואו נניח לזה ונמשיך במסע לליגה" "אני לא הולכת להשתתף בליגה" אמרה ג'ן ועשתה פרצוף חמוץ "גם אני לא" אמר אוריאל "אני כן, ואני הולך לנצח אותה!" אמר עומרי "היית מת, אני!" השיב פרד "אני" "אני!" "אני!" "תפסיקו לריב שניכם" אמרה להם ג'ן "הליגה השנה היא בזוגות, אז תירשמו ביחד!" "באמת? לא ידע…" התחיל אוריאל אבל הופסק ע"י ארבעה אנשים רעולי פנים שכיוונו אקדחים לרקתם של גיבורינו. המשך יבוא… *ושוב, שיכפול תווים, בלה בלה בלה...