משתפת..

opalit

New member
משתפת..

אני רוצה לומר לומר תודה על המסרים החמים שקיבלתי. זה מחמם את הלב. תיכף נחזור כאן לשגרה והכל יהיה בסדר. הייתה לי בעיה בתיבה ולא יכלתי להחזיר, אנסה שוב :). אני מבקשת לשתף.. קרה לי משהו מוזר ומלחיץ היום. חזרתי מהעבודה אחה"צ מותשת החלפתי בגדים ושכבתי לנוח. חלפו במוחי מחשבות, כולן היו קשורות למשהו מפחיד (מעדיפה לא לספר מה), חשבתי לי מה אם יתחולל בבית משהו בזמן שאשן, המחשבות לא הטרידוני יותר מכמה דקות, פסקו ונרדמתי. בערב התעוררתי ונוכחתי שכלום לא קרה ושמחתי מאוד. צפיתי בטלויזיה ואז אותו דבר מפחיד שחשבתי עליו קודם קרה, והוא קרה בדיוק כמו שדמיינתי, צרחתי מפחד ורעדתי כולי, גם כאשר התגברתי והמאורע חלף המשכתי לחוש את הפחד ואת כל גופי כיסתה זיעה קרה. זו לא פעם ראשונה שאני נוכחת שלפעמים הוגרל מביא עמו סימנים, איתות לתוך מחשבותיי. אני עדיין נפעמת. מה דעתכם? קרה לכם?

אימא'לה, נשמע ממש מפחיד ../images/Emo5.gif

לפעמים סימנים קטנים צצים אלינו ומביאים אותנו להרגיש שמשהו הולך לקרות, סוג של דה ז' וו'. מקווה שהכל בסדר עכשיו
.

אופיפה

New member
פשוט הוכחה לכח המחשבה!../images/Emo88.gif

נצלי את הכח הזה באופן חיובי ותראי איזה דברים נפלאים יקרו לך.

לקשמי

New member
מסכימה עם אופיפה

האמת, קראתי רק את הכותרת של ההודעה של אופיפה (אחרי כתיבת ההודעה הזאת אקרא גם את התוכן) אבל זה באמת הוכחה לכוח המחשבה. כלומר זה לא שהגורל או איזה יד נעלמה הביאה אלייך סימנים לתוך מחשבותייך, אלא בדיוק ההיפך, המחשבות שלך הן אלה שיצרו את המציאות. אני מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש יכולת לברוא לעצמו מציאות באמצעות המחשבות שלו. גדולים וחכמים ממני כבר אמרו - "מה שאתה חושב לכך אתה נהיה".

opalit

New member
אני חושבת על מה שאתן אומרות..

אם קודם היו אומרים לי דבר כזה הייתי בטוחה שאני רחוקה מלהאמין בזה, היום אני לא יודעת. ממש חשתי פחדים שקודם דמיינתי (למרות שפחדתי עד אימה ואת זה לא ידעתי), ואפילו מאותו אירוע מזעזע. אני רוצה לשאול : את מאמינה שיש לנו יכולת לברוא מציאות באמצעות מחשבה, אני מסיקה מכך שעדיף לחשוב חיובי, אבל אני מכירה המון אנשים שחושבים אופטימי וורוד ובא לי להגיד להם "צאו מהסרט... החשיבה הזאת לא תעזור..." ובעצם השאלה שלי- אני הבאתי על עצמי את המצב? כי כשסיפרתי על מה שקרה לחבר קרוב הוא אמר שלדעתו יש בי משהו שמזמין. הוא הזכיר לי שהיתה פעם אחת שפחדתי ליסוע בתחבורה ציבורית וביום שנסעתי,כמה גברים כמעט שדדו אותי ואיימו עליי באונס - בנס ניצלתי תודה לאל. או שחשבתי שעם ההוריקן יקרו כך וכך דברים בהם שיתפתי את חבריי שחשבו שאני מדמיינת מידי, ונדהמנו לדעת כי אכן לא הזיתי,לדוג' הבית שלי ניזוק יותר מאשר בתים אחרים. זה קורה לי מידי פעם האיתותים ואתמול היה מפחיד לי מידי

על סימנים

אני לא ממש מבינה בזה. בעצמי חוויתי מדי פעם תחושה של דז'ה-וו. מאמינה בהחלט במה שידיד שלך אמר. העולם יותר מעניין עם סימנים כאלה, בדרך. במיוחד אם מתחילים ללמוד לקרוא אותם ומקשיבים להם ולא רק להגיון הריאליסטי. זה גורם לי לחשוב, שיש הגיון ריאליסטי והגיון מיסטי.

פאפיט

New member
תחשבי רק על דברים טובים

ומחשבות חיוביות, ותקוי שהן יתממשו לך. הסיפור שלך מזכיר את התופעה של "נבואה המגישה את עצמה", ה"נבואה" בדר"כ מתרחשת רק בדברים שליליים. אולי תשאלי אצל המיסטיקנים (בטח יש להם פורום), ודאי יש משמעויות לענין.

למעלה