משתפת...

maymayush

New member
חח אין לי מושג... לא מבינה בזה.

השאלה היא אם שווה לי להזמין כרטיסים לשורה 12 (רואים בכלל את עברי ממקום כזה? אין לי שמץ מה זה אומר...) או לחכות לאיזו הופעה טובה אחרת בחופש הגדול (ובטוח שתהיה כזו). אמרו לי שמותר לי רק הופעה אחת בחודשים הקרובים. אז צריך לבחור. אז מה כדאי?

ofir1988

New member
תראי...

לפי דעתי שווה לבוא להופעת מאה, היה מיוחדת

maymayush

New member
למרות שזה במקום נורא רחוק?

זה נורא רחוק? חח אין לי איך לדעת... חוץ מזה שזו הופעת מאה, מה מיוחד בה? כאילו מה יהיה שם? זה מה שאמא שלי שאלה אותי כשאמרתי שאני ממש רוצה ללכת. לא ממש ידעתי מה לומר.

ofir1988

New member
אמממ...אפרת גוש תהיה...

ואלה שמנגנים על הכינור וזה.. זה לא רק עברי ולהקתו

maymayush

New member
אוקי

חברה אמרה לי שזה לא מקום רחוק מדי ושהיא באה איתי, אז אני הולכת להופעת המאה! אני צריכה להזמין כרטיסים... יש טלפון באתר הרשמי כן? תודה.

אמממ

קודם כל מאיה כתבת ממש יפה
, שנית, אם עברי כפוי טובה
אני לא חושבת... נכון, גם אותי זה מעצבן שהוא כבר לא ממש מחזיר מיליים... אבל, לא היתה פעם אני חושבת שמישהו ביקש ממנו חתימה או שמישהו ביקש ממנו להצטלם איתו, והוא בעצמו [אני לא מדברת על ההפקה שלו] אמר לו לא! עברי מאוד מעריך את הקהל שלו וגם מאוד אמיתי איתו....הוא דואג תמיד לתת לו את הקרדיט בהופעות, ומתי שהוא זוכה בפרס... זהו, זה מה שיש לי להגיד בנושא

maymayush

New member
תודה../images/Emo13.gif

בכל אופן אני לא חושבת שהוא כפוי טובה... לא אמרתי את זה. אני חושבת שחבל שהוא לא עונה יותר למכתבים וכו'. ועברי באמת אמיתי עם הקהל וזה באמת ממש חמוד מצידו.

Naych

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ההפקה של עברי באה להוציא את רצונותיו לאור. אמנם עברי לא אמר לך או לכל אחד אחר אי פעם שהוא לא רוצה להצטלם, אבל המנהלת האומנותית שלו מצילה אותו כדי שהוא לא יצטרך להישאר שם שנים.. באיזהשהו שלב הוא מתעייף, המנהלת שלו מזהה את זה ומוציאה אותו...

orpaz445

New member
רציתי להגיד משהו לפני שהשירשור

נסגר זה שהוא מצטלם עם מעריצים ומביא חתימות זה לא אומר יש אומנים שגם את זה לא עושים נכון אבל יש כאלה שבאים למפגשים אז מה אם עברי לא כוכב נולד הוא יכל להגיע או מינמום לכתוב מילה שתייים בפורום והוא כן הגיע לאן שהוא בזכותנו ..אם כל אחד מכאן לא היה מעריץ אותו מי היה מצביע לו? תכלס הקהל הוא הקובע.גם בעמ"י מי נראה לכם שהצביע בעיקר?

למעלה