משתתפת חדשה

kittydoc

New member
משתתפת חדשה

שלום לכולם שמי ד"ר שרון אלמן ואני משתתפת חדשה בפורטל זה, סיימתי לימודי וטרינריה בחו"ל ולאחר מכן חזרתי לארץ. ביתי מנוהל ע"י 9 חתולים וכלב כאשר בראש הפירמידה עומדת: כתם (DSH)חתולתי הזקנה בת ה-17 בנוסף ישנם מספר חתולי רחוב וחתולי קליניקה אשר מתגוררים במרפאתי. אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה ובעיה, רק התעזרו נא במעט סבלנות כי בנוסף לעבודה במרפאה ובחיות הבית, ישנם גם מקרי החירום ביום ובלילה כך שנותר למחשב רק הזמן שביניהם. תודתי ללילך על האפשרות המעניינת להשתתף בפורום זה. שרון

היי שרון -ברוכה הבאה!!!!! ../images/Emo39.gif |חיב

ואני בטוחה שתוכלי לתרום רבות לפורום!

kittydoc

New member
opps |מיצי

אוי התעזרו=התאזרו ככה זה שעובדים בלילה no comments please
שרון

**לילך**

New member
היי kittydoc וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שמחה מאד שהצטרפת אלינו ובטוחה שתתרמי רבות לפורום. אני מזמינה את כל משתתפי הפורום להפנות שאלות לשרון בכל נושא שקשור לחיות מחמד.
כמו כל משתתפת חדש ,אני מזמינה אותך להסתכל בגלריית התמונות של הפורום ולהשתתף בה - אני מקווה מאד לראות תמונות של כל הפשושים שלך . וכן אם בא לך להשתתף ברשימת ימי ההולדת שלנו. כל עצה והערה יתקבלו בברכה. welcome to the club
לילך

shanty.G

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo13.gif

איזה יופי שהצטרפת אלינו! אני מקווה שתהני פה
לפחות כמו שאנחנו נהנים
shanty

babe10

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo108.gif

ד"ר אלמן!!!!! כמה כיף שאת פה. אפשר לשאול כל שאלה? גם כאלה על כתמי צבע על גב חתול?.... ברוכה הבאה!!!!!!!! כולנו מאושרים. עיזה פזיזה, שושנה וניק הנקניק, שכבר התחיל לרייר....

babe10

New member
אהמממממ..... ../images/Emo9.gif

נו מה אני אעשה?... הייתי היסטרית, אז מה אם היה אחרי חצות?... אז מה אם כתמי הדם שהיו לניקי על הגב, ושבגללם הוא השתנק ושגרמו לוטרינרית שלי לסוע כמו מטורפת באמצע הלילה לקליניקה ולדרוס כמעט שוטר בדרך, אז מה אם הם היו בסוף רק כמה כתמים של צבע שטפטפו עליו מכביסה או משהו כזה?.... או. קיי. בכל מה שקשור לחתולים שלי אני לגמרי היסטרית. לא עדיף?... תאמיני לי, עם כל המחשבות שרצו לי באותו הלילה אני כמעט השתנקתי, שלא לדבר על הדמעות של ההיסטריה.. מזל שהוטרינרית שלי לא דרסה אותי אחרי שהיא ראתה שזה סתם צבע.. ת´אמת? - הגיע לי..

שאלה על עיקור

קיבלתי חתולה חמודה. היא כבר לא גורה אבל כנראה בת 3 שנים ומעלה. היא לא עברה עיקור. וכמובן שמשגעת אותנו כל 3 חודשים. אנחנו פוחדים לעקר אותה כי לא רוצים לגרום לה טראומה. זו חתולת בית היא יוצאת לחצר מידי פעם לאכול עשבים וזהו שאר הזמן היא בבית

ענת רקס

New member
דחוף!!! בהול....

הכלב שלי בורח מתחת לשולחן כל פעם שאני מביאה לו מיים כמו כן הוא מחרחר ומזיל ריר האם הוא סובל מתולעים? האם להשתמש בדבק 30 שניות?

למעלה