מש הרגע חזרתי מבת ים ונשארתי בחיים ...
ע עוף ה חול New member 9/7/02 #3 אמנם... עברתי לייד ביתך דווקא פעמיים (בהלוך ובחזור) אם אני יגיד שפחדתי מאלונסו את תאמיני ?
ט טאקילה~* New member 9/7/02 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פוחד מאלונסו?????????? הוא הפחיד גם את פנטום חחחחחחחח אני חולה על אלונסו...מתה עליו. אני קונה לו רסן כדי שלא תפחד חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פוחד מאלונסו?????????? הוא הפחיד גם את פנטום חחחחחחחח אני חולה על אלונסו...מתה עליו. אני קונה לו רסן כדי שלא תפחד חחחחחחחח
ט טאקילה~* New member 9/7/02 #10 חחחח אישה...אותך הוא אכן אוהב.. יש לו את כל הסיבות בעולם...את נשמה. חוצמיזה שהוא חבוב עם כולם..נכון עוף עוף,,ופנטום?
חחחח אישה...אותך הוא אכן אוהב.. יש לו את כל הסיבות בעולם...את נשמה. חוצמיזה שהוא חבוב עם כולם..נכון עוף עוף,,ופנטום?
ה הדרדסית הנשית New member 9/7/02 #9 גם אני חזרתי משינה עמוקה...../images/Emo1.gif. אחרי שלושה סרטי DVD שראיתי אתמול במסיבת חנוכת בית, שתינו כל כך הרבה סמירנוף עם רד בול שהראש שלי מתפוצץ!!!!!!!!!!!!!! אבל השינה היתה כל כך מתוקה הילדים לא יכלו לחזור מאוחר יותר מהקיטנה אוףףףףףףףףף איזה רעש!!!!!!!! טוב מה קורה כאן מה חדש?????????
גם אני חזרתי משינה עמוקה...../images/Emo1.gif. אחרי שלושה סרטי DVD שראיתי אתמול במסיבת חנוכת בית, שתינו כל כך הרבה סמירנוף עם רד בול שהראש שלי מתפוצץ!!!!!!!!!!!!!! אבל השינה היתה כל כך מתוקה הילדים לא יכלו לחזור מאוחר יותר מהקיטנה אוףףףףףףףףף איזה רעש!!!!!!!! טוב מה קורה כאן מה חדש?????????
ט טאקילה~* New member 9/7/02 #11 התעוררת מלעונההההה... הרבצת זיונים כל הלילה אעלק DVD חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התעוררת מלעונההההה... הרבצת זיונים כל הלילה אעלק DVD חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הדרדסית הנשית New member 9/7/02 #12 תולעת איזה זיונים חחחחחחחחחחחחחחח זיונים מה זה בכלל????? שכחת עם כל הטיפולים אני ישכח איך נראה בכלל ז** רק זריקות כדורים ואיכסססססססססססססססססססססססססס
תולעת איזה זיונים חחחחחחחחחחחחחחח זיונים מה זה בכלל????? שכחת עם כל הטיפולים אני ישכח איך נראה בכלל ז** רק זריקות כדורים ואיכסססססססססססססססססססססססססס
ה הדרדסית הנשית New member 9/7/02 #14 ../images/Emo12.gifיו הפכת לסוטה טאקי מה עשה לך???? המשוש הזה אמלה´ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
../images/Emo12.gifיו הפכת לסוטה טאקי מה עשה לך???? המשוש הזה אמלה´ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה