משתתפת חדשה

כוכב76

New member
מה שלומך בולה101

הי בולה101 מה שלומך? את זוכרת אותי, אני הייתי איתך ביום ראשון בהדסה, לא נכנסתי לפורום עד היום מאחר והייתי מאושפזת מיום שני עד אתמול היה לי גירוי יתר בשחלות ברמה גבוהה.היום חזרתי לעבודה, לאחר מנוחה וממש מנוחה של 4 ימים, האם זה מספיק? מקווה שיצא לנו תשובות חיוביות. דרך אגב, מה אומרת הבדיקה שצריך לבצע ביום ראשון. באי, באי

כוכב76

New member
משתתפת חדשה

שלום לכולן, אני חדשה בפורום, עברתי ביום ראשון החזרה של 2 עוברים, אני בת 27 לעולם לא עברתי IVF לפני, ביום שני אושפזתי בגלל גירוייתר בשחלות, הרופאים אמרו לי שבמידה ויקלט הריון הגירוי יחמיר, האם זה נכון, הכאבים של הגירוי יתר עברו לי אבל היום יש לי משהו כמו כאבי מחזור מוזרים בהפסקות, האם זה טוב או לא. מתי כבר אפשר לדעת אם העוברים הושרשו. אשמח אם תענו לשאלותי מאחר ואני מאוד בורה בנושא. דרך אגב הגעתי לפורום בהמלצתה של בולה101 בתודה

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

לשתות לשתות לשתות לשתות לשתות האם עכשיו כשאת קוראת פה, את גם שותה?
אם העוברים הושרשו אפשר לדעת רק אחרי 12 יופ מיום ההחזרה וגם אז רק 12 יום אחרי הכוריגון האחרון. בהצלחה

Galit29

New member
מי זאת בולה 101../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

שיהיה לך בהצלחה ושהייה קצרצרה בפורום

בולה101

New member
ככה ?? חכי חכי... ../images/Emo11.gif

מה לא בסדר??.. כולם עוזבות אותנו אז גייסתי קצת ירוק לכוחותינו וד.א - רמז........ יש חגיגה היום בפורום, להכין שמפניה תכיני זר של ברכות ואיחולים........... לא לי את שלי תשמרי לעוד שבוע

Galit29

New member
לא השתתפתי במסיבה וגם ההיא

מפולניה לא באה. שמעתי שהיה שמייח! אני עוד לא משחררת לך אצבעות לך ולחתולה אחרת בפורום. נתראה ביום שישי?

בולה101

New member
בטח ובטח../images/Emo24.gif

ולא להפסיק להחזיק למרות שהרופא כתב 14 יום שזה יוצא יום ראשון נראה לי שאני אלך כבר ביום שישי. אם המכשושה לא תגיע עד אז.

בולה101

New member
כוכב נולד ../images/Emo41.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואי, איזה כיף שאת פה איתנו. אבל מהר מהר לעוף מפה לשכנים. מה אצלך??? דוגרת???.. גירוי יתר- זה דבר שיכול לקרות. בדר"כ הוא מופיע כשבוע אחרי השאיבה. הביטוי לכך הוא תפיחה וכאבי בטן, הגדלת שחלות והצטברות של נוזלים בבטן. בעקרון זה אמור לעבור עד חודש אחרי השאיבה. אבל נכון שאם יש הריון - הלוואי - התופעה עלולה גם להמשך. מה שאת צריכה זה לנוח הרבה ולהתחבר לברז מים מצד אחד ולשקית נוזלים מהצד השני. תעשי כרטיסיה בשרותים. וכבר אמרתי לך - בשבילי את בהריון שבוע שלישי. תאמיני.

אלה 2

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

בולה??? אפשר לנחש למי החגיגה?

בולה101

New member
כוכב../images/Emo101.gif

לגבי הבדיקה ביום ראשון זו בדיקה לערכי פרוגסטרון. את בטח קבלת תמיכה כל שהיא, פנינים, אנדומטרין, ג'ל ושות'. הבדיקה אמורה להראות שהרמות בסדר לתמיכה בעוברים המתוקים שלך.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להתשמש בה
? מחזיקה לך אצבעות ומצטרפת למקהלה הכללית- לשתות...לשתות וגם לשתות. הכאבים הם מן הסתם שיירי הגירוי. במקרה שלה ריון יכול להיות שהגירוי יחזור, אם כי לא חייבים
. נועם

למעלה