כמה לא מנומס מצידי.. בהצלחה כולם!!!!!!!
S ShirUsh22 New member 2/5/06 #15 ../images/Emo20.gifבהצלחה לכולנו../images/Emo24.gif אני מופיעה פה בעיר בריקוד שאני ממש שונאת אבל חפיף חח
../images/Emo20.gifבהצלחה לכולנו../images/Emo24.gif אני מופיעה פה בעיר בריקוד שאני ממש שונאת אבל חפיף חח
ר רקדנית בלי הפסקה New member 2/5/06 #16 ../images/Emo41.gifאלללה סהרה חחחח בהצלחה לכולם אני הופעתי כבר בטקס של הבצפר בריקוד אחד..וזהו:]
S ShirUsh22 New member 3/5/06 #21 ../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחח עלק אללה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כל כך שונאת תריקוד הזההההההה
../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחח עלק אללה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כל כך שונאת תריקוד הזההההההה
L Loony Moony New member 2/5/06 #17 בהצלחה לכולן בגלל שהלהקה שלי מופיעה בארה"ב כרגע (אני לא נסעתי כי הייתי בתאילנד שבוע שעבר) אני לא מופיעה היום, ובמקום זאת מנצלת את הלילה למנגל.. תהנו כולן, ושיהיה בהצלחה!
בהצלחה לכולן בגלל שהלהקה שלי מופיעה בארה"ב כרגע (אני לא נסעתי כי הייתי בתאילנד שבוע שעבר) אני לא מופיעה היום, ובמקום זאת מנצלת את הלילה למנגל.. תהנו כולן, ושיהיה בהצלחה!
ר רקדנית בלי הפסקה New member 4/5/06 #25 אני יודעת שהיא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif הייתי שם שמחה שנהנית