משתתף חדש בפורום....

mickeym

New member
משתתף חדש בפורום....

חברים יקרים. אני מעוניין להתחיל ללמוד אומנות לחימה חדשה. אני נמצא בכושר סביר עד טוב ומתאמן בחדר כושר בקביעות. הייתי רוצה להעשיר את עולמי על ידי שילוב אומנות לחימה. אני מחפש אומנות לחימה שתשלב כוח וסיבולת יחד עם תאוריה טובה. על איזו אומנות לחמה אתם ממליצים? ויותר מזה, האם יש מורה טוב או קבוצת אימון טובה למתחילים ולמתקדמים באיזור חולון? היות ואני בעבודה רוב היום חשוב לי שזה יהיה בערב. בעברי הייתי בקאראטה שוטוקאן ובג´ודו אך לא השקעתי בהם (הייתי מאד שמן), גם משום שלא עניינו אותי סליחה שזה ארוך, פשוט זה חשוב לי. אשמח אם תוכלו לענות לי.

mickeym

New member
אף אחד לא עונה? נו טוב...

חיפשתי ומצאתי באינטרנט חומר על כל מיני אומנויות לחימה שלדעתי מתאימות לי. קראתי והתלהבתי מהבודו נינג´יטסו שנמצא בראשל"צ בהדרכת דיויד יופה. מישהו יכול לומר לי האם הוא מדריך טוב? זה הרבה יותר חשוב לי שיהיו שם חבר´ה רציניים ומדריך טוב מאשר שיטת הלחימה עצמה מיקי

שחור2

New member
אני יענה לך

אנשים פו לא אוהבים שאלות כאלו, אני חושב. ויש כזה מאמר במאמרים, שוב אני חושב. אבל לדעתי לך לנינגוגיטסו הזה היה לך יף תמשיך לא היה לך כיף אל תמשיך. אבל אתה צריך לדעת למה אתה מצפה לכיף או לרציניות. כי יש מעודנים שזה לא הכי כיף אבל ממאוד רציני ויש גם ההיפך.

o603

New member
ג´ודו

גם כח , גם סיבולת, גם תאורטית, גם מעשית, גם קרקע, גם מכות, גם כבר עשית את זה, גם זה מעניין, גם בערב, גם בבוקר, גם לבד, גם ביחד, גם בחולון ( ? ) , גם לא בחולון (!), ועוד הרבה גם-ים בקיצור... גם ! ת´אמת , לא מכיר בחולון כלום, אבל בת"א ( הלא רחוקה ) ישנם הרבה מרכזים לאומנויות שונות. פשוט לך לשיעורי דוגמא וחפש קבוצה שתהנה להתאמן שם. שום ידע אינו מבוזבז !!! למדת אומנות אחת, החלטת לשנות, הידע הקודם אינו מכשול אלא יתרון. לגבי ג´ודו, זה באמת הכי גם שיש
בהצלחה.

mickeym

New member
תודה..

אני אנסה לבדוק גם את האופציה הזו למרות שאני מחפש משהו קצת יותר "אקזוטי"... אני בהחלט אבדוק מספר מקומות ואנסהלהתרשם מהאנשים והאוירה. חשוב לי שתהיה אוירה טובה של אנשים רציניים, אבל שיהיה בה גם כיף. מבחינת השקעה אישית, אני בהחלט מוכן לתת הרבה לאומנות הלחימה שתשבה אותי בקסמה.

Sensei

New member
Kaze Arashi Ryu-

IF you are serious about your intentions in studying an interesting Art or System of several Arts you are invited to see what, and who we are.Info pertaining to the system can be found at: www.kazearashiryu.org.052-652014 ask for Shimon

amir_aikido

New member
ממליץ על מורה מעולה

אני לא יכול להמליץ לך על אמנות לחימה, זו יותר מדי שאלה של טעם אישי, ובכלל ממעט היכרותי עם האמנויות. בנוסף, בכל האמנויות כשמגיעים לרמה סבירה השימוש בכוח יורד ובמקומו נכנס השימוש במוח. לסיבולת (לב ריאה) לעומת זאת תמיד יש ערך בכל אמנות ברגע שתצטרך להשתמש בה באמת, גם אם זו לא הדרך בה האמנות נלמדת. אבל אני כן מתקשר לצורך להעביר חומר בצורה מענינת (אצלי זה אומר - חשיבה והבנה) לכן אני ממליץ לך על המורה שלי - שלמה דויד, מורה מעולה בעל ידע מאוד רחב. שלמה התמחה ב- 3 אמנויות לחימה שונות אותן הוא למד הרבה שנים (עוסק באמנויות לחימה כבר 40 שנה): ג´ודו, קורינדו אייקידו וקראטה. כל האמנויות נלמדות בפני עצמן מתוך הסתכלות לעומק הטכני ובתפיסה מאוד פרקטית. שלמה מלמד גם בת"א וגם בראשל"צ. המועדון בת"א הוא ברחוב איילת השחר 3, קומה 4, טל´ 5373449 . אימוני קורינדו אייקידו בימים א´,ג´,ה´ בשעות 20:30 עד 22:30 (ביום א´ האימון מתחיל ללא שלמה והוא מצטרף מאוחר יותר), אימוני הקראטה בימים ב´, ה´, בשעות 18:30 עד 20:30 וביום ו´ משעה 16:30, הג´ודו ביום ג´ משעה 18:30 (אם הקבוצה הזו תגדל - יהיו יותר שיעורים).
בכל אמנות שתבחר. אמיר

amir_aikido

New member
שכחתי לכתוב

הטלפון הוא במועדון אז עדיף להתקשר בימים ג´,ה´ בערך בשעה 20:35 או ו´ או א´ בסביבות 23:00. הוא לא נמצא שם כל הזמן. אמיר

למעלה