משתפת

kiticat

New member
משתפת

בזמן האחרון התחלתי להכנס לסצנה הרומנטית יותר. אני בת 18, וניסיון של ממש- אין לי. אני לא אגיד שאני לא נמשכת לגברים. אבל כשאני חושבת על זה, אני גם לא יכולה להגיד שאני לא נמשכת לנשים. תמיד ריחפה המחשבה הזו, אבל העדפתי להתעלם ממנה, במחשבה שזה מבלבל מאוד. גברים "עושים" לי את זה פיזית. אבל אני לא רואה את עצמי חיה איתם חיים שלמים. כבר לא מעט זמן, אני חיה בידיעה שאני לא אתחתן. לא רואה בזה משהו שחלק מהחיים שלי. אבל להקיף את עצמי בחברות- תמיד. האמת היא שהגברים היחידים שאני מתחברת איתם- הם בעצם דו מיניים, או נוטים למינם. הם לא סטרייטים. לא שזה מפריע לי. אלא פשוט פרט מעניין ששמתי לב אליו. לא רואה את עצמי עם גבר רגשית. אולי זה הניסיון שלי איתם- אבל עדין לא פגשתי באחד מהם (מלבד מספר הידידים שנזכרו לעיל) שגירה אותי באופן אינטקטואלי. דבר שלי- מאוד חשוב. אבל עם החברות שלי, עם בנות בכלל, אני פורחת, מדברת ומפתחת שיחה ארוכה וטובה.... ומה לעשות שעם אישה, אני כן יכולה לראות את עצמי...

TwelveEyes

New member
המממ...

מההודעה שלך נשמע לי שאת דווקא לא כ"כ מעוניינת במערכת יחסים רומנטית עם מישהי כמו שפשוט נמאס לך מכך שאת לא מוצאת גבר שיגרה אותך אינטלקטואלית וירצה להיות איתך. את לא מדברת על משיכה לנשים כמשהו חזק ובעל נוכחות, אלא יותר כקונספט שריחף בחייך ואופצייה שהעדפת להשאיר פתוחה בתור מין פוליסת ביטוח. בגלל זה קצת קשה לי להאמין שאת באמת רוצה להיות עם אישה; נראה שאת לא ממש מעוניינת באספקט המיני של מערכת היחסים כמו שאת מחפשת עוד מישהי לנהל איתה "שיחה ארוכה וטובה". אני מסכימה שגם זה חלק רלוונטי, אבל בשביל לזכות בפרס "לסבית השנה" תצטרכי לעבוד קצת יותר קשה... אני לא אומרת שסגור שאת סטרייטית. אבל, אולי בכל זאת תשקלי את העניין מחדש לפני שאת רצה לצוד כוסיות במועדון הלסביות השכונתי...

kiticat

New member
נשים בהחלט מגרות אותי

לא כמו גברים..... אבל יש משיכה לשני הצדדים.

למעלה