ברוכה הבאה לא מבינה בגירוי יתר, אבל ברוכה הבאה לפורום, בתקווה שלא תשהיה פה יותר מדי זמן.
O Otisco 12 New member 6/5/04 #21 ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif לא מבינה בגירוי יתר, אבל ברוכה הבאה לפורום, בתקווה שלא תשהיה פה יותר מדי זמן.
ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif לא מבינה בגירוי יתר, אבל ברוכה הבאה לפורום, בתקווה שלא תשהיה פה יותר מדי זמן.
ש שרוןשלעידו New member 6/5/04 #22 איך זה שכוכב אחד לבד מעז...../images/Emo41.gif היי כוכב וברוכה הבאה... מזמינות אותך להמשיך להעז ולשאול...עד שתעברי חכמה הרבה יותר לפורום השכן! שרון
איך זה שכוכב אחד לבד מעז...../images/Emo41.gif היי כוכב וברוכה הבאה... מזמינות אותך להמשיך להעז ולשאול...עד שתעברי חכמה הרבה יותר לפורום השכן! שרון
ג גליה של התאומות New member 7/5/04 #23 ../images/Emo50.gifגירוי יתר גם אני עברתי החזרת 2 עוברים והתאשפזתי יומיים אח"כ למשך שבוע בגלל היפרסטימליציה (גירוי יתר) והרופאים דוקא עודדו אותי שאם יהיה הריון זה יעלם... שיהיה בהצלחה!!! לשאלות נוספות אני כאן בשמחה
../images/Emo50.gifגירוי יתר גם אני עברתי החזרת 2 עוברים והתאשפזתי יומיים אח"כ למשך שבוע בגלל היפרסטימליציה (גירוי יתר) והרופאים דוקא עודדו אותי שאם יהיה הריון זה יעלם... שיהיה בהצלחה!!! לשאלות נוספות אני כאן בשמחה
ט טלי אבג New member 6/5/04 #5 בולה מגיסת לנו חברות../images/Emo24.gif ועוד מהדסה.......... איזה כיף!!!!!!!!!!! אז "ברוכה הבאה" ומהר מהר לפורום השכן.
בולה מגיסת לנו חברות../images/Emo24.gif ועוד מהדסה.......... איזה כיף!!!!!!!!!!! אז "ברוכה הבאה" ומהר מהר לפורום השכן.